Plan bezichtigingBel makelaar

Voorstuk 15

Beschikbaar
Excellent
Andijk
€ 725.000 k.k.
746
 m²
222
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het is PERFECT. Dit fijne familiehuis heeft namelijk een bijzondere extra. Een royale aanbouw aan de garage. De totaal van 222 m² woonoppervlakte is daarmee bijzonder geschikt voor kangoeroe wonen, dubbele bewoning, mantelzorg of werken aan huis! De woning is riant ingedeeld, heeft 5 slaapkamers en een grote garage, welke de scheiding tussen woning en aanbouw is. Thans ingericht met een salon, een (slaap)kamer en een bijkeuken. Het wordt nog mooier want aan de achterzijde is er een zalige tuin op het zonnige zuiden, gelegen aan breed water en vrij uitzicht.



EXCLUSIEF

Sporadisch komen we woningen met deze mogelijkheden tegen. De special van dit huis is natuurlijk de aanbouw met eigen oprit, entree en achterdeur. Bedenk het maar: ga jij deze ruimte inrichten als werkruimte, neem jij de salon weer in gebruik, ga je super riant wonen, is kangoeroe wonen de wens, maak je er een appartement van of heb je er andere plannen voor? Een fijne extra is dat de aanbouw zo gebouwd is dat er desgewenst een verdieping op gemaakt zou kunnen worden.



BEDOELD OM TE GENIETEN

Precies dat. Royaal maar toch een geborgen thuis. Groot maar niet buitensporig. Goed ingedeeld voor een relaxed leven. Levensloopbestendig wonen kan hier, ook met het hele gezin. Een fijne tuin op het zuiden om van het buitenleven te genieten. Vrije uitzichten over landerijen. Dubbele oprit én parkeerplaatsen op eigen erf. Alles is hier comfortabel. Genieten dus!



KAPSALON ’t Buurtje

Menigeen in de regio kent Kapsalon ’t Buurtje. Bekend om het goed geleverd vakwerk in combinatie met dorpse gemoedelijkheid. Dat hier altijd met veel zorg en plezier is gewoond en gewerkt, is zichtbaar, dat is voelbaar en tevens de garantie dat de volgende eigenaren het hier ook ontzettend naar het zin zullen krijgen. Cosmetisch is het geheel wellicht wat gedateerd maar dat mag na zoveel jaren van plezierige bewoning. Uiteindelijk wil je toch je eigen draai aan een huis geven, is het niet? De basis is goed, grote verbouwingen zijn niet nodig, cosmetisch opfrissen kan naar wens en de mogelijkheden zijn eindeloos.



PRAKTISCHE INDELING

De indeling klopt en leeft ontspannen. Achter de voordeur een ruime hal met toilet, trapopgang, toegang tot een (slaap)kamer en toegang tot de woonkamer. Deze L-vormige living is daarmee meteen het hart van het huis. Met een schouw, een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin en gezellige ruimte. De keuken is riant opgezet en vanuit hier is er toegang tot de garage. Deze is ruimer dan standaard en meet maar liefst 4 x 7.35 meter (29 m²) en voorzien van aansluitingen voor het witgoed en de CV-opstelling.

De eerste verdieping herbergt een viertal slaapkamers. De master bedroom is riant bemeten en voorzien van een vaste kastenwand. Dan zijn er twee kamers van gelijke grootte, ieder met een inbouwkast. De kleinste slaapkamer is knus en voorzien van een dakkapel. De badkamer is ruim en heeft een ligbad, een doucheruimte, een wastafelmeubel en een tweede toilet. Met nog een open zolderruimte, bereikbaar via een vlizotrap op de overloop, is dit al met al een perfecte verdieping voor het gezinsleven.



BUITENLEVEN

Het perceel meet 746 m² waarbij de woning goed op de kavel is gesitueerd. De achtertuin is gelegen op het zuiden en onderhoudsvriendelijk ingericht. Een heerlijke plek om te genieten want het vrije uitzicht en de ligging aan het brede water geven het ultieme gevoel van vrijheid. Er zijn meerdere terrassen maar wat dacht je van de eerste kop koffie ’s morgens op de vlonder in het ochtendzonnetje? Er zijn borders met beplanting, prachtige hortensia’s en natuurlijk is er een achterom. Wat wil je nog meer?

Aan de voorzijde een tweetal opritten. Eén voor de garage en eén voor de aanbouw. Voor de salon zijn op eigen oprit een tweetal parkeerplaatsen aangelegd.



WONEN ONTSPANNEN EN RECREEREN

Andijk is een lang gerekt lintdorp aan het IJsselmeer. Dit huis ligt in een kleinschalige en vriendelijke woonwijk dichtbij het IJsselmeer en niet ver van de dorpskern van buurgemeente Wervershoof. Zwemmen op warme dagen, wandelen of fietsen over dijk, varen vanuit de haven, zonnebaden op het Vooroever, lekker eten of gewoon een borrel halen….Andijk en Wervershoof bieden het allemaal. Met de daagse voorzieningen zoals supermarkten, scholen, sport en gezondheidscentrum in de buurt leeft dit natuurlijk heel gemakkelijk.



BEREIKBAARHEID

Andijk is goed bereikbaar vanaf snelweg A7 via de N307. Amsterdam ligt op circa 45 autominuten, evenals stad Alkmaar. De naastliggende dorpen en (haven)steden bieden extra voorzieningen zoals winkels en treinstation.



BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar 1996

- Woonoppervlakte 222 m²

- Inhoud 844 m³

- Perceelgrootte 746 m²

- Kangoeroe, dubbele bewoning of mantelzorg mogelijk

- Energielabel C



KOM EN ERVAAR

Foto’s en video zeggen soms niet genoeg. Kom, kijk en ervaar. Je bent van harte welkom.

Kenmerken

Woonoppervlakte
222
Perceeloppervlakte
746
Inhoud
844
Bouwjaar
1996
Extra ruimte
41
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
280
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object