Plan bezichtigingBel makelaar

Loosbroeksestraat 3

Verkocht
Excellent
Heesch
€ 850.000 k.k.
1720
 m²
138
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Prachtig gelegen vrijstaande woning waar natuur en comfort samenkomen.



Welkom aan de Loosbroeksestraat 3 in Heesch, een unieke woning die stijlvol wonen combineert met comfort en ruimte. Deze karaktervolle woning biedt een perfecte mix van moderne voorzieningen en charmante details, ideaal voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een bijzonder thuis. Landelijk gelegen in een rustige en groene omgeving in het buitengebied van Heesch, biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxueus leven.



Heesch, Bernheze en de regio

Heesch, gelegen in de gemeente Bernheze, is een levendig dorp met een vriendelijke gemeenschap en uitstekende voorzieningen. Winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. De Loosbroeksestraat 3 biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar ook een goede bereikbaarheid richting steden als 's-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven. De prachtige natuurlijke omgeving van de Maashorst biedt volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning.



Indeling

Begane grond

Bij binnenkomst via de voordeur komt u in de ruime hal/entree. Deze ruimte is afgewerkt met een mooie laminaatvloer, wat direct een warme en uitnodigende sfeer creëert. De hal beschikt over een handige garderobe en een vernieuwde meterkast met elf groepen, drie aardlekschakelaars, krachtstroom en glasvezel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, kantoor en de trap naar de eerste verdieping.



De woonkamer is het hart van de woning en is voorzien van een moderne laminaatvloer, strakke stucwerk wanden en een gestuukt plafond. Deze ruimte straalt een gevoel van rust en comfort uit. De huidige indeling biedt veel mogelijkheden, zo kunt u overwegen om de woonkamer naar buiten uit te bouwen, wat extra leefruimte creëert. Daarnaast is er de mogelijkheid om de muur tussen de woonkamer en de keuken te verwijderen, waardoor er een open keuken ontstaat. Dit biedt een prachtige kans om een ruime en moderne woonkeuken te realiseren, waar koken en gezelligheid samenkomen.



De keuken zelf is ingericht in een praktische hoekopstelling en beschikt over een duurzaam kunststof aanrechtblad. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een combi oven/magnetron. Bovendien zijn er voldoende bovenkastjes aanwezig voor extra opbergruimte. Hoewel de keuken niet nieuw is, verkeert deze in goede staat en kan deze nog jaren mee. Een bijzonder handige toevoeging is de kelderkast onder de trap, die vanuit de keuken toegankelijk is. Deze kelderkast is drie treden diep en biedt een koele opslagruimte voor uw etenswaren.



Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. Deze ruimte heeft half betegelde, half gestucte wanden en een gestuukt plafond. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachines en drogers, een wasbak en een praktische achterom. Het toilet in deze berging is voorzien van een staand closet, een fonteintje en heeft half betegelde, half gestucte wanden met een houten plafond, wat een rustieke uitstraling geeft.



De volledig betegelde badkamer op de begane grond is functioneel ingericht met een douche, ligbad, wastafel en radiator. Hoewel deze badkamer in gebruik genomen kan worden, verdient deze ruimte wel een opknapbeurt om weer helemaal up-to-date te zijn. Andere mogelijkheden zijn om deze ruimte bij de keuken te betrekken of een extra kamer/kantoor te realiseren.



De kamer aan de voorzijde van de woning op de begane grond fungeert momenteel als kantoor. Deze ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer en strakke stucwerk wanden. Een op maat gemaakte boekenkast geeft de ruimte een stijlvolle en praktische inrichting. Deze kamer kan echter ook prima dienst doen als slaapkamer, wat deze woning extra flexibel maakt.



