Plan bezichtigingBel makelaar

De IJvelandssloot 25

Beschikbaar
Excellent
Obdam
€ 875.000 k.k.
773
 m²
238
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een royale gezinswoning, gebouwd in 1998 en gelegen aan de rand van de geliefde wijk Meerweijde in Obdam. Door de jaren heen is deze woning onder architectuur (Sjaak Schouten) zorgvuldig verbouwd en gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige materialen, wat resulteert in een goede balans tussen moderne luxe en comfortabel wonen.
 De woning beschikt over een ruime tuin, gelegen aan het water en omringd door uitgestrekte landerijen, dit uitzicht verveelt nooit. Met meerdere terrassen en sfeervolle zitplekken is dit de perfecte plek om optimaal van het buitenleven te genieten. Binnen biedt deze woning nog meer verrassingen, zoals een eigen wellnessruimte met een schitterend uitzicht. Met vier ruime slaapkamers en een inpandig bereikbare garage is er aan ruimte geen gebrek.
 Gelegen in een kindvriendelijke buurt, dicht bij het dorpscentrum en met een prachtig uitzicht op de polder aan de achterzijde, is deze luxe gezinswoning de ideale plek om te wonen.
 
 Kom binnen 
 Bij het betreden van deze woning ervaart u direct een gevoel van luxe, met strakke afwerkingen die tot in de hoogste punt van het huis zijn doorgevoerd. Door de architect is er goed rekening gehouden met het licht en de zichtlijnen, dit wordt in de hele woning doorgetrokken. Een bijzonder kenmerk zijn daarom de vele raampartijen die de hele woning voorzien van natuurlijk licht en zorgen voor een schitterend uitzicht op de omliggende polder. 
 Via de ruime entree komt u binnen in het hart van de woning, waar aan de voorzijde de sfeervolle woonkamer met houtkachel is gelegen. De keuken is uitgevoerd in een praktische U-vorm en uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. De eetkamer heeft een prominente plaats in de woning en wordt omringd door daglicht. De zijgevel kunt u volledig openen met harmonica deuren, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. Vanuit de keuken bereikt u de inpandige garage, voorzien van lichtkoepels en dubbele deuren die leiden naar de carport op de oprit. De woning is in 20XX voorzien van een (wijn)kelder. Op de verdieping treft u de wellness voorzien van infraroodsauna en harmonicadeuren naar het Franse balkon. Ook hier wordt het uitzicht niet geheim gehouden. 
 De masterbedroom doet denken aan een heuse loft met een panoramisch uitzicht. Aan de voorzijde van de woning zijn nog twee royale slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ruime douche voorzien van een stoomcabine met geïntegreerd Sonos-geluidssysteem, vloerverwarming, een toilet en dubbele wastafel. Op de zolder treft u nog een volwaardige slaapkamer en de wasruimte.
 
 Buiten
 De door John Koomen hoveniers aangelegde tuin is met zorg en detail ontworpen, waarbij de ligging, privacy en de hoogteverschillen optimaal zijn benut. De tuin grenst direct aan het water en biedt via een trap toegang tot het vlonderterras. De tuin is prachtig beplant met volwassen bomen, weelderige struiken, en bloeiende borders die elk seizoen kleur en sfeer brengen. Naast de garage vindt u een sfeervolle veranda. De royale voortuin biedt niet alleen een fraai welkom, maar ook ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto's, waarvan er een onder de carport kan staan met directe toegang tot de garage.
 
 Omgeving
 Deze woning ligt in het altijd gezellige dorp Obdam, dat bekend staat om zijn landelijke charme en bruisende gemeenschap. De omgeving biedt een prachtig landschap van uitgestrekte landbouwgronden, polders en schilderachtige waterwegen, perfect voor ontspannende wandel- en fietstochten. Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt, is de ideale ligging: rustig wonen met alle voorzieningen en stedelijk vertier binnen handbereik. De winkels van Heerhugowaard zijn binnen enkele minuten per fiets te bereiken. Alkmaar en Hoorn liggen op slechts een kwartier rijden en Amsterdam is binnen 35 minuten bereikbaar met de auto. Het station van Obdam is op loopafstand, met elke half uur een trein naar Hoorn en Alkmaar.
 
 Verbouwingen/renovaties
 2004: Een aanbouw gerealiseerd aan de zuidgevel van de woning welke is doorgevoerd op alle verdiepingen 
 2004: Een (wijn)kelder gerealiseerd 
 2012: Een welness gerealiseerd 
 2012: Veranda geplaatst in de tuin 
 2014: Nieuwe badkamer en keuken geïnstalleerd
 2022: De meterkast vernieuwd en een extra stroompunt voor een elektrische auto geïnstalleerd
 2023: De masterbedroom geschilderd en opgeknapt
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
238
Perceeloppervlakte
773
Inhoud
1017
Bouwjaar
1998
Overige inpandige ruimte
37
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig, Garage met carport
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object