Plan bezichtigingBel makelaar

Rozegaarderweg 17

Beschikbaar
Excellent
Hummelo
€ 895.000 k.k.
4150
 m²
136
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een ‘Parel in de natuur’ op ca. 5 minuten fietsafstand van het centrum van Doetinchem.



Een bospad, geflankeerd met hoog opgaande naald- en loofbomen leidt naar een van de meest bijzondere plekjes aan de rand van de Kruisbergse bossen tussen Doetinchem en Hummelo. Iedere dag vakantie in je eigen huis en haar natuurlijke omgeving. Vanuit huis, vanaf de veranda of het terras wordt je uitzicht omlijst door groen en kijk je weg over uitgestrekte weilanden. Links van de woning ligt een kleinveeweide met daarnaast de moestuin waar je geheel naar eigen inzicht heerlijk kunt moes tuinieren. De roep van een uil, een eekhoorn die met speels gemak van de ene naar de andere tak springt en in het weiland lopen de reeën. Puur natuur. Een ‘parel in de natuur’ die zelfs door de lokale bevolking als uniek wordt aangemerkt.



Natuur en duurzaamheid gaan hand in hand. De woning is in 1995 vernieuwbouwd en is bij een latere verbouw in 2008 verdergaand geïsoleerd en verduurzaamd. Er is sprake van dak-/muur- en vloerisolatie en op het dak liggen maar liefst 30 zonnepanelen hetgeen heeft geresulteerd in een energielabel A .

Kenmerkend aan het ontwerp zijn naast de natuurlijke uitstraling door een combinatie van toepassing van een houten en leemstucwerk gevelafwerking, de grote gevelopeningen en de aan de noord- en oostzijde van de woning aanwezige veranda. Onlangs is in lijn met de uitstraling van de woning– in robuust Robinia hout – een fraaie terrasoverkapping bijgebouwd. Een heerlijke plek voor de warme zomeravonden.



Even binnenkijken

Naar de sfeer en luxe die binnen schuilgaat kun je van de buitenzijde van de woning alleen meer gissen. Op het moment dat je de veranda oploopt en de voordeur opent is het de warme en comfortabele ambiance die de emoties doen prikkelen. Een lange gang vormt de verbinding tussen enerzijds het wonen en anderzijds het slaapgedeelte. Een fraaie antracietkleurige plavuizenvloer leid je van de hal naar de woonkamer. De indeling van de woonkamer en de aangrenzende keuken zijn zodanig gesitueerd dat je door de grote aanwezige raampartijen een prachtig vrij uitzicht hebt op de tuin en het achtergelegen weiland. De living heeft een aangenaam formaat en is voorzien van een houtkachel. De eethoek markeert de overgang tussen woonkamer en keuken en geeft toegang tot de veranda. De keuken is voorzien van een complete inrichting met aanvullend nog enkele apparatuur in de achtergelegen bijkeuken. Ontbijt op de veranda in de ochtendzon. Zie je het al voor je?

Links van de hal bevinden zich de slaapkamers. De ouderslaapkamer is indrukwekkend. Door de ‘open nok’ is een heel ruimtelijke slaapkamer ontstaan waaronder tevens ruimte is voor een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. Even verderop aan de hal grenzen de overige twee slaapkamers en de 2e badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Boven de 2 slaapkamers bevindt zich tenslotte nog een bevloerde bergzolder die via een vlizotrap bereikbaar is vanuit een van de slaapkamers.



Buiten

Een verharde oprijlaan geeft toegang tot de woning. Links een wal met rhododendrons en rechts halfhoog struweel dat een ideale beschutting voor de kleine vogels vormt. Aan het einde van de oprijlaan staat in bijpassende stijl van de woning een bijgebouw met dubbele carport, berging en een atelierruimte. Een heerlijke werkruimte met een uitzicht dat inspireert. Rondom de woning ligt een natuurlijke tuin waar het puur genieten is voor mens en dier. Met een oppervlakte van 4150 m² biedt het perceel voldoende ruimte om te kunnen “leven” uit eigen tuin. De basis - een fruitboomgaard, de moestuin en een kleinveeweide – is al (aan)gelegd. Even buiten het perceel sta je midden in de Kruisbergse bossen. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven maar ook voor fanatieke fietsers, paardensportliefhebbers, wandelaars en hardlopers is het een omgeving die nooit verveelt. Zoomen we nog iets verder uit dan sta je in 5 minuten in het centrum van Doetinchem met een uitgebreid aanbod aan stadse voorzieningen. Kortom, een parel in de natuur met toch een centrale ligging!



Wil jij dat deze droom werkelijkheid wordt? Maak dan snel een afspraak. Wij leiden je graag rond want van zulke bijzondere objecten krijgen we zelf ook nooit genoeg.



Bouwjaar : 1995

Gebruiksoppervlakte:

- wonen : 136 m²

- externe bergruimte : 24 m²

Perceel oppervlakte : 4150 m²

Kenmerken

Woonoppervlakte
136
Perceeloppervlakte
4150
Inhoud
554
Bouwjaar
1995
Overige inpandige ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Carport, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object