Eerste verdieping

Op de eerste verdieping komt u via de overloop in diverse ruimtes. De overloop zelf is voorzien van een laminaatvloer en heeft gestucte wanden en plafonds. Een inbouwkast biedt extra opbergruimte, terwijl een cv-ruimte zorgt voor alle benodigde technische voorzieningen. Aan de voorzijde van de woning is een ruime dakkapel geplaatst, wat niet alleen zorgt voor extra lichtinval maar ook ruimte biedt voor bijvoorbeeld een werkplek of een knusse leeshoek.



De hoofdslaapkamer op deze verdieping is bijzonder ruim en open tot aan de nok van het dak, wat een gevoel van ruimte en licht geeft. De kamer is afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden en plafonds. De slaapkamers is voorzien van een zeer ruime inloopkast en voorzien van praktische kasten en ladekasten, waardoor uw kleding netjes en overzichtelijk opgeborgen kan worden.



De tweede slaapkamer op deze verdieping is eveneens ruim en afgewerkt met een laminaatvloer en gestucte wanden en plafond. Deze kamer is perfect geschikt als kinder- of logeerkamer, maar kan ook dienst doen als hobbyruimte.



De moderne badkamer op de eerste verdieping is een ware luxe. Deze ruimte is voorzien van een vrijstaand ligbad, een grote inloopdouche met regendouche, een ruim badmeubel met waskom en een verwarmde spiegel. Vloerverwarming zorgt voor extra comfort, terwijl een sfeerradiator voor de nodige warmte zorgt. Een toilet met hangend closet maakt deze badkamer compleet.



Zolder

Boven de overloop, tweede slaapkamer en badkamer is een ruime bergzolder gerealiseerd, die bereikbaar is via een vlizotrap. Deze zolder biedt veel extra opslagruimte en is ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of andere items die u niet dagelijks nodig heeft.



Woning

De woning is bijzonder flexibel en praktisch ingericht, met alle woonfuncties op de begane grond, inclusief de mogelijkheid om te slapen en baden. Rondom zijn nieuwe kunststof kozijnen met isolerende beglazing geplaatst, daarnaast zijn de spouwmuren en het dak ook geïsoleerd, wat zorgt voor een goede isolatie en een lagere energierekening.



Tuin en bijgebouwen

De tuin rondom de woning is fraai aangelegd en biedt zowel aan de voor- als achterzijde veel ruimte en groen. De beklinkerde oprit aan de voorzijde is voorzien van een smeedijzeren hekwerk en een dito toegangspoort, wat bijdraagt aan de stijlvolle uitstraling van de woning. De voortuin is keurig onderhouden met veel gazon, volwassen bomen en enkele borders, wat zorgt voor een aangename groene omgeving.



De achtertuin is eveneens ruim en biedt veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. Hier vindt u veel gazon, terrassen en borders. Een tuinoverkapping biedt een beschutte plek om buiten te zitten. Achter de garage bevindt zich een prachtige nieuwe tuinoverkapping met binnenberging. Deze overkapping is voorzien van houten wanden, een bitumineuze dakbedekking en een tegelvloer, wat het tot een ideale plek maakt voor bijvoorbeeld een buitenkeuken of een gezellige loungehoek. De tuin is bovendien voorzien van een beregeningsinstallatie, wat het onderhoud een stuk gemakkelijker maakt.



De ruime garage, met een oppervlakte van ongeveer 50 m², is bereikbaar via de riante oprit en beschikt over een grote garagedeur, elektra en een grote zolder. Aan de zijkant van de garage bevindt zich een overkapping (carport) van ongeveer 20 m², ideaal voor het stallen van fietsen of een tweede auto. Achter de garage staat een houten tuinhuis van ongeveer 6 m², perfect voor het opbergen van tuingereedschap of als extra opslagruimte.



Kortom, de Loosbroeksestraat 3 in Heesch combineert eigentijds wonen met een charmante uitstraling, perfect geschikt voor wie op zoek is naar een bijzondere woning in een mooie groene omgeving. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf het unieke karakter van deze prachtige woning.

Kenmerken

Woonoppervlakte
138
Perceeloppervlakte
1720
Inhoud
510
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object