Plan bezichtigingBel makelaar

Dokter de Steenhuijsenlaan 8

Beschikbaar
Excellent
Best
€ 1.850.000 k.k.
2000
 m²
426
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Exclusieve en zeer ruime villa op een heerlijke woonlocatie in Best. Al voor dat u arriveert is het duidelijk dat dit een villa van de absolute buitencategorie is. Deze majestueuze villa is gelegen op een perceel van maar liefst 2.000 m² en is werkelijk van alle gemakken voorzien waaronder twee woonkamers, vijf slaapkamers, drie badkamers, een dubbele inpandige garage en een mooie groene tuin met verwarmd buiten zwembad. Laat u verrassen door al het moois dat deze woning te bieden heeft.



Deze villa is gelegen op een mooie locatie in een autoluwe en zeer rustige straat. Op korte afstand ligt het winkelcentrum Heivelden met o.a. een supermarkt, drogist, slijterij, bakker, kapper en een cafetaria. Daarnaast zijn er basisscholen, een middelbare school en diverse sportgelegenheden, een 18 holes golfbaan, dierenpark, bibliotheek, overdekt en een openlucht zwembad en een bioscoop in de omgeving. Best ligt ook nog eens nabij het natuurgebied 'Het Groene Woud'. De woonlocatie biedt tevens een goede uitvalsbasis met snelwegen naar Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Best beschikt verder over een station en ligt op slechts enkele kilometers van Eindhoven Airport.



ALGEMENE INFORMATIE

- Bouwjaar 2000

- Inhoud: ca. 1.790 m³

- Woonoppervlakte: ca. 426 m²

- Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 186 m²

- Overig inpandige ruimte: ca. 57 m²

- Isolatie: voorzien van vloer-, muur- en gevelisolatie en beschikt over dubbel glas

- Voorzieningen: Ingebouwd Bang & Olufsen geluidssysteem door de gehele woning, grotendeels voorzien van airconditioning, sproei installatie in de tuin.



Indeling:

Begane grond

Via de statige entree is de woning te betreden. In de ruime hal is direct de sfeer van deze woning voelbaar met de hoge plafonds, veel glas rondom en de fraaie wenteltrappen. In de hal bevindt zich een separaat toilet met fonteintje, een garderobenis en de meterkast. Vanuit hier is verder toegang tot de living, woonkeuken en een slaapkamer met badkamer ensuite.



De living is van een riant formaat en is verdeeld, middels een stijlvolle gashaard, in een zithoek en een eethoek. Grote raampartijen brengen veel natuurlijk licht de ruimte in en geven tevens een mooi uitzicht op de groene achtertuin. De lamelparketvloer, inbouwspots en de strakke wandafwerking maken het tot een sfeervolle doch moderne ruimte. Middels een schuifpui is het overdekte buitenterras te betreden, zo komen binnen en buiten direct samen.



Aansluitend aan de hal ligt de woonkeuken. Binnenkomst in deze keuken geeft direct een wauw-effect. Ook hier zijn grote raampartijen met uitkijk op de achtertuin en toegang tot een overdekt terras. De hoogte met zichtbare kapconstructie maakt het een uniek geheel. De keukenopstelling is geplaatst in een wandopstelling en een vrijstaand kookeiland. Qua apparatuur biedt de keuken een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en koffiezetapparaat. Er is voldoende ruimte voor een grote eethoek en een losse kastenwand voor extra opbergmogelijkheden. Tot slot zijn de woonkamer en keuken voorzien van airconditioning.



Direct naast de keuken is een bijkeuken gelegen met daarin de aansluitingen voor de wasapparatuur. Tevens is hier voldoende extra opbergruimte voor bijvoorbeeld voorraad beschikbaar. Een loopdeur leidt direct naar buiten.



De laatste ruimtes op de begane grond bevinden zich rechts van de hal. Dit betreft een ruime slaapkamer met een vaste inloopkast en een badkamer ensuite. Deze kamer is voorzien van vloerbedekking, diverse raampartijen en airconditioning.



