Plan bezichtigingBel makelaar

Mozartlaan 18

Beschikbaar
Excellent
Drunen
€ 895.000 k.k.
1726
 m²
186
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riante vrijstaande villa in een groene, rustige omgeving nabij natuurpark de Loonse en Drunense Duinen! Dit is een unieke kans om op en toplocatie een eigentijdse gezinsvilla te creëren.
De villa bevindt zich in een kleinschalig villapark, omgeven door groen en op loopafstand van de bekende Heidijk. De voorzieningen van Drunen zijn gemakkelijk te voet en per fiets bereikbaar, terwijl de centra van ’s-Hertogenbosch en Waalwijk binnen enkele minuten met de auto te bereiken zijn.

Algemeen:
Perceeloppervlakte: 1.726 m²
Woonoppervlakte: ca. 186 m²
3 slaapkamers
2 badkamers
Inpandige garage
16 zonnepanelen
Veel privacy rondom

Indeling:
Parterre:
De woning betreedt men via een praktische overdekte entree die leidt naar een ruime hal. In de hal bevinden zich ook de meterkast en de toegangsdeur naar de royale inpandige garage.
De forse living is voorzien van een sfeervolle gashaard, een ruimtelijke vide en een open keuken. De living grenst daarnaast aan twee prettige serres.
De open keuken biedt voldoende bergruimte en is uitgerust met een koelkast, vaatwasser en een 4-pits gaskookplaat.

De slaapvleugel bevindt zich aan de achterzijde van de woning en bestaat uit drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een technische ruimte. Elke slaapkamer heeft een schuifpui en voldoende bergruimte. De en-suite badkamer, bij de ouderslaapkamer, is voorzien van een douche, een sanibroyeur en een wastafel.
De tweede badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en toilet. In de technische ruimte zijn de cv-ketel (2017) en luchtverwarmingsunit (2017) opgesteld.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping is bereikbaar via een vaste trap. De overloop /vide staat in verbinding met de woonkamer. De overloop biedt toegang tot een royale multifunctionele kamer met veel bergruimte, die naar wens kan worden gebruikt als kantoorkamer of hobbyruimte.

Buitenleven:
De villa is omgeven door een groene tuin. Het grootste deel van de tuin bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde is er voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren. De achtertuin beschikt over een gazon, een houten berging en een grote variëteit aan planten en bomen. Dit zorgt voor een natuurlijke habitat voor diverse vogels en andere dieren, waardoor men het hele jaar door kan genieten van de natuur. Verschillende looppaden verbinden de diverse delen van de tuin en een bodempomp maakt het eenvoudig om de tuin te bewateren.
De tuin biedt een oase van rust en is de ideale plek voor de liefhebber van natuur en tuinieren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
186
Perceeloppervlakte
1726
Inhoud
882
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
51
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Hete lucht verwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object