Plan bezichtigingBel makelaar

Zeelandsedijk 50

Beschikbaar
Excellent
Langenboom
€ 850.000 k.k.
12355
 m²
273
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Wat een geweldige locatie en wat een prachtig uitzicht! Dat heeft deze riante half vrijstaande woonboerderij in Langenboom. De woning heeft een nagenoeg volledig gerenoveerde benedenverdieping, en de eerste verdieping heeft nog voldoende mogelijkheden om de handen uit de mouwen te steken. De toekomstige eigenaar kan (maar hoeft zeker niet) de inrichting naar wens realiseren. Behalve de woonboerderij zijn er een drietal bijgebouwen die kandidaten met een paard-aan-huis-wens of een grote moestuin goed zullen bevallen.

De woonboerderij is oorspronkelijk als boerderij gebouwd in 1932, en door de jaren heen (ook recentelijk nog) verbeterd en verbouwd. De woning is gelegen op een perceel van 11.630 m2, en heeft een woonoppervlak van 273 m2. Het gebruiksoppervlak van de overige inpandige ruimten is 18 m2. De woning heeft een inhoud van maar liefst 1.046 m3 en dat geeft ruimte.
Het fraaie perceel is ingericht als tuin, groentetuin en weiland, en heeft een geweldig uitzicht op de landerijen rondom.

De woning is gedeeltelijk geïsoleerd (vloer en spouwmuur isolatie en dubbel glas op begane grond) en de renovatiewerkzaamheden hebben geresulteerd in een energielabel C, wat voor een woning van deze leeftijd prima is te noemen. En daarmee verklappen we ook dat het ook nog voor verbeteringen vatbaar is, maar de nieuwe bewoner zal merken dat het geen noodzaak is. D
Deze woning biedt een mooie combinatie van moderne gemakken en sfeervolle details, met veel lichtinval en functionele indelingen die de ruimtes veelzijdig maken.
Ruimte voor een beroep aan huis, kantoor of mantelzorg, of het houden van landbouwhuisdieren en paarden is volop beschikbaar.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst in de woning betreed je de entree/hal, die een warme en stijlvolle uitstraling heeft. De wanden zijn strak gestukt en het plafond is voorzien van karakteristieke houten balken, wat een rustieke sfeer creëert. De tegelvloer geeft een praktische en onderhoudsvriendelijke afwerking, terwijl de radiator zorgt voor een aangename temperatuur. Vanuit de hal is er toegang tot zowel het kantoor als de keuken. Ook vind je hier de meterkast.

Het kantoor biedt een veelzijdige ruimte met een comfortabel gevoel door de vloerbedekking en strak gestucte wanden. Het balkenplafond herhaalt zich hier en draagt bij aan de rustieke charme van de woning. Het kantoor wordt verwarmd door twee radiatoren en een sfeervolle gashaard, waardoor de ruimte uitnodigt tot diverse doeleinden: een plek om te werken, spelen, hobby's uit te voeren of gewoon te ontspannen.

De keuken straalt moderniteit en ruimtelijkheid uit dankzij de houtlook tegelvloer en de strakke wandafwerking. Het plafond is voorzien van inbouwspotjes, die zorgen voor subtiele verlichting, en de openslaande tuindeuren laten veel daglicht binnenstromen. Het U-vormige keukenblok met een composiet aanrechtblad en een RVS spoelbak biedt veel werkruimte en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. De keuken vormt het hart van het huis, met doorgangen naar de bijkeuken, woonkamer, trapopgang en kelder.
De kelder is opvallend ruim en biedt veel opbergmogelijkheden of kan worden gebruikt als extra hobby- of opslagruimte.

De woonkamer heeft een warme en natuurlijke uitstraling door de houten vloer, terwijl de gestucte wanden en het strakke plafond zorgen voor een moderne afwerking. Drie grote raampartijen vullen de ruimte met veel daglicht, wat de sfeer luchtig en open maakt. Een gaskachel biedt hier extra warmte en gezelligheid.

In de bijkeuken vind je opnieuw de houtlook tegelvloer, wat zorgt voor een eenheid in stijl met de keuken. De strakke wand- en plafondafwerking geven de ruimte een opgeruimde uitstraling. Daarnaast is er een keukenblokje met een RVS spoelbak, en zijn hier aansluitingen voor witgoedapparatuur en een vaste kast voor extra opbergruimte.
Het toilet is deels betegeld en heeft een moderne uitstraling. Met een hangcloset en een fonteintje is deze ruimte gemoderniseerd en praktisch ingedeeld.

De badkamer is volledig betegeld en straalt luxe en comfort uit. Bij binnenkomst valt direct het ruime ligbad op, perfect voor ontspanning na een lange dag. Naast het bad staat een moderne wastafel met meubel, dat veel opbergruimte biedt voor al je badkamerbenodigdheden. De bijbehorende spiegel met ingebouwde verlichting zorgt voor helder licht tijdens het opmaken of scheren. De badkamer heeft verder een elegante inloopdouche met een praktische handdouche, zodat je een verfrissende douche kunt nemen. Voor extra comfort is er een strakke designradiator aanwezig, die de ruimte snel verwarmt. Tot slot is er een praktische badkamerkast voor extra opbergruimte.

De hobbyruimte is deels betegeld en heeft een robuuste tegelvloer, wat de ruimte makkelijk te onderhouden maakt. De ruimte is ingericht als biljartruimte, een ideale plek voor ontspanning en vermaak, maar kan natuurlijk ook voor andere hobby’s worden gebruikt.
Wat deze woning extra comfortabel maakt, is de aanwezigheid van vloerverwarming op de begane grond. In de keuken, bijkeuken, toilet en badkamer zorgt de vloerverwarming voor een aangename warmte, waardoor deze ruimtes altijd behaaglijk aanvoelen, zelfs op koude dagen. Dit verhoogt het wooncomfort aanzienlijk en maakt de woning bijzonder aangenaam om in te leven.

