Plan bezichtigingBel makelaar

Noord-Spierdijkerweg 201

Beschikbaar
Excellent
Spierdijk
€ 775.000 k.k.
1700
 m²
117
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk wonen in zijn meest pure vorm.
 Op een ruime kavel met vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterkant staat deze charmante woning. In 2020 en 2022 is het huis grondig gemoderniseerd, waarbij onder andere een nieuwe keuken, badkamer en serre zijn toegevoegd. De woning beschikt over twee slaapkamers en een badkamer, met daarbij de mogelijkheid om een derde slaapkamer op de begane grond te creëren, wat extra flexibiliteit biedt voor bijvoorbeeld gasten of gelijkvloers wonen.
 Op het riante perceel van 1.700 m² staan twee grote schuren. Een voormalig schapenschuur en een koestal. Of u nu wilt hobbyen, kleinvee wilt houden of misschien plannen heeft om één van de schuren om te bouwen tot een mantelzorgwoning – de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier kunt u nog alle kanten mee op.
 
 Kom binnen 
 U kunt de woning binnenkomen via de zij-entree of achterom – beide zijn mogelijk. De sfeervolle woonkamer, voorzien van vloerverwarming en airco, wordt stijlvol gescheiden door en suite deuren. De straatgerichte zitkamer biedt een prachtig, weids uitzicht over de weilanden. Aan de andere kant van de en suite deuren bevindt zich de eetkamer, die doorloopt naar de dichte keuken. Deze keuken is in 2020 volledig vernieuwd en uitgerust met diverse inbouwapparatuur.
 Vanuit de eetkamer heeft u directe toegang tot de serre, die in 2022 is geplaatst. Hier kunt u het hele jaar door heerlijk zitten. Verder vindt u op de begane grond de bijkeuken, voorzien van een toilet, wasruimte en toegang tot de voormalige garage, die nu in gebruik is als berging/bijkeuken. Deze ruimte biedt echter ook de perfecte mogelijkheid om er een extra slaapkamer van te maken.
 Op de verdieping treft u een nieuwe badkamer uit 2020 en twee slaapkamers waarvan één voorzien van airco. Middels een vlizotrap bereikt u de (berg)zolder.
 
 Buiten
 De oprit biedt voldoende ruimte om twee auto's comfortabel te parkeren. De royale achter- en zijtuin nodigen uit om optimaal te genieten van het buitenleven. Een absoluut pluspunt van de woning is de prachtige serre, waar de gehele achterzijde kan worden geopend, zodat binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan. In de hoek van de serre staat een jacuzzi – perfect om in de zomer heerlijk af te koelen en in de winter lekker op te warmen.
 De twee grote schuren bieden tal van mogelijkheden, of u nu dieren wilt stallen of een plek zoekt voor uw hobby's. Daarnaast biedt een van de schuren veel potentie om te worden omgebouwd tot een gastenverblijf, mantelzorgwoning of zelfs een B&B.
 
 Omgeving
 De dorpskern van Spierdijk, het openbaar vervoer, sportverenigingen, het winkelcentrum en de basisschool zijn op fietsafstand gelegen. De Rijksweg A7 met ontsluiting richting Amsterdam is gelegen op circa 10 autominuten en het centrum van Hoorn bevindt zich op circa 15 autominuten.
 
 Renovaties en vernieuwingen
 2020: beneden verbouwd en voorzien van vloerverwarming
 2020: nieuwe keuken geplaatst 
 2020: nieuwe ketel geplaats
 2020: nieuwe meterkast geplaatst 
 2020: slaapkamer opgeknapt 
 2021: dak beide schuren vervangen
 2021: vervangen dakpannen en plaatsen dak isolatie woonhuis
 2022: aanbouw serre
 2022: plaatsing airco boven
 2023: plaatsing airco beneden 
 2023: buitenom geschilderd
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
117
Perceeloppervlakte
1700
Inhoud
507
Bouwjaar
1959
Overige inpandige ruimte
20
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object