Plan bezichtigingBel makelaar

Schaapsdrift 9

Beschikbaar
Excellent
Beek
€ 677.500 k.k.
503
 m²
186
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een werkelijk prachtige locatie, aan de rand van het gezellige dorp Beek, vindt u deze modern vormgegeven en strak afgewerkte woning met 2 opritten aan de Schaapsdrift 9. Deze instapklare woning combineert stijlvol wonen met een hoge mate van comfort, luxe en duurzaamheid.



De fraaie woonkeuken is een eyecatcher, compleet met A-kwaliteit apparatuur en een kookeiland. Dankzij de schuifpui heeft u vanuit de keuken direct toegang tot de tuin. De lichte, sfeervolle woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard met schouw en geeft toegang (schuifpui) tot de serre. Met 5 ruime slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond) is dit huis ideaal voor gezinnen met kinderen, waarbij de slaapkamer op de begane grond ook perfect geschikt is als kantoor of werkruimte.



Ook voor senioren biedt dit huis uitstekende mogelijkheden, mede dankzij het feit dat gelijkvloers wonen met een kleine ingreep gerealiseerd kan worden.



De moderne badkamer - geheel conform de laatste woontrends-, een praktische bijkeuken en royale berging maken het geheel compleet. De kunststof en aluminium kozijnen zorgen voor duurzaamheid en lage onderhoudskosten.



De omsloten achtertuin biedt privacy, rust en een veilige en ideale speelplek voor kinderen.



Met airco’s, zonnepanelen (14), rolluiken, screens, vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer is deze woning energiezuinig en klaar voor de toekomst.



Kortom:

Gezien de rust, ruimte en moderne, strakke afwerking is deze woning een ideale gezinswoning waar u zo in kunt trekken. Een unieke kans op comfortabel wonen in Beek! Kom deze fantastische woning snel bekijken en ervaar zelf de aangename sfeer!



Beek:

Beek is een gezellig dorp, gelegen aan de Montferlandse bossen, tegen de Duitse grens met Emmerich/Elten en met een aantal basisvoorzieningen zoals een basisschool en diverse winkels. Beek kent een rijk verenigingsleven. De A12 richting Arnhem en Duitsland bevindt zich op een paar kilometer afstand.



Indeling:

Begane grond:

Ruime hal/entree met trapopgang, meterkast, toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en fonteintje, provisieruimte, kantoor/slaapkamer, sfeervolle woonkamer met gashaard en schuifpui naar serre (met keukenblok en schuifpui naar terras), dichte woonkeuken met kookeiland, grote raampartij en schuifpui, bijkeuken, achteringang, aangebouwde stenen berging.

Verdieping:

Royale overloop, 4 slaapkamers, walk-in-closet, bergruimte d.m.v. knieschotten en vaste kast, luxe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel, zwevend toilet en vloerverwarming.



Bijzonderheden:

Bouwjaar 1993.

Woonoppervlakte ± 186 m², overige inpandige ruimte ± 14 m², gebouw gebonden buitenruimte ± 24 m².

Inhoud woonhuis ± 744 m³.

Perceelsoppervlakte ± 503 m².

Gehele begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming.

Geheel geïsoleerd en voorzien van HR++ glas.

Voorzien van zonnepanelen (14), rolluiken en screens.

Airco op de begane grond en 1e verdieping.

Energielabel B.

Meetrapport conform NEN voorwaarden en bouwtechnisch rapport aanwezig.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
186
Perceeloppervlakte
503
Inhoud
744
Bouwjaar
1993
Overige inpandige ruimte
14
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, In bosrijke omgeving
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314-668844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object