Indeling eerste verdieping:
De opkamer is een charmante ruimte met vloerbedekking en behangwanden die een gezellige sfeer creëren. De vaste kasten bieden veel opbergruimte, ideaal voor kleding of andere spullen. Onder de trapopgang bevindt zich een kleine vaste kast, die handig is voor het opbergen van kleinere items.

Op de overloop zorgen een Velux dakraam en een raam in de gevel voor veel natuurlijk licht, wat de ruimte licht en open doet aanvoelen. Hier vind je ook twee vaste kasten voor extra opbergruimte. Vanuit de overloop is er toegang tot de cv-ruimte, waar de verwarmingsinstallatie is ondergebracht.
Het toilet is deels betegeld en heeft een enigszins gedateerde uitstraling. Het is voorzien van een staand closet en een klein fonteintje voor de nodige functionaliteit.

De badkamer is geheel betegeld en biedt een nette, functionele ruimte. De inloopdouche is praktisch en de wastafel met een handig planchet biedt voldoende ruimte voor dagelijkse benodigdheden.

Verder is er een grote bergruimte, die bijzonder ruim is. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden om omgebouwd te worden tot extra slaapkamers of een andere gewenste bestemming.
De eerste slaapkamer heeft vloerbedekking, behangwanden en een dakkapel, die veel daglicht binnenlaat en zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Daarnaast is er een vaste kast aanwezig, ideaal voor het opbergen van kleding.
De tweede slaapkamer heeft eveneens vloerbedekking en een lichte wandafwerking, wat zorgt voor een frisse uitstraling. Ook deze kamer heeft een dakkapel, waardoor er veel licht binnenkomt.
De derde slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en lichte wanden, wat de ruimte licht en ruimtelijk maakt. Een vaste kast biedt opbergruimte, zodat de kamer overzichtelijk blijft.
Deze verdieping biedt veel praktische opbergruimte en de mogelijkheid om de woning verder naar wens aan te passen, zoals het ombouwen van de bergruimte tot extra slaapkamers.

Bijgebouwen:
De woning beschikt over diverse functionele opstallen die perfect passen bij een landelijk leven.
De loods is een robuuste stenen constructie met een zadeldak bedekt met dakpannen. De loods heeft een stevige betonvloer en is voorzien van een handmatige sectionaaldeur voor eenvoudige toegang. Bovenin bevindt zich een bergzolder voor extra opslagruimte. De loods is volledig uitgerust met elektra en krachtstroom, wat het geschikt maakt voor diverse doeleinden, zoals opslag of werkruimte.
De stal is eveneens opgetrokken uit steen en heeft een solide betonvloer. Binnen zijn drie ruime paardenboxen aanwezig, wat het een ideale plek maakt voor het houden van paarden. De stal ligt direct aan de weide, wat het makkelijk maakt om de paarden buiten te laten. Er is bovendien een wateraansluiting aanwezig voor het gemak van dagelijkse verzorging van de dieren.
De garage is een stenen gebouw met een kapconstructie en beschikt over twee elektrische overhead roldeuren, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang. In de garage bevindt zich een grondwaterpomp en een uitstortbakje, ideaal voor het schoonmaken of bewateren van de tuin. Boven de garage is een houten vliering voor extra opslagruimte. Op het dak liggen 12 zonnepanelen met een bijbehorende omvormer, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de woning.
Deze opstallen bieden zowel functionele ruimte als praktische voorzieningen, waardoor ze perfect aansluiten bij een veelzijdige en duurzame levensstijl op het platteland.

Tuin
De tuin is een mooie, rustige plek, keurig aangelegd met veel bloemen en planten die zorgen voor kleur en sfeer. De sierbestrating leidt naar een gezellig houten prieel, waar je kunt genieten van het uitzicht op de weilanden.
De tuin is praktisch met een ruime kippenren en volière voor dierenliefhebbers. Tuinverlichting zorgt voor sfeer in de avond. Het gazon biedt ruimte voor ontspanning en spel.
Met meerdere waterpunten is de tuin gemakkelijk te besproeien, waardoor alles er het hele jaar door verzorgd uitziet. Een fijne plek om te ontspannen en van de natuur te genieten.

Locatie en Omgeving
Langenboom is een gemoedelijk dorp, het is ideaal gelegen in een groene zone met natuur- en recreatiegebied ''De Kuilen'' en de Langenboomse bossen. Dit natuurgebied ligt overigens op slechts 1,5 km afstand van het aangeboden object. Uitvalswegen naar andere steden zijn goed en snel bereikbaar. Zo staat u binnen 15 autominuten in Uden en binnen 25 autominuten in Nijmegen. Hier kunt u genieten van de rust en ruimte van wonen in een dorp en in het groen, maar tegelijkertijd staat u binnen no time in het bruisende centrum van één van de nabijgelegen steden.

De woning heeft een gunstige ligging in het buitengebied van Langenboom, op fietsafstand van omliggende dorpen en de landerijen. Dichtbij diverse fiets- en wandelroutes, waardoor ook de recreatieve mogelijkheden nabij zijn gelegen. Een ideale combinatie voor een fantastische woonervaring.

Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige woning met eigen ogen te komen bekijken en de unieke sfeer zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze woning u te bieden heeft. We kijken ernaar

Kenmerken

Woonoppervlakte
273
Perceeloppervlakte
12355
Inhoud
1046
Bouwjaar
1932
Overige inpandige ruimte
18
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object