De badkamer is compleet ingericht met een luxe vrijstaand ligbad met whirlpool, dubbele wastafel en een inloopdouche. De wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van stucwerk, in het plafond zijn inbouwspots aanwezig.



Souterrain

Middels een fraaie wenteltrap is het souterrain bereikbaar. Op deze volwaardige verdieping zijn nog diverse ruimtes gelegen waaronder een tweede woonkamer, twee slaapkamers waarvan een met badkamer ensuite en de dubbele inpandige garage.



In de hal bevindt zich een separaat toilet met fonteintje, een technische ruimte met daarin de opstelling c.v.-ketel, en een tweede technische ruimte met extra bergruimte en de kast voor het Bang & Olufsen geluidssysteem dat zich in de woning bevindt.



In het souterrain liggen daarnaast nog twee slaapkamers, beide van een royaal formaat en voorzien van een laminaatvloer. Een van de slaapkamers heeft een badkamer ensuite met daarin een wastafel, inloopdouche, stoomcabine en designradiator.



Extra toevoeging aan deze verdieping is de tweede woonkamer. Ondanks de ligging in het souterrain valt hier voldoende licht de kamer binnen en is dit een ideale ruimte voor bijvoorbeeld thuiswonende kinderen om zich af te zonderen. Daarnaast kan deze ruimte ook anders ingericht worden en zijn meerdere invullingen denkbaar. De schuifpui geeft direct toegang tot de tuin en komt middels een trap uit bij het terras naast het zwembad.



De laatste deur in de hal leidt naar de inpandige dubbele garage welke voorzien is van een elektrische sectionaaldeur en uitkomt op een parkeerruimte met carport. Deze carport strekt zich uit over de volledige breedte van de garage en biedt daarmee plaats aan meerdere auto’s. Inpandig via de garage is een bergruimte gelegen met daarin een gootsteen en de installatie voor het zwembad evenals de sproei-installatie voor de tuin.



Eerste verdieping

De derde woonlaag is bereikbaar middels de prachtige wenteltrap vanuit de centrale hal. Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer.



De slaapkamers 4 en 5 zijn beide van een zeer riant formaat en beschikken over airconditioning, bergruimte onder de kapschuinte en een nette laminaatvloer.

Slaapkamer 4 beschikt daarnaast over een vaste wastafel en een eigen balkon met zicht op de achtertuin.

Slaapkamer 5 heeft ook een eigen balkon en kijkt uit over de straatzijde.



De badkamer op deze verdieping is compleet uitgerust met een ligbad, toilet, douchecabine en wastafel. De wanden zijn volledig betegeld en de schuine kant is voorzien van sfeervol houtwerk.



Buitengebeuren

Absolute kers op de taart is de behorende buitenruimte. Rondom de diverse kamers, met name op de begane grond, is een overdekt terras aanwezig. Op meerdere plaatsen is dan ook te genieten van het buitenleven met een uitzicht op de groene en verzorgde achtertuin. Direct achter de woning ligt het verwarmde buitenzwembad met rondom terrassen.



In de tuin zijn verder nog enkele terrassen aangelegd, de tuin wordt rondom afgesloten middels strakke hagen. Diverse plantenborders en het grote gazon maken het tot een heerlijke groene tuin waar voor ieder een fijn plekje te vinden is.



Aan de voorzijde van de woning ligt aan de rechterzijde een eigen oprit met ruimte voor meerdere auto’s. Aan de linkerzijde van de entree is een elektrisch toegangshek geplaatst. Achter dit toegangshek ligt een hellingbaan welke leidt tot de carport met aansluitend de dubbele garage. Hier bevindt zich ook een loopdeur richting de achtertuin.



Als deze omschrijving u nieuwsgierig heeft gemaakt nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke bezichtiging om de sfeer en de ruimtes zelf te ervaren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
426
Perceeloppervlakte
2000
Inhoud
1790
Bouwjaar
2000
Overige inpandige ruimte
57
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Garage met carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Oppervlakte tuin
1457
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object