Plan bezichtigingBel makelaar

Hoogeindseweg 31

Beschikbaar
Excellent
Goirle
€ 1.600.000 k.k.
1160
 m²
219
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een herkenbare gewilde hoeklocatie is deze in 2021 onder architectuur verbouwde ‘zwevende’ eersteklas strakke villa van het type bungalow gesitueerd. Het royale perceel van 1.160 m² is perfect op de zon georiënteerd en biedt veel privacy. De speelse indeling biedt ruim voldoende mogelijkheden voor gezinnen, rustzoekers of aan-huis-gebonden beroepsdragers. Het betreft een uniek bezit!



De villa is gunstig gelegen in de rustige en groene wijk De Villa, gelegen tussen het sportpark en het gezellige centrum van Goirle. Op loopafstand vindt u kinderopvang, scholen, winkels, een keur aan sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Het heidegebied Regte Heide is op enkele minuten op loopafstand gelegen, het centrum is in vijf minuten per fiets bereiken en de binnenstad van Tilburg bereikt u in ca. 15 minuten per fiets. Via de nabijgelegen A58 en N630 rijdt u in korte tijd naar steden als Breda, Den Bosch, Eindhoven en Rotterdam.



Bouwjaar: 1967 medio 2021 geheel verbouwd

Inhoud: ca. 859 m³

Woonoppervlakte: ca. 219 m²

Overige inpandige ruimte: ca. 17 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 52 m²

Externe bergruimte: ca. 8 m²

Perceeloppervlakte: 1.160 m²

Verwarming en warm water: middels warmtepomp





ALGEMENE INFORMATIE

- De moderne (nagenoeg) nieuwbouw villa is gesitueerd op een fraai privacy biedend hoekperceel met gazon, borders en diverse (overdekte) terrassen,

- Instapklare villa met een hoog afwerkingsniveau,

- De gehele villa is voorzien van kozijn-loze taatsdeuren die geheel opgaan in het geheel,

- Unieke ligging nabij het bourgondische dorpskern van Goirle en de uitvalswegen.



INDELING



Begane grond

Uitnodigende entree met imposante taatsdeur naar de centrale hal met gastentoilet, garderobe en het souterrain met technische ruimte, onder meer met opstelling van de warmtepomp. De royale tuingerichte woonkamer ligt centraal waardoor alle woonvertrekken vloeiend met elkaar verbonden zijn. Uniek aan deze woonkamer is dat een losse draaiwand de woonkamer verdeeld in een zomer en winteropstelling. Momenteel is de woonkamer verdeeld in een tuin gerichte opstelling en een apart intiem zitgedeelte. Een gashaard in natuurstenen schouw, de houten robuuste vloeren en grote schuifpuien naar het grote terras completeren het geheel.



De luxe woonkeuken is voorzien van kookeiland met Bora kookplaat, natuurstenen aanrechtblad en spoelbak met Quooker. Tevens is er een vaste kastenwand met diverse luxe inbouwapparatuur en veel kastruimte. Via de keuken is de stoere eetkamer te bereiken die is uitgerust met een gashaard.



Via de living is de masterbedroom bereikbaar met grote glazen pui en de luxe badkamer en-suite, welke optimale comfort biedt door de moderne uitvoering met een vrijstaand ligbad, een inloopdouche, een wastafelmeubel en wandcloset. Het geheel is een lust voor het oog en voorzien van eerste klasmaterialen. Aansluitend is de praktische waskamer gelegen.



Een tussenportaaltje geeft toegang tot twee slaapkamers waarvan een met badkamer en-suite met inloopdouche, wastafel in meubel en een wandcloset.



De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en voor de warme dagen is er een topcooling aanwezig. Tevens is er een Warmte Terug Win installatie aanwezig.



De afwerking van de villa is zowel in- als exterieur tot in perfectie uitgevoerd. Kostbare materialen zijn gekozen en de staat van onderhoud is uitstekend. Maatwerkmeubilair is de standaard, hoge plafonds en brede en hoge deuren waarvan de scharnieren niet zichtbaar zijn, zijn consequent toegepast, een lust voor het oog voor de liefhebbers van perfectie en detail.



Buitenleven

Ruime oprit voor meerdere auto’s. De terrassen in de tuin liggen ideaal op de zon. Plek voor de kinderen om te spelen en voor rust onder de zon. Tuin met gazon, borders en volwassen bomen en een imposant strak privacybiedend terras. Praktische buitenberging voorzien van toiletruimte, bewateringssysteem en voorbereidingen voor aanleg zwembad.

Kenmerken

Woonoppervlakte
219
Perceeloppervlakte
1160
Inhoud
859
Bouwjaar
1967
Overige inpandige ruimte
17
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object