Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwlandenweg 3

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Uffelte
€ 489.000 k.k.
1761
 m²
138
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wij kunnen namens Provincie Drenthe deze prachtige sluiswachterswoning, aan de Nieuwlandenweg 3 in Uffelte, te koop aan bieden. Deze verrassend ruime, karakteristieke, VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande garage en 2 eigen parkeerplaatsen staat op een perceel van bijna 1800 m² eigen grond.



Een kans voor iedereen die op zoek is naar een karakteristieke woning op een unieke plek!



Deze vrijstaande woning ligt letterlijk aan de Uffeltersluis, het passeren van boten kunt u vanuit de woonkamer en tuin bekijken. De kavel wordt aan 3 kanten omgeven door water (deels waterschap) en ligt dus op “een eilandje” in de Drentse Hoofdvaart. De woning is decennia in gebruik geweest als woonadres van de sluiswachter, maar is nu klaar voor nieuwe bewoning.



De vrijstaande woning is met een totale gebruiksoppervlakte van ca. 224 m² echt wel ruim te noemen. Nu mogen alle ruimtes niet meegeteld worden als woonruimte, maar de woning biedt zowel op de begane grond veel mogelijkheden om bergruimte aan te passen naar ‘wonen’. Ook het realiseren van een slaap- en badkamer op de begane grond is een goede kans om extra wooncomfort te creëren.

Voor de volledigheid is een verkennend bodemonderzoek en een bouwkundig keuringsrapport beschikbaar. Ook de concept koopovereenkomst kunt u bij deze documenten vinden.



Bent u geïnteresseerd in deze woning? Neem dan contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden in deze prachtige woning.



Indeling:

Begane grond:

Entree met meterkast, riante kelder (ca. 25 m²) en trapopgang. Sfeervolle woonkamer met uitzicht over de Uffeltersluis. Eetkamer. Portaal. Dichte keuken.

Ruime, inpandige berging (ca. 40 m²) met toilet. De berging leent zich uitstekend om te verbouwen tot extra (slaap-) kamers. Vanuit de berging is er een vaste trap naar de bovengelegen bergzolder.



1e verdieping:

Overloop met knieschotten. Totaal 4 Slaapkamers. Eenvoudige badkamer. Vanuit de berging op de begane grond bereikbare bergzolder.



Algemeen:

Bouwjaar: 1920,

Kaveloppervlakte ca. 1761 m²,

Woonoppervlakte ca. 138 m², overige inpandige ruimte ca. 86 m², gebouwgebonden buitenruimte ca. 0 m², externe buitenruimte ca. 15 m², inhoud ca. 831 m³,

Bouwaard: de buitengevels zijn opgetrokken in metselwerk, de kozijnen zijn uitgevoerd in hout. De vloeren van de begane grond zijn uitgevoerd in beton. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. Het dak bestaat uit een houten dakbeschot met pannen.

Verwarming en warmwatervoorziening door middel van CV-ketel.



Goed om te weten:

- Er zijn diverse extra documenten (zoals verkennend bodemonderzoek) beschikbaar, deze kunt u vinden op www.nieuwlandenweg3.nl

- De woning wordt “as it, where it” verkocht

- De notariskeuze is voorbehouden aan verkoper

- Het object heeft een woonbestemming. De omliggende tuin heeft bestemming “Tuin”

- Verkoper behoudt zich het recht voor op gunning

- De beschoeiing aan de achterzijde van het perceel is van het waterschap, voor het beheer en onderhoud ervan wordt een kwalitatieve verplichting gevestigd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
138
Perceeloppervlakte
1761
Inhoud
831
Bouwjaar
1920
Overige inpandige ruimte
86
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object