Plan bezichtigingBel makelaar

Paalstraat 20

Beschikbaar
Excellent
DE MOER
€ 1.435.000 k.k.
5955
 m²
255
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een fraaie Buitenstate…dit landelijk gelegen vrijstaande landhuis is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 5.955 m² met een multifunctioneel bijgebouw en ideaal voor de paardenliefhebber.

 

 De ligging is fantastisch door de groene en bosrijke omgeving in de nabijheid van het prachtige Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Het weidse uitzicht vanuit de woning maakt de locatie zeer bijzonder voor de liefhebber van ruimte, privacy, rust en natuur.

 Winkels, scholen, gezellige restaurants en terrassen vindt u volop in Loon op Zand, Kaatsheuvel, Dongen en Tilburg. De uitvalswegen richting ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Breda en Utrecht zijn goed en snel bereikbaar.

 

 • Het landhuis heeft drie (slaap)kamers op de eerste verdieping, het is mogelijk om -na het plaatsen van een vaste trapopgang en dakvensters- extra (slaap)kamers te realiseren, 

 • Multifunctioneel bijgebouw met ruime garage, (hooi)zolder, vier paardenboxen, twee wasplaatsen en solarium, 

 • Het landhuis is voorzien van alarminstallatie, 

 • Mogelijkheid voor kantoor of praktijk aan huis via een separate entree, 

 • Het object biedt zeer veel ruimte en mogelijkheden, graag plannen wij, op afspraak, een bezichtiging met serieuze gegadigden!

 

 INDELING

 Begane grond

 Uitnodigende entree naar royale hal met vide en trapopgang, meterkast en aansluitend een portaal met toiletruimte, garderobe en doorgang naar een kantoor-/werkkamer.

 De luxe toiletruimte is betegeld met marmeren vloer- en wandtegels en voorzien van een wandcloset en fontein, er is natuurlijke ventilatie mogelijk via een raampje.

 

 De kantoorkamer is tevens via een separate zij-entree toegankelijk en daardoor uitermate geschikt voor kantoor of praktijk aan huis.

 

 Vanuit de hal -via openslaande deuren met roedeverdeling en melkglas- toegang tot de living met een fraaie visgraatparketvloer met wengé bies. De ruime, lichte living bestaat uit een zitgedeelte annex t.v.-hoek bij de moderne, houtgestookte designhaard en een zitgedeelte aan de achterzijde. Hier bevinden zich openslaande deuren naar het overdekte, beschut gelegen terras. Hierdoor vloeien binnen en buiten harmonieus in elkaar over.

 

 Via en-suite deuren (met roedeverdeling en melkglas) is de eetkamer bereikbaar met openslaande deuren naar het terras en de tuin, deze kamer is voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming.

 Aansluitend doorgang naar de keuken met een inrichting in U-vormige wandopstelling en een kookeiland voorzien van diverse apparatuur: stoomoven (combi), magnetronoven, bordenwarmer c.q. slowcooker, vaatwasser, koelkast, diepvries, close-in boiler en halogeen/inductiekookplaat met vier zones en downdraft afzuiging.

 

 Een kelderkast biedt praktische proviand- en bergruimte, hier bevinden zich ook de waterontharder unit en het regelpaneel voor de beregeningsinstallatie (middels leidingwater t.b.v. de voortuin en terrasgedeelte). Aansluitend de bijkeuken met een rvs uitstortgootsteen en aansluitingen voor was- en droogapparatuur. Tevens is hier een tweede toiletruimte aanwezig voorzien van marmeren vloer- en wandtegels, een wandcloset en een raam voor natuurlijke ventilatie. Een loopdeur geeft toegang tot het terras.

 

 Eerste verdieping

 Overloop met toegang tot drie ruime (slaap-)kamers en twee badkamers.

 De masterbedroom met airconditioning bevindt zich aan de achterzijde van het landhuis en heeft openslaande deuren naar een balkon. Er is een maatwerk toilet-/kaptafel en wandmeubel en een ruime walk-in closet aanwezig.

 De badkamer en-suite met roze marmeren vloer- en wandtegels is voorzien van een ligbad met jets, twee wastafels met spiegelkasten, een ruime douche met waterval- en handdouche en designradiator. Tevens is er een houten sauna aanwezig waardoor er een luxe welnessruimte is gecreëerd.

 

 De andere twee (slaap)kamers zijn aan de linker- en rechterzijde van de verdieping gelegen, één van de kamers heeft praktische bergruimte onder de bergruimte.

 De tweede badkamer met marmeren vloer- en wandtegels op de verdieping is voorzien van een douchecabine, wastafel met wandmeubel en wandcloset.

 

 Zolderverdieping

 Via een plafondluik in één van de slaapkamers is de ruime zolderverdieping toegankelijk en momenteel in gebruik als bergzolder. Het is mogelijk om hier een vaste trapopgang te plaatsen zodat er op de zolderverdieping extra (slaap)kamers gerealiseerd kunnen worden.

 

 Buitenleven

 De onder architectuur (Hoveniersbedrijf Fons Linders) aangelegde tuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere terrassen met sierbestrating, een natuurvijver, pergola, borders met volwassen beplanting, bomen en hagen en aansluitend een boomgaard met moestuin. Er is een houten poort naar de oprit.

 De boomgaard heeft pruimen- (Reine claude), peren- (Doyenné du comice) en appelbomen (Goudreinet, sterappel, Cox’s orange). Dus heerlijk vers fruit en groenten uit uw eigen tuin!

 

 Het beschut gelegen overdekte terras bij de living heeft terrasverwarming, een buitenkeuken met gasbarbecue, koelkast en warm en koud stromend water. De houtgestookte haard zorgt dat u hier in meerdere seizoenen heerlijk kunt genieten.

 

 Bijgebouw

 Het multifunctionele bijgebouw heeft in het midden een corridor met openslaande deuren aan de voor- en achterzijde waardoor er een fraaie doorkijk is naar het achtergelegen terrein.

 Aan de ene zijde van het gebouw bevindt zich een ruime garage voorzien van elektra en twee roldeuren en tevens openslaande deuren. Aan de andere zijde van de corridor zijn vier paardenboxen (3 boxen van 9 m² en 1 box van 12 m²) met aansluitend een gedeelte met twee wasplaatsen en een solarium voor paarden. In de zadelkamer is een eenvoudig keukenblok geplaatst.

 

 Verder een paardenbak met verlichting en een trainingsmolen. Op het terrein is nog een open veldschuur voor opslag aanwezig.

 De oprit is afgesloten met een -elektrisch bedienbare- sierpoort en biedt een ruime toegang voor auto’s, paardentrailer e.d.

Kenmerken

Woonoppervlakte
255
Perceeloppervlakte
5955
Inhoud
1136
Bouwjaar
1992
Extra ruimte
50
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object