Plan bezichtigingBel makelaar

Arubaweg 14

Beschikbaar
Excellent
Mill
€ 950.000 k.k.
6465
 m²
396
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bent u op zoek naar een plek waar rust, luxe en natuur samenkomen? Dan is deze unieke villa aan de Arubaweg 14 in Mill precies wat u zoekt! Gelegen in een prachtig bosrijke omgeving, op een steenworp afstand van het gezellige dorp Mill, biedt deze woning u het ultieme vakantiegevoel in uw eigen huis.



Een leven in balans

De samenleving in Mill staat bekend om haar gastvrijheid en gemoedelijke sfeer. U vindt hier alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sportfaciliteiten en een bruisend verenigingsleven. Daarnaast biedt de nabijgelegen natuur de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van lange wandelingen of fietstochten door de bossen.



Luxe en ontspanning

Stap binnen in deze royale villa en ervaar de luxe van een privé-wellness. De tuin, een oase van rust en ontspanning, herbergt een prachtig aangelegd zwembad waar u op warme dagen kunt afkoelen. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de infraroodsauna. De ruime tuin biedt volop mogelijkheden voor verdere uitbreiding van deze wellness, zodat u het geheel naar uw eigen wensen kunt inrichten.



Indeling van de woning

De begane grond verwelkomt u met een ruime entree, waar de trapopgang en het toilet zich bevinden. De hal geeft toegang tot de royale L-vormige woonkamer, waar u geniet van voldoende ruimte voor een gezellige zit- en eethoek, evenals een kantoorruimte. De leefkeuken is een droom voor iedere kookliefhebber, voorzien van een moderne U-keuken met diverse inbouwapparatuur te weten, inductie kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en Quooker.



Tevens biedt de hal u toegang tot 3 royale slaapkamers en een badkamer.

De drie slaapkamers op de begane grond zijn heerlijk licht dankzij de grote raampartijen, en de moderne badkamer is een toevluchtsoord voor ontspanning, compleet met een ligbad, douche en wastafel met dubbele kraan.



De eerste verdieping biedt u nog meer ruimte, met vijf kamers die volledig naar eigen wens in te richten zijn. De gedateerde maar functionele badkamer op deze verdieping biedt mogelijkheden voor modernisering.



Een tuin om van te dromen

Stap de tuin in en ervaar direct de serene rust en ruimte die deze keurig aangelegde buitenruimte te bieden heeft. Deze tuin is een waar paradijs voor liefhebbers van het buitenleven. Het zorgvuldig onderhouden groen, de volwassen beplanting en de doordachte indeling creëren een sfeervolle omgeving waar u volledig tot rust kunt komen.



Op warme zomerdagen biedt het prachtig aangelegde zwembad een verfrissende ontsnapping. Het zwembad is 10 x 5 meter groot en heeft een overkapping die in zijn geheel of in delen weggerold kan worden. Hier kunt u in alle privacy genieten van een verkwikkende duik, om vervolgens in de schaduw van de weelderige bomen en struiken te ontspannen. Of u nu kiest voor een zonnig plekje of juist de koelte opzoekt, deze tuin biedt altijd de perfecte ambiance.



De ruimte en rust die deze tuin uitstraalt, maken het de ideale plek voor ontspanning, gezinsactiviteiten en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Hier kunt u elk seizoen genieten van uw eigen groene oase, zonder concessies te doen aan comfort of privacy. Deze tuin is meer dan alleen een buitenruimte. Het is een plek waar u elke dag opnieuw kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van het beste dat het buitenleven te bieden heeft.



Comfort en Duurzaamheid

Deze woning biedt niet alleen luxe en ruimte, maar is ook ontworpen met oog voor comfort en duurzaamheid. De gehele woning is voorzien van isolatie en kunststof kozijnen, en beschikt over maar liefst 57 zonnepanelen, een all-electric warmtepomp en infrarood vloerverwarming. Met energielabel A+ bent u verzekerd van een milieuvriendelijke en toekomstbestendige woning.



De inpandige dubbele garage met elektrische garagedeuren, voorraadkelder en bergzolder maken het plaatje compleet. De ruimtes bieden u volop bergruimte voor al uw spullen.



Omgeving

In Mill en omgeving vindt u prachtige wandel- en fietsroutes. De woning ligt tegenover natuurgebied ‘Molenheidse bossen’ waar u grazende hooglanders kunt zien en een heerlijke wandeling kunt maken.

Op korte afstand treft u nog enkele andere bezienswaardigheden, te weten Recreatiegebied ‘De Kuilen’, Sporen van de oorlog’, Kasteel Aldendriel, Kasteel Tongelaar, Wellnessboot, De Heimolen en het Defensiekanaal.



Het centrum van Mill in circa 5 autominuten. Hier treft u diverse supermarkten, drogisterijen, bloemenwinkels, restaurants, opticiens, kappers, beautysalons, sport- en fitnessfaciliteiten, enzovoort. Wilt u naar grotere winkelcentra, dan kunt u kiezen voor omliggende dorpen en steden zoals Cuijk en Uden (17 minuten), Boxmeer (21 minuten), Nijmegen (34 minuten), den Bosch (39 minuten) of Eindhoven (46 minuten).



Uw nieuwe thuis wacht op u

De woning aan de Arubaweg 14 in Mill is meer dan alleen een huis, het is een plek waar u zich kunt terugtrekken, kunt genieten van de natuur en kunt leven in luxe. Bent u klaar om dit prachtige huis uw thuis te noemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de eindeloze mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!

Kenmerken

Woonoppervlakte
396
Perceeloppervlakte
6465
Inhoud
1657
Bouwjaar
1970
Overige inpandige ruimte
69
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
8
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Houtkachel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object