Plan bezichtigingBel makelaar

Puinbroekstraat 20

Verkocht
Excellent
Sprundel
€ 1.095.000 k.k.
9880
 m²
231
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze in 2018 compleet gerenoveerde en energiezuinige vrijstaande woning met schuur, paardenboxen, diverse paardenweides, een buitenrijbaan én prachtige tuin is rustig en landelijk gelegen op een werkelijk sublieme locatie! Geniet van de rust en vrijheid in de nabijheid van prachtige bossen, terwijl je toch op slechts 3 minuten fietsen van de gezellige dorpskern woont. Bovendien ligt de woning aan een ruiterroute, zodat je moeiteloos met je paard de natuur kunt verkennen! 

Dit heerlijke gezinshuis is gesitueerd op een volledig omheind perceel van 9.880 m² en biedt een overvloed aan buitenruimte voor de natuur- en paardenliefhebber. Binnenin ervaar je eveneens ongekend veel ruimte en een heerlijk wooncomfort, met een woonoppervlak van maar liefst 231 m².

Achter de woning ligt een prachtig groen- en kleurenparadijs. Ontspan op de verschillende zon- en schaduw terrassen, of nestel je onder de sfeervolle overkapping voor een moment van rust of gezelligheid met familie en/of vrienden. Kweek je groenten en fruit in je eigen hobbykas met moestuin en laat de kinderen zich uitleven op het groene speelgazon. Met een beetje geluk krijg je af en toe een hertje te zien dat nieuwsgierig om de hoek komt gluren in je eigen groene oase! 

BEGANE GROND (voorzien van draai-kiep ramen met horren) 
De ruime ontvangsthal/entree nodigt je uit om de rest van deze prachtige woning te verkennen. 
Meterkast met glasvezel aansluiting. 

De toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet en fonteintje. 

De royale living is een bijzonder heerlijk vertrek. Vele raampartijen verbinden je direct met het buitenleven, wat deze ruimte zo uniek maakt. Aan de voorzijde kun je in de gezellige zithoek bij de knusse houthaard genieten van een fantastisch uitzicht over de uitgestrekte weides en landerijen. Aan de 
achterzijde bevindt zich een uitnodigende eetruimte, waar je uitkijkt over de keurig verzorgde, aangelegde tuin en de echte eyecatcher: het sfeervolle overdekte terras! 

De moderne en luxe keuken vormt het kloppende hart van de woning en staat in open verbinding met zowel de gezellige zithoek als de sfeervolle eetruimte. Het pronkstuk is het kook-/spoeleiland, dat is uitgerust met een composiet aanrechtblad, spoelbak en een Bora inductie kookplaat met geïntegreerd 
afzuigsysteem. Het eiland beschikt ook over een bargedeelte waar je met z'n tweeën kunt genieten van een heerlijk ontbijtje. Daarnaast biedt de keuken een strakke rechte wand met ingebouwde topapparatuur, waaronder een combi-oven, koelkast (2021), vaatwasser (2023) en een stijlvolle koffie nis. Deze keuken is een perfecte mix van functionaliteit en luxe, ideaal voor culinaire hoogstandjes en gezellige momenten. 

Praktische bijkeuken met werkblad en aansluitingen voor de wasmachine en droger. 

De twee multifunctionele kamers bieden de flexibiliteit om te dienen als kantoorkamers en/of extra slaapkamers. Dankzij de aanwezigheid van een badkamer op de begane grond kan deze woning met recht levensloopbestendig worden genoemd, wat zorgt voor ultiem comfort en toegankelijkheid op elke leeftijd. 

De nette badkamer is uitgerust met een ligbad en een wastafel met meubel. 

De praktische bijkeuken en tevens achter entree is uitgerust met een keukenblok, compleet met warm- en koud wateraansluiting én een slimme afgesloten was kast met aansluitingen voor zowel de wasmachine als de droger. Deze ruimte biedt niet alleen functionaliteit, maar ook een gemak voor al je huishoudelijke behoeften. Afwerking: tegelvloer met houtlook, stucwerk wanden en een stucwerk plafond. 

EERSTE VERDIEPING (voorzien van draai-kiepramen met horren)
Op de royale overloop, met zijn prachtige vide, is bij het dakkapel een zitbank gecreëerd. Hier kun je heerlijk wegdromen met een boek in de hand, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht! Deze stijlvolle overloop leidt je naar drie grote slaapkamers, een praktische berging en een moderne badkamer, 
die samen een perfect plaatje van comfort en luxe vormen

Deze eerste verdieping beschikt over maar liefst twee master bedrooms! Elk voorzien van een TV– wand en een luxe walk-in– closet. Hier geniet je niet alleen van ultiem comfort, maar ook van exclusief en ruime inrichting. Verder beschikken deze kamers beide over een draai-kiepraam met hor. 

De logeerkamer is uitgerust met een Velux dakraam.

In de berging bevindt zich nog voldoende opslagruimte maar ook de cv ketel. 

TWEEDE VERDIEPING
Nóg meer ruimte vind je op de bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap.

