Plan bezichtigingBel makelaar

Oosterseveldweg 4

Beschikbaar
Excellent
Noordwolde
€ 780.000 k.k.
7058
 m²
364
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stilte en Groen



Droomt u van landelijk wonen op een rustige locatie, omgeven door natuur? Dit vrijstaande woonhuis, gelegen op de grens van Friesland en Drenthe met een perceel van ruim 7000 m² is perfect voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Toch vind u op fietsafstand het levendige dorp Noordwolde met alle voorzieningen ( o.a. gezondheidscentrum, 3 basisscholen, supermarkten, cultureel centrum).



Het geheel is vanaf begin 2000 verbouwd en combineert het karakter van een voormalig boerderij-pand met veel ruimte en mogelijkheden. Er is altijd veel zorg besteed aan binnen en buiten. Het woonhuis is knus, de andere grote ruimtes heel geschikt om plannen waar te maken. De plattegronden en foto’s kunnen u helpen om een betere indruk te krijgen.



De riante, aangebouwde schuur herbergt o.a. een inpandige garage, werkplaats, grote hobbyschuur, ruim atelier en een prettige stilteruimte, perfect voor yoga en ontspanning.



Het erf rondom de woning is harmonieus aangelegd en beschikt over een variëteit aan groen en diverse vijverpartijen die geheel opgaan in de omliggende natuur. Er is op ecologische wijze getuinierd waardoor het een paradijs is voor veel soorten vogels, insecten en amfibieën. De beschutte tuin op het zuiden en westen biedt veel plekken in zon of schaduw. Op de veranda is het heerlijk droog zitten. Rondom in het veld kunt u reeën en hazen zien lopen. Een woonplek waar je in de avond nog kunt genieten van de intense stilte en een heldere sterrenhemel.



Tot een paar jaar geleden was een deel van het erf in gebruik als Natuurkampeerterrein, met bibliotheek/ leesruimte en ruim sanitair. Een geliefde plek voor veel kampeerders. De omgeving biedt alle mogelijkheden voor wandelen, fietsen of paardrijden. Gelegen nabij de nationale parken, het Drents-Friese Woud en De Weerribben, een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland, met meer dan 6000 hectare aan ongerepte natuur.



Dit is niet alleen een woning, maar een kans om te leven in harmonie met de natuur en te genieten van een levensstijl vol rust, ruimte en recreatieve mogelijkheden. Maak van dit huis uw nieuwe thuis en ontdek de ongeëvenaarde charme van het plattelandsleven!



Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging om het geheel te ervaren.



Begane grond:

Entree met meterkast (ook glasvezel). Tussenruimte met computergedeelte, deur naar droge provisiekelder. Tuingerichte woonkamer met tuindeuren naar de 2 veranda's. Ruime, tuingerichte woonkeuken met keurige keukeninrichting (2005) met o.a. vaatwasser ('20), gaskookplaat, afzuigschouw e.d. Portaal met cv-ruimte, royaal toilet, badkamer met douche, ligbad, badmeubel, witgoed-aansluitingen. Handige achter-portaal/berging.

Tweede entree via garage naar ruime bijkeuken.



1e verdieping:

Overloop met 3 slaapkamers en sanitaire ruimte met o.a. toilet, wastafel en een trapgang naar de tweede verdieping.



2e verdieping:

Leuke zolderruimte t.b.v. logees en hobby.



Algemeen:

Bouwjaar: 1967

Kaveloppervlakte ca. 7058 m²,

Gebruiksoppervlak ca. 900 m2

De gevels zijn opgetrokken in metselwerk. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en deels voorzien van isolerende beglazing. De begane grondvloer is deels uitgevoerd in hout (isolatie d.m.v. schelpen) en deels in beton. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in hout. Het dak bestaande uit een nieuwe kap met pannen, Spouwmuurisolatie in het woonhuis 2019. Een deel van het dak van de schuur bestaat uit asbesthoudende golfplaten, tweede deel is asbestvrij en bedekt met 8 zonnepanelen.

Verwarming en warm water middels HR Combi ketel (2018) en diverse houtkachels.

Het toiletgebouw is voorzien van een elektrische boiler.

Op het erf is een diepe waterput geslagen.



Goed om te weten:

- In de koopovereenkomst zal een ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen.

- De bestemming is Wonen- Voormalige boerderijpanden.

- Een vergunning voor kleinschalige recreatie is aanwezig.

Kenmerken

Woonoppervlakte
364
Perceeloppervlakte
7058
Inhoud
3511
Bouwjaar
1966
Overige inpandige ruimte
582
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Inpandig
Schuur
Ligging
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Alderik Vos Makelaardij (0521-571126) voor meer informatie over dit object