Plan bezichtigingBel makelaar

Juliana van Stolberglaan 10

Beschikbaar
Excellent
Vught
€ 2.000.000 k.k.
822
 m²
320
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stijlvolle en energiezuinige topklasse villa in het geliefde Stadhouderspark Vught-Noord.



Op een unieke locatie in het populaire Stadhouderspark te Vught-Noord, tegenover een prachtig bos- en heidegebied, ligt deze schitterende vrijstaande villa. Deze onder architectuur gebouwde villa biedt alles wat een modern gezin zich kan wensen: energiezuinig, luxe afgewerkt en volledig instapklaar! Omgeven door groen, en toch dichtbij de IJzeren Man, het centrum van Vught, Den Bosch en andere dorpen, biedt deze woning een perfecte balans tussen rust, ruimte en bereikbaarheid.



Indeling en luxe afwerking:

Bij aankomst betreedt u de villa via een royale oprit met carport en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning, gebouwd in 2022, heeft energielabel A++++ en voldoet aan alle moderne eisen. Met een woonoppervlak van circa 320 m² en een inhoud van ca. 1.239 m³ geniet u hier volop van de royale leefruimte.



Binnen vindt u op de begane grond een prachtige gietvloer met comfortabele vloerverwarming. De lichte en royale leefruimtes zijn perfect afgewerkt met stucwerk, inbouwspots en royale raampartijen voorzien van automatische zonwering. Zowel de woonkamer als de ruime woonkeuken zijn verbonden met de zonnige tuin, waardoor buiten en binnen naadloos in elkaar overlopen.



Indeling begane grond:

Via de oprit en zij-entree komt u in de hal met maatwerk kastenwand, toilet en meterkast. Deze hal biedt toegang tot de woonkamer en de leefkeuken.



De royale woonkamer is voorzien van vele raampartijen rondom waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de tuin. Middels de riante schuifpui bereikt u de overkapping. De woonkamer staat in open verbinding met de leefkeuken. En wordt verbonden door de riante eetkamer.



De keuken is een culinair paradijs en een echte blikvanger, voorzien van een groot kook-/werkeiland in een prachtige kleurstelling met hoogwaardige inbouwapparatuur. Het eiland is voorzien van een robuust werkblad met ingebouwde inductiekookplaat, geïntegreerde afzuiging, een spoelbak, Quooker kokend waterkraan en vaatwasser. In de fraai afgewerkte kastenwand treft u naast veel bergruimte, de koelkast, de diepvries, een combi-magnetron en een koffiemachine. Kortom deze prachtige keuken is van alle gemakken voorzien.



Vanuit de keuken heeft u direct toegang tot een overdekt terras waar u geniet van het buitenleven.



Souterrain:

In het souterrain bevinden zich een extra slaapkamer met eigen badkamer, een fitnessruimte en een royale gang met vaste kastenwanden. Tevens zijn hier de technische installaties van de woning gesitueerd. In deze gang bevindt zich ook een separaat toilet. Grote koekoek ramen zorgen voor voldoende lichtinval, waardoor ook dit niveau perfect bruikbaar is voor diverse doeleinden.



Entree voorzijde

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich ook een entree, met een toiletruimte, een trapopgang en toegang naar de leefkeuken.



Eerste en tweede verdieping:

De eerste verdieping biedt aan de achterzijde een indrukwekkende masterbedroom met ensuite badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche met twee regendouches, ligbad en dubbele wastafel. Ook via de badkamer heeft u een prachtig zicht over de tuin. In het midden van de woning bevindt zich de werkkamer.

Als u de trap oploopt vanuit de entree aan de voorzijde, dan bereikt u een fijne grote zithoek die uitkijkt op de straatkant en op de leefkeuken, met een doorkijk naar de werkkamer op de 1e verdieping.



Op de eerste verdieping is er aan beide zijden van de woning toegang tot een balkon (masterbedroom en grote zithoek), welke via de schuifdeuren te bereiken zijn en over de volledige breedte van de woning lopen.



Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk sfeervol ingericht en voorzien van prachtige raampartijen. Verder is een tweede badkamer met inloopdouche, enkele wastafel en toilet op deze verdieping gesitueerd.



Buitenleven:

Deze villa wordt omringd door een prachtige tuin met veel privacy en is voorzien van een groot gazon, terras met overkapping, zwembad met tegenstroom, bomen en een uitstekende zonligging. Terwijl u door de tuin loopt, hoort u vogels en ziet u eekhoorntjes vrolijk door de bomen springen. Hier komt de natuur tot leven en ervaart u veel privacy. Dit is een uitzonderlijk mooie plek om te wonen. De tuin heeft een duinthema, welke terug te vinden is in de overliggende heide.



Waarom kiezen voor deze villa?

• Onder architectuur gebouwd, energiezuinig en volledig instapklaar

• Gelegen in het gewilde Stadhouderspark Vught-Noord, omringd door natuur

• Luxe woonkeuken met hoogwaardige apparatuur

• Ruime, lichte leefruimtes met vloerverwarming, de warmte van alle ruimtes is separaat in te stellen.

De warmtepomp heeft ook een koelfunctie.

• Masterbedroom met ensuite badkamer en prachtig uitzicht

• 38 zonnepanelen



Bent u op zoek naar rust, ruimte en luxe op een toplocatie? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u verrassen door deze unieke villa!

Kenmerken

Woonoppervlakte
320
Perceeloppervlakte
822
Inhoud
1239
Bouwjaar
2022
Overige inpandige ruimte
14
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Garage
Carport, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In bosrijke omgeving
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object