Plan bezichtigingBel makelaar

Wijlseweg 11

Beschikbaar
Excellent
MAREN-KESSEL
€ 595.000 k.k.
4960
 m²
106
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Woonboerderij aan de Wijlseweg 11 in Maren-Kessel



Te koop: Een woonboerderij aan de Wijlseweg 11 in Maren-Kessel, gelegen in een landelijke omgeving ten zuidwesten van de kern Maren-Kessel.



Begane Grond: De boerderij beschikt over een hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een meterkast met zes groepen en één aardlekschakelaar. De woonkamer heeft een gaskachel en een betonnen vloer met vloerbedekking. De keuken is voorzien van een recht keukenblok met roestvrijstalen spoelbak, een 4-pits gastoestel, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De wanden zijn deels betegeld en deels gestuukt. Vanuit de gang is er toegang tot een betegelde bijkeuken met wastafel en witgoedaansluitingen, een volledig betegeld toilet met natuurlijke ventilatie, en een betegelde ruimte die leidt naar het achterhuis.



Achterhuis: Het achterhuis is een open ruimte met betonnen kozijnen, enkel glas en natuurlijke ventilatie, die vrij in te delen is. Deze ruimte is open tot aan de nok en heeft twee deuren naar buiten.



Eerste Verdieping: De eerste verdieping omvat een overloop, een volledig betegelde badkamer met ligbad en wastafel, en twee slaapkamers met vloerbedekking, houten kozijnen en enkele beglazing. Beide slaapkamers hebben een houten plafond en wandafwerking.



Buitengebied: De boerderij heeft houten kozijnen met enkele beglazing. Het staldeel achter de boerderij moet worden gesloopt, waarna de koper zelf kan beslissen hoe de achtergevel wordt afgewerkt. De veestallen achter de boerderij zullen ook worden gesloopt en plaatsmaken voor twee bouwkavels. De tuin is enigszins verwilderd en er is een weiland

aanwezig.



Vrijstaande Schuur: Er is een vrijstaande schuur met een houten constructie, gedekt met golfplaten en gemetselde gevels. Ongeveer een kwart van de schuur moet worden gesloopt.



Terrein: Het terrein heeft een gemeenschappelijk erf en inritten en opritten voor de nieuwe en bestaande woningen. Bewoners kunnen hun voertuigen op eigen grond parkeren, met twee parkeerplaatsen per kavel. Het hemelwater wordt opgevangen en geïnfiltreerd in greppels aan de randen van de bouwkavels.



Landschappelijke Inpassing: De boerderij ligt op de rand van de oeverwal en wordt omringd door geschoren hagen, boomgaarden, bomenrijen en solitaire bomen. De bestaande beplanting sluit goed aan bij de landschappelijke context en verkeert in redelijke tot goede conditie.



Deze woonboerderij is een opknapproject met een groot bouwvolume en mogelijkheden voor renovatie en herinrichting. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
106
Perceeloppervlakte
4960
Inhoud
978
Bouwjaar
1954
Extra ruimte
158
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object