Plan bezichtigingBel makelaar

Lijsterstraat 25

Beschikbaar
Excellent
Mill
€ 635.000 k.k.
1011
 m²
230
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige bosrijke locatie, staat deze goed onderhouden VRIJSTAANDE BUNGALOW met een royale tuin en oprit op een perceel van maar liefst 1.011 m². De woning is extra ruim (voorzien van veel daglicht) door de uitbouw aan de achterzijde, beschikt over een sfeervolle, ruime woonkamer en een open keuken. De woning heeft 3 slaapkamers en de mogelijkheid tot extra slaapkamers, een kantoor of bedrijfsruimte aan huis. Daarnaast is nog volop bergruimte aanwezig op de drie zolders en in de vrijstaande schuur. De achtertuin ligt op het zuiden, heeft een overdekt terras en is zeer ruim. De woning staat aan de rand van het bos, wat een gevoel van vrijheid geeft. De woning heeft alle belangrijke voorzieningen op korte afstand. Dit is een unieke kans voor wie op zoek is naar een levensbestendige sfeervolle ruime bungalow!

 

 Indeling:

 Begane grond: overdekte ruime entree naar de grote woonkamer. Een sfeervolle woonkamer met houtkachel en schuifpui naar de fraai aangelegde achtertuin. Woonkeuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel met meubel en elektrische vloerverwarming. Ruime hal met toiletruimte met een fonteintje. Bijkeuken met witgoedaansluitingen, toegang tot de multifunctionele ruimte, zoals o.a. extra slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte aan huis met trap naar zolderkamer voorzien van wastafel en Velux dakraam. Hier staat de geiser.

 De bungalow beschikt over nog een extra grote ruimte met directe toegang naar de achtertuin en woonkamer, waar ook mogelijkheden zijn om een extra kamer te realiseren. In deze ruimte zijn witgoedaansluitingen en staat de cv. Hierboven is ook nog extra opbergruimte.

 Zolders: 1 middels vlizotrap bereikbare bergzolder, 1 zolder met vaste trap, 1 zolder met ladder te bereiken

 

 Diverse gegevens:

 De keukenopstelling is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven, ingebouwde aparte vriezer

 1,5 spoelbak en Quooker en een natuurstenen keukenblad.

 De cv-ketel is van het merk Vaillant, bouwjaar 2016. De 2e cv-ketel is t.b.v. de vloerverwarming, bouwjaar 2010.

 De woning is voorzien van dak- en spouwisolatie (na geïsoleerd in 2019) en beschikt over dubbel glas met deels rolluiken.

 Er is vloerverwarming aanwezig in de woonkamer, keuken en badkamer.

 De inpandige berging is voorzien van elektra, verwarming en de witgoedaansluitingen.

 De woning is gelegen vlakbij het centrum van Mill, supermarkten, winkels, horeca en bijvoorbeeld de huisartsenpraktijk zijn op korte afstand gelegen.

 De voortuin is ruim en goed onderhouden en heeft een ruime oprit, perfect voor meerdere voertuigen. De fraai aangelegde achtertuin heeft speelse rondingen in de plantenborders, wat zorgt voor een dynamisch en levendig geheel. Het terras achter het huis vormt een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

 Mill is een gezellig dorp en is gelegen tussen Cuijk en Uden. Het centrum van Mill beschikt over alle dagelijkse dorpsvoorzieningen en heeft leuke horecagelegenheden. De omgeving heeft een afwisselend landschap met prachtige bossen, de plassen van "De Kuilen" en het landgoed van kasteel Tongelaar. Ondanks de landelijke ligging, is het dorp uitstekend bereikbaar. Via de nabijgelegen snelwegen A73 en A50 zijn steden als Nijmegen, Cuijk, Venlo, Eindhoven en 's-Hertogenbosch binnen 15 tot 30 minuten te bereiken.

 

 Verkoper attendeert hierbij koper op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het object waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf

 feitelijk had bewoond.

Kenmerken

Woonoppervlakte
230
Perceeloppervlakte
1011
Inhoud
1027
Bouwjaar
1970
Overige inpandige ruimte
13
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
450
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 319 220) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Makelaardij Twan Poels (0485 550 450) voor meer informatie over dit object