Plan bezichtigingBel makelaar

Zandhuizerweg 4

Beschikbaar
Excellent
Zandhuizen
€ 775.000 k.k.
2606
 m²
220
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Exclusief wonen in het Friese buitengebied!



Ben je op zoek naar een unieke, vrijstaande woning midden in het prachtige Friese buitengebied?



Deze exclusieve woning, gelegen op een royaal perceel van 2606 m², combineert landelijke rust met modern wooncomfort en is recent onder architectuur verbouwd, met hierdoor meer woonruimte en een luxe en stijlvolle uitstraling!



Bij binnenkomst valt meteen de harmonieuze mix van charme en eigentijds design op. De royale serre met grote raampartijen biedt een schitterend uitzicht over de uitgestrekte tuin, en dankzij de open indeling geniet je van een lichte, luchtige woonruimte. De moderne keuken, volledig vernieuwd tijdens de verbouwing, is een lust voor elke kookliefhebber en sluit perfect aan op de rest van de woning. Hier heb je alle ruimte voor sfeervolle diners met familie en vrienden!



Deze woning biedt een praktische indeling met een royale slaapkamer en moderne badkamer op de begane grond, ideaal voor gelijkvloers wonen. Op de eerste verdieping treffen we twee royale slaapkamers aan en de tweede badkamer met hoogwaardige afwerking. Elke kamer ademt rust en comfort, met veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de omliggende natuur.



De woning is omgeven door een fraai aangelegde tuin, waar je kunt genieten van volledige privacy en rust. Deze beschikt over een eigen moestuin en een kas. Een speelparadijs voor de kinderen of simpelweg ontspannen in het groen – hier kan het allemaal!



De recente verbouwing onder architectuur heeft niet alleen de woning gemoderniseerd, maar ook gezorgd voor een unieke uitstraling en slimme indeling. Dit is de perfecte plek voor wie houdt van luxe, ruimte en een leven dicht bij de natuur, zonder concessies te doen aan comfort en stijl!



Mis deze unieke kans niet om te wonen op een van de mooiste plekken in Friesland. Jouw droomhuis in Zandhuizen wacht op je!

Kenmerken

Woonoppervlakte
220
Perceeloppervlakte
2606
Inhoud
780
Bouwjaar
1999
Overige inpandige ruimte
33
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Hete lucht verwarming, Pelletkachel
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Aangebouwd hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455 ) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object