Plan bezichtigingBel makelaar

Klooster 55

Beschikbaar
Excellent
Coevorden
€ 550.000 k.k.
1490
 m²
149
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk gelegen en karakteristieke vrijstaande woning met 1.490 m2 eigen grond!


Deze vrijstaande woning kenmerkt zich door zeer fraaie en authentieke elementen en is gelegen op een perceel van 1.490 m2. Het beschikt over een riante dubbele garage met zolder en binnendoor naar de woning. Het geheel heeft een landelijk karakter met uitzicht en geniet van veel privacy.

De dubbele garage bied veel ruimte voor hobby's, auto's en/of andere werkzaamheden. Het is voorzien van spouwmuren en dubbele openslaande deuren.

De woning beschikt over vier slaapkamers en twee badkamers waarvan één op de begane grond. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een tweede badkamer. Deze is voorzien van toilet en wastafel een heeft de ruimte om een tweede douche te creëren.

Met zijn slaapkamer en badkamer op de begane grond bied de woning de mogelijkheid gelijkvloers te wonen.


Indeling:
Begane grond: Entree hal met trapopgang en toegang tot de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en keuken. Vanuit de keuken loopt u door naar de badkamer, het toilet en de bijkeuken die toegang heeft naar de achtertuin en voorzijde van de woning. Vanuit de bijkeuken is de doorgang naar de riante garage met dubbele deuren en spouwmuren. Tevens is de garage voorzien van zeer ruime zolder.

Eerste verdieping: De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers een ruime overloop. Deze geeft toegang tot alle kamers en de tweede badkamer. De is voorzien van wastafel en toilet en bied ruimte voor een extra douche. Op de overloop vindt u het leuk naar de bergzolder.

Tweede verdieping: Bergzolder.

Kenmerken:
- Prachtige authentieke uitstraling en kenmerken
- Riante garage met dubbele deuren
- Perceel van 1.490 m2
- Landelijk gelegen aan de rand van Coevorden

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Kenmerken

Woonoppervlakte
149
Perceeloppervlakte
1490
Inhoud
1004
Bouwjaar
1941
Overige inpandige ruimte
122
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas, Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0524-518888) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object