Plan bezichtigingBel makelaar

Bezuidenhout 21

Beschikbaar
Excellent
Boekel
€ 750.000 k.k.
1655
 m²
233
 m²
Eengezinswoning
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Moderne half vrijstaande woning in Bosrijke Omgeving



Bent u op zoek naar uw droomhuis in een prachtige, bosrijke omgeving? Zoek dan niet verder! Wij bieden een schitterende, moderne half vrijstaande woning aan in het pittoreske Boekel. Deze woning combineert het beste van eigentijdse luxe met de rust en schoonheid van de natuur.



Over de Woning

Deze ruime half vrijstaande woning is van alle gemakken voorzien en straalt moderne elegantie uit. Met een royale woonkamer, een open keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur, en grote raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht, is dit de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van het leven. De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, een luxe badkamer, en een fraai aangelegde tuin waar u in alle privacy kunt ontspannen.



Leven in Boekel

Boekel is een charmant dorp in Noord-Brabant, bekend om zijn gastvrije gemeenschap en prachtige natuur. De regio biedt tal van recreatiemogelijkheden, van wandel- en fietsroutes door de uitgestrekte bossen tot gezellige cafés en restaurants in het dorpscentrum. Boekel combineert het beste van rustig dorpsleven met gemakkelijke toegang tot stedelijke voorzieningen in nabijgelegen steden zoals Uden, Veghel en Eindhoven.



Waarom Boekel?

Natuur: Geniet van de rust en ruimte die de omliggende bossen en natuurgebieden te bieden hebben. Perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen die houden van buitenactiviteiten.

Voorzieningen: Boekel heeft uitstekende voorzieningen, waaronder scholen, sportfaciliteiten en winkels. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik.

Bereikbaarheid: De centrale ligging zorgt ervoor dat u snel op de snelwegen A50 en A73 bent, waardoor steden zoals Eindhoven en Nijmegen gemakkelijk bereikbaar zijn.



De woning:

Stap binnen in deze prachtige half vrijstaande woning en laat u verrassen door de ruimte, comfort en de veelzijdigheid die deze woning te bieden heeft. Met een slimme indeling en moderne afwerkingen, is dit huis perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte.



De entree van de woning verwelkomt u met een ruime hal voorzien van een meterkast en een trapopgang naar de eerste verdieping. De hal geeft u tevens toegang tot de keuken.



De moderne keuken is in een rechte opstelling met daar tegenover een kastenwand en is van alle gemakken voorzien. De keuken staat in half open verbinding met de eetkamer en voorziet in diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, combi stoom-oven, inductie kookplaat, afzuigkap en RVS spoelbak.



De ruime eetkamer wordt gekenmerkt door het vele daglicht dat binnenvalt via de schuifpui aan de achterzijde en de lichtstraat. Deze aangebouwde ruimte biedt u een prachtig zicht over het aangrenzende terras en de achtertuin en geeft u een prachtige gelegenheid om met uw gezin, familie of vrienden te dineren. Via de eetkamer is de woonkamer en de hal naar de multifunctionele ruimte te bereiken.



Via een schuifdeur in de keuken of middels openslaande deuren van de eetkamer is de riante woonkamer bereikbaar. De woonkamer is modern afgewerkt en de erker aan de voorzijde van de woning zorgt ervoor dat er voldoende daglicht binnen valt. De woonkamer geeft u de perfecte gelegenheid om te ontspannen.

De tweede hal geeft toegang tot de multifunctionele ruimte, het toilet, de bijkeuken en de oprit. De praktische bijkeuken is voorzien van witgoedaansluiting en een recht aanrechtblok met spoelbak.



De multifunctionele ruimte is momenteel ingericht als kantoor maar is ook uitstekend bruikbaar als een speelkamer, hobbyruimte of atelier. Het kantoor is opgedeeld in twee ruimtes. Momenteel is het achterste gedeelte ingericht als een sportgedeelte.



Om de woning compleet te maken is achter het sportgedeelte nog een riante bergruimte bereikbaar. Ideaal voor al uw opslagbehoeften.

Deze bergruimte is ook vanuit de tuin te bereiken. Hier zijn 2 paardenboxen aanwezig, ideaal voor de hobbymatige ruiter. Op korte afstand (ca. 5 minuten lopen door het bos) is een weide gelegen welke te huur wordt aangeboden. De weide is van een waterput voorzien.



Eerste verdieping:

De eerste verdieping biedt een ruime overloop welke toegang geeft tot twee slaapkamers en een ruime walk-in closet. Verder treft u de badkamer op de verdieping. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, toilet en een wastafel met meubel. Hier kunt u zich in alle luxe ontspannen en verfrissen.



Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping, bereikbaar via een vaste trap, bevindt zich een overloop met wastafel die leidt naar nog eens twee comfortabele slaapkamers. Ideaal voor grotere gezinnen of logés.



Boven het kantoor vindt u een ruime zolderkamer met wasbak. Deze flexibele ruimte kan worden gebruikt als extra slaapkamer, hobbyruimte of een tweede kantoor. Middels een deur kom je in nog een zolderruimte, waarin allerlei mogelijkheden zijn weggelegd.



Daarnaast biedt de woning:

- Een energiezuinig woning met 14 zonnepanelen,

- Warmtepomp uit december 2023,

- Vloerverwarming op de begane grond,

- Een aanpandige berging en ruime oprit,

- Ondergrondse sproei installatie voor en achter,

- Geheel omsloten tuin met elektrische poort,

- Privacy en rust,



Tuin:

Deze tuin is niet zomaar een buitenruimte, het is een verlengstuk van uw huis, een plek waar u kunt ontspannen, tot rust kunt komen en kunt genieten van het buitenleven. Omringd door beplanting zorgt de tuin voor veel rust en privacy.



Een van de grootste troeven van deze tuin is de privacy die het biedt. Dankzij de slimme indeling, kunt u ongestoord genieten van uw buitenruimte. Of u nu een middagje in de zon wilt liggen, een gezellige bijeenkomst wilt organiseren of gewoon wat tijd alleen wilt doorbrengen, deze tuin biedt u de ruimte en privacy die u nodig heeft.



Verder treft u in de tuin 2 overkappingen aan waardoor u op warme dagen altijd een plekje in de schaduw kunt bemachtigen.



Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze fraaie half vrijstaande woning in het prachtige Boekel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Uw droomhuis wacht op u!

Kenmerken

Woonoppervlakte
233
Perceeloppervlakte
1655
Inhoud
835
Bouwjaar
1965
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
2
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object