EXTERIEUR
Aangebouwde houten veranda 
Aan de achterzijde van de woning pronkt een schitterende houten overkapping met maar liefst drie lichtkoepels, dé absolute eyecatcher van de tuin. Door de royale afmetingen heb je alle ruimte om heerlijk te ontspannen in een van je luxe loungesets of te genieten van een sfeervol diner of borrel met familie en/of vrienden aan de grote eettafel, met een prachtig uitzicht op de groene– en kleurrijke beplanting in de tuin. Dit is de perfecte setting voor een onvergetelijke lange zomeravond!

Aangebouwde schuur met drie paardenboxen
Naast de houten veranda vind je een ruime schuur die perfect is uitgerust voor de paardenliefhebber. Drie paardenboxen van 3x3 meter bieden je viervoeters een fijn verblijf met uitzicht op je achtertuin– en voor jou ook een echt genot wanneer je je paarden graag in het oog wil houden! De schuur is verder voorzien van een spuit-/poetsplaats, een werk/opslagruimte, wasmachine aansluiting en een keukenblok met koud wateraansluiting. Via een losse trap bereik je ook nog eens een grote bergzolder die tal van mogelijkheden biedt! De schuur is vanaf de voorzijde te bereiken via openslaande deuren en aan de achterzijde via een handige en grote schuifdeur. Voor extra veiligheid en toezicht zijn rondom de schuur diverse camera’s geïnstalleerd.  

Hobbykas met moestuin
Heb je een passie voor het kweken van je eigen groenten en fruit? Dan biedt deze tuin precies wat je zoekt. Met een hobbykas en een ruim bemeten moestuin heb je alle mogelijkheden om je groene vingers aan het werk te zetten en te genieten van je zelfgekweekte oogst! 

Professionele buitenrijbak 
Op het perceel ligt een professioneel aangelegde buitenrijbak van 20 bij 60 meter, omgeven door een stevige omheining van houten palen en schrikdraad. De rijbak is voorzien van een moderne eb– en vloedbodem, die altijd voor perfecte rijomstandigheden zorgt.  Daarnaast is er tevens een mestplaat 
aanwezig. 

Diverse omheinde (paarden)weides
Daarnaast beschikt het perceel over diverse omheinde weides rondom de woning, waar je paarden en eventueel ander kleinvee rustig en veilig kunnen grazen.

Toegangspoort achterzijde perceel 
Aan de achterzijde van het perceel is een handige poort geplaatst, die het eenvoudig maakt voor grotere voertuigen, zoals die voor bijvoorbeeld hooileveringen, om het terrein te betreden. Bovendien biedt de poort ook de mogelijkheid om met je paard het perceel te verlaten en de omliggende natuur te verkennen, dit object is namelijk gelegen aan een ruiterroute! 

Prachtige tuin rondom de woning
Rondom de woning ontvouwt zich een prachtig verzorgde tuin die je direct in de zomerse sfeer brengt. Via een elektrische poort met hekwerk word je welkom geheten op de ruime oprit (met volop parkeergelegenheid), compleet met een speelse mini-cavia rotonde die een glimlach op je gezicht tovert. Achter de woning ligt een schitterend groen- en kleurenparadijs. Ontspan op de verschillende zon- en schaduw terrassen, of nestel je onder de sfeervolle overkapping voor een moment van rust of gezelligheid met familie en/of vrienden. Kweek je eigen groenten en fruit in je eigen hobbykas met moestuin, en laat de kinderen zich uitleven op het speelgazon. Met een beetje geluk krijg je af en toe een hertje te zien dat nieuwsgierig om de hoek komt gluren in je eigen groene oase. Met de sproei installatie vanuit de grondwaterput en de zorgvuldig geplaatste koppelslangen en druppelslangen kun je het hele jaar door genieten van een groene voor– en achtertuin én groene weides. En, aan de voorzijde van het huis word je ook nog eens getrakteerd op een vrij uitzicht! 

OVERIGE INFORMATIE
Bouwjaar: 1975 maar in 2018 compleet gerenoveerd en aangebouwd. 
Bouwstijl: Baksteen (spouw).
Dak en dakbedekking:Zadeldak met pannen.
Begane grond vloer: Betonnen vloer.
1e verdiepingsvloer: Houten vloer.
2e verdiepingsvloer: Houten vloer.
Isolatie: Dak– en muurisolatie. Vloerisolatie in aanbouw. 
Kozijnen: Kunststof kozijnen met HR++ beglazing. 
Verwarming: Middels cv-combiketel. Merk: Nefit, bouwjaar: circa 2015. 
Warm water: Middels cv-combiketel. Merk: Nefit, bouwjaar: circa 2015. 

Overig: 
- tijdens renovatie zijn alle leidingen, kabels, stopcontacten en schakelaars vernieuwd. De meterkast in de schuur is eveneens vervangen. 
- woning voorzien van isolatie;  
- voorzien van camerasysteem; 
- voorzien van grondwaterput en koppel– en druppelslangen; 
- straatwerk in 2022 geheel vernieuwd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
231
Perceeloppervlakte
9880
Inhoud
877
Bouwjaar
1975
Overige inpandige ruimte
3
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
3
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object