Plan bezichtigingBel makelaar

Grensweg 3

Beschikbaar
Excellent
Siebengewald
€ 998.000 k.k.
6325
 m²
436
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze prachtige woonboerderij, gelegen in het buitengebied van Siebengewald, biedt een zee aan ruimte en mogelijkheden. Met een weids uitzicht over de omringende landerijen, geniet u hier van een serene landelijke sfeer.

 

 De indeling van de woonboerderij is zo ontworpen dat het perfect geschikt is voor dubbele bewoning, ideaal voor ouders met kinderen die graag dicht bij elkaar willen wonen. Of het nu gaat om het creëren van aparte wooneenheden voor privacy of het delen van gemeenschappelijke ruimtes, deze woning biedt flexibiliteit en comfort voor elke gezinssituatie.

 

 Daarnaast beschikt de woonboerderij over een ruime garage/ hobbyruimte, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor het uitoefenen van hobby's, het opslaan van materialen of het creëren van een werkruimte.

 

 Ontdek de rustieke charme van het buitenleven gecombineerd met het comfort van een ruime woonboerderij.

 

 Indeling:

 Begane grond: hal, 2 slaapkamers, bergkast, bergruimte, leefkeuken met een moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur, portaal, toilet, keurig afgewerkte badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel en een ligbad, ruime woonkamer met directe toegang tot de tuinkamer/ serre, portaal, bijkeuken met een pantry, hobbyruimte en een portaal met toilet en toegang tot het overdekt terras en met een trapopgang naar de 1e verdieping.

 1e verdieping: riante woonkamer met toegang tot het dakterras en vanuit de woonkamer en dakterras heeft men weids uitzicht over de landerijen, open keuken met een moderne keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer met een luxe afgewerkte badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet, badmeubel met een dubbele wastafel en een bergkast, bijkeuken, luxe afgewerkte badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en badmeubel met een dubbele wastafel, 2 slaapkamers met een vaste kastenwand.

 

 Diverse gegevens:

De keukenopstelling op de begane grond met een natuurstenen werkblad is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser, vriezer en een koelkast. 

De keukenopstelling op de 1e verdieping met een natuurstenen werkblad is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, vriezer, stoomoven en 2 koelkasten. 

Het bouwjaar van de woning is 1913 en in 1998 en 2020 is de woning compleet verbouwd. 

Het bouwjaar van de cv-ketels is 2010 en 2020. 

De woning is voorzien van spouw-, dak- en vloerisolatie en grotendeels van dubbel glas. 

Er is een glasvezelaansluiting en een bovengrondse gastank aanwezig. 

De garage/ hobbyruimte (± 129 m²) met een aangebouwde berging en carport is opgetrokken in spouwmuren en voorzien van dakisolatie, dubbel glas, een smeerput, roldeur en een bergzolder. 

Er zijn 52 zonnepanelen geplaatst. 

De begane grond en de 1e verdieping zijn deels voorzien van vloerverwarming.

Er zijn 2 buitenzwembaden aanwezig waarvan één met een overkapping.

Kenmerken

Woonoppervlakte
436
Perceeloppervlakte
6325
Inhoud
1844
Bouwjaar
1913
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
2500
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object