Plan bezichtigingBel makelaar

Turfstraat 15

Beschikbaar
Excellent
Sprundel
€ 945.000 k.k.
9206
 m²
200
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ervaar de onweerstaanbare charme en het ultieme comfort van deze unieke woonboerderij, gelegen op een ruim perceel van 9.206 m². Deze vrijstaande boerderij uit 1915, met een rijke historie en een overvloed aan karakter, biedt een heerlijke woonsfeer. In een rustige omgeving, op slechts een korte wandeling van het betoverende natuurgebied de Pannenhoef, en met de  dorpsvoorzieningen en de A58 op enkele autominuten afstand, vind je hier de perfecte balans tussen landelijke rust en moderne bereikbaarheid. De indeling van deze boerderij biedt eindeloze mogelijkheden.

Stel je voor: een eigen praktijk of atelier aan huis, of een sfeervolle B&B of mantelzorgwoning in het aparte bijgebouw. De mogelijkheden zijn werkelijk veelzijdig. 

De tuin is een waar paradijs voor rustzoekers en dierenliefhebbers. Met een fraaie aanleg en volledige privacy, biedt de tuin een stal en diverse dierenweides, ideaal voor het houden van paarden of kleinvee. Aan de overzijde van de woning wacht nog een charmante kippenweide. Bovendien zijn er meerdere zon- en schaduwterrassen gecreëerd, waar je op elk moment van de dag in alle comfort van het buitenleven kunt genieten. Hier komen rust, ruimte en privacy perfect samen – de ideale plek om jouw dromen te verwezenlijken!

Kenmerken

Woonoppervlakte
200
Perceeloppervlakte
9206
Inhoud
711
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas, Voorzetramen, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object