Plan bezichtigingBel makelaar

Molendijk 19

Beschikbaar
Excellent
Standdaarbuiten
€ 1.175.000 k.k.
21842
 m²
194
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een unieke kans voor zowel de particulier als (agrarisch) ondernemer! Dankzij de aanwezigheid van een ‘’VAB’’ (voormalig agrarisch bedrijf) functie binnen het bestemmingsplan, mag deze locatie óók door een particulier bewoond worden en bestaat er géén verplichting om op deze locatie een agrarisch bedrijf te moeten exploiteren. Uiteraard bestaat deze mogelijkheid er wel en is deze locatie uitermate geschikt voor een agrarisch ondernemer. De mogelijkheden zijn eindeloos!  

Gelegen op een sublieme locatie aan de voet van de dijk, met een adembenemend vrij uitzicht op rivier de Mark, staat deze vrijstaande woning waar alle voorzieningen aanwezig zijn voor de (semi) professionele paarden–  en dierenliefhebber! Dit domein beslaat een indrukwekkend perceel van circa 2,2 hectare die rust en bedrijvigheid harmonieus combineert. Of je nu droomt van een heerlijke plek voor jou en je gezin óf een agrarische onderneming, hier vind je de perfecte setting om jouw visie tot leven te brengen! De ligging is niet alleen subliem, maar ook bijzonder praktisch. Nabij belangrijke uitvalswegen zoals de A17,A58 en A16 ben je binnen enkele minuten verbonden met het hele land. Geniet van de rust van het platteland terwijl de rest van de wereld binnen handbereik ligt. 

Deze locatie is een waar paradijs voor liefhebbers van paarden en andere dieren. Met uitgebreide faciliteiten zoals een vrijstaande schuur (35x20) ingericht met 6 luxe paardenstallen, een wasplaats, zadelkamer, hooizolder, diverse opslagruimtes, een werkplaats én stallingsruimte voor vrachtwagen en/of (paarden) trailer. Daarnaast is er ook een praktische veldschuur (50x7,30) , een gedraineerde buitenpiste (ca 20x60) en longeerpiste (ca 17x30). 

Rondom de woning zijn diverse terrassen gerealiseerd. Of je nu verlangt naar de zon of liever geniet van de verkoelende schaduw, hier vind je de perfecte plek om te ontspannen en even helemaal tot rust te komen. 

Nieuwsgierig naar wat deze locatie nog meer te bieden heeft? Download de brochure voor nog meer informatie. Enkel een bezichtiging geeft de juiste indruk!

  

Kenmerken

Woonoppervlakte
194
Perceeloppervlakte
21842
Inhoud
718
Bouwjaar
1961
Overige inpandige ruimte
10
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
6
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object