Plan bezichtigingBel makelaar

Kanaaldijk West 13

Beschikbaar
Excellent
Zwartewaal
€ 995.000 k.k.
7790
 m²
130
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Alle denkbare hippische faciliteiten gecombineerd met een goed onderhouden woonhuis, een verwarmd zwembad, carport en grote veranda op een perceel van bijna 8000m2 tussen Zwartewaal en Hellevoetsluis. Ideaal voor de ambitieuze ruiter en mensen die houden van buiten zijn. Indien gewenst is het mogelijk om de woning gelijkvloers in te delen of de huidige grote garage te gebruiken als appartement voor één van de kinderen. De ligging is centraal want je rijdt zo het Kanaal door Voorne op in de richting van Rotterdam.

 

 Het mooie toegangshek geeft toegang tot de oprit waar je met de trailer handig naar achteren kunt rijden of de auto onder de carport parkeert. Aan de voorgevel van het huis bestaat de mogelijkheid om de elektrische auto op te laden. Het huis is door de huidige eigenaren jaren met plezier bewoond en op diverse punten verduurzaamd en gemoderniseerd. Zo zijn in 2016 hardhouten puien met openslaande deuren geplaatst in de woonkamer en keuken, is het huis voorzien van airconditioning en een geïsoleerde begane grondvloer met eikenhouten vloerdelen. Warm je in de winter voor de houtkachel of geniet van gezellige avonden met familie en vrienden want er is plaats genoeg voor een grote eettafel terwijl je naar de paarden in de wei naast het huis kijkt.

 

 De keuken is ruim en voorzien van een passende inbouwkeuken in landelijke stijl met een groot kookmeubel met schouw, heel veel kastruimte en natuurlijk alle gebruikelijke apparatuur. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken met meer dan voldoende ruimte om rijlaarzen en klompen te plaatsen en daarbij is er een handig hondenluik naar het naastgelegen buitenverblijf. De garage van ca. 30m2 heeft een zolder en biedt veel bergruimte. Denk ook eens aan een gastenverblijf, een aparte ruimte voor een thuiswonend kind op ander familielid want de ruimte leent zich hier uitstekend voor.

 

 Op de verdieping zijn in de huidige indeling 2 en voorheen 3 slaapkamers aanwezig. De ouderslaapkamer heeft een inloopkast op de plek van de derde slaapkamer. De badkamer is gedateerd maar ruim van opzet en biedt plaats aan een ligbad, douche en wastafelmeubel.

 

 De wei aan de zijde van het huis waar de eettafel zich zo mooi voor de openslaande deuren bevindt heeft een houten chalet en is altijd gebruikt voor de kleinere pony's. De omheining is hierop aangepast zodat de wei en de tuin mooi in elkaar overlopen. Je springt bijna zo van je pony het zwembad in want dit ligt centraal op het perceel en heeft een enorme veranda met jacuzzi. Het zwembad is verwarmd (warmtepomp) en voorzien van een solardek en elektrisch dek tegen de bladeren. Naast de veranda staat een hoge carport waardoor ook de vrachtwagen of trailer hier gestald kan worden.

 

 Het deel van het perceel dat is ingericht voor de paarden bevindt zich mooi apart waardoor de privacy in en om het huis gegarandeerd wordt. Hier komen heel wat wensen uit met een rijbaan van 20 x 40 met een Achterberg bodem (www.agterberg.com) ruime boxen waarvan een in gebruik als zadelkamer, een longeercirkel en een flink stuk weiland. Schrikdraadapparaat en automatische drinkbakken in de wei maken het hippisch leven op het erf gemakkelijk en er is voldoende ruimte om stro en hooi op te slaan. Kortom, alles aan huis en in de achtergelegen polder kun je heerlijk buiten rijden.

 

 Uitblinkers:

 

 - Rijbaan en stallen, 

 - Verwarmd zwembad, 

 - Gelijkvloers wonen mogelijk, 

 - Oplevering, in overleg (kan op korte termijn).

Kenmerken

Woonoppervlakte
130
Perceeloppervlakte
7790
Inhoud
703
Bouwjaar
1970
Extra ruimte
60
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Warmtepomp
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
4
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object