Plan bezichtigingBel makelaar

Grotestraat 11

Beschikbaar
Excellent
BEERS NB
€ 875.000 k.k.
900
 m²
312
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van deze karakteristieke woning!



Bent u op zoek naar een woning met karakter, ruimte en talloze gebruiksmogelijkheden? Deze unieke, bijna vrijstaande woning, gebouwd in 1916/1918 onder architectuur van Ebben, biedt alles wat u zoekt en meer! De woning straalt geschiedenis en charme uit, met authentieke elementen zoals de originele schouw, glas-in-lood ramen en houten gebinten. Met een royaal woonoppervlak van ca. 312 m² en een perceel van 2.399 m², biedt dit pand een overvloed aan ruimte voor comfortabel wonen en diverse gebruiksmogelijkheden.



Multifunctionele gebruik



Naast de sfeervolle woning beschikt het pand over een ruime garage en een multifunctioneel bijgebouw. De voormalige paardenstallen bieden eindeloze mogelijkheden: denk aan een Bed & Breakfast, praktijkruimte, werkplaats, kantoor aan huis, of zelfs een fitnessruimte. De garage is voorzien van moderne faciliteiten zoals elektrische overheaddeuren en krachtstroom, ideaal voor zowel het stallen van auto's als voor hobby’s of een aan huis gebonden beroep.



Ruimte en comfort in het hart van Beers



De woning is gelegen in het centrum van Beers, maar biedt toch het gevoel van wonen in het buitengebied. De tuin is prachtig aangelegd en biedt volledige privacy, met een sfeervol prieeltje en voldoende ruimte voor ontspanning. De nabijheid van voorzieningen en uitstekende verbindingen met de omliggende steden maken dit een ideale locatie voor wie rust en bereikbaarheid wil combineren.



Indeling



Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd in een hal die de karakteristieke stijl van het huis direct voelbaar maakt. De ruime woonkamer met massief eiken houten vloer en authentieke details biedt een warme en uitnodigende sfeer. De aangrenzende woonkeuken, voorzien van moderne apparatuur en vloerverwarming, geeft toegang tot de binnenplaats en het achterhuis. Op de eerste verdieping vindt u vijf royale slaapkamers en een luxe badkamer, recent vernieuwd in 2019.



Veelzijdige buitenruimte



Het royale perceel biedt niet alleen een sfeervolle tuin, maar ook een multifunctionele buitenruimte. Of u nu van tuinieren houdt, ruimte zoekt voor huisdieren, of een plek wilt creëren voor buitenactiviteiten, hier is het allemaal mogelijk. De voormalige rijbaan en weidegang kunnen eenvoudig worden aangepast voor andere doeleinden, zoals een speelveld of extra tuinruimte.



Optie voor tweede woning



Deze woning biedt ook de mogelijkheid om een aangrenzende kleinere woning (Grotestraat 9a) aan te schaffen, ideaal voor bijvoorbeeld mantelzorg, woningdelen, of kantoor/praktijk aan huis. Dit biedt de unieke kans om een zeer multifunctioneel en vrijstaand gebouw te creëren op een prachtige locatie.



Uitnodiging voor bezichtiging



Bent u op zoek naar een karakteristieke woning met ruimte voor al uw dromen en ideeën, midden in het gezellige Beers? Neem dan contact op met ons kantoor. Onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging om deze veelzijdige woning zelf te ervaren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
312
Perceeloppervlakte
900
Inhoud
1535
Bouwjaar
1916
Overige inpandige ruimte
97
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object