Plan bezichtigingBel makelaar

Hoofdweg 102

Beschikbaar
Excellent
Smilde
€ 675.000 k.k.
9858
 m²
312
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Unieke en Ruime Woonboerderij met mogelijkheid voor dubbele bewoning!

In het landelijke Smilde, gelegen aan de Hoofdweg, vindt u deze bijzondere vrijstaande woonboerderij met een royaal woonoppervlak van maar liefst 312 m². Deze woning, gebouwd in 1967, is gesitueerd op een zeer ruim perceel van maar liefst 4.478 m², waardoor u volop kunt genieten van rust, ruimte en privacy. Daarnaast beschikt de woning oven een perceel van 5380 m2 aan grasland direct aangrenzend aan de woning.

De woning is in de afgelopen jaren verbouwd en uitgebreid. Zo is er op de begane grond een extra woonkamer gecreëerd met aansluitend een badkamer. Of u de extra ruimte nu wil gebruiken als zorgwoning, eigen ruimte voor uw kinderen of als gasten verblijf, het kan allemaal.

Het centrum van Smilde en de dichtstbijzijnde supermarkt zijn gelegen op fietsafstand. Uitvalswegen zijn met de auto snel te bereiken, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot omliggende steden en dorpen.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot dubbele bewoning
- 9858 m2 eigen grond
- Gelegen aan vaarwater
- De woning heeft momenteel een bedrijfsbestemming. Er loopt een procedure bij de gemeente voor een permanente woonvergunning. Neem contact op voor meer informatie.
- Vraagprijs is een vanaf prijs

Indeling:

Begane grond:
Op de beneden verdieping vindt u een tweetal woonkamers, royale keuken, diverse bergingen en aan beide kanten van de woning een entree. Er is eveneens een extra slaap en badkamer gecreëerd op de begane grond. Aan de achterzijde van de woning bevind zich de deel. Deze veelzijdige ruimte kunt u voor vele doeleinden gebruiken en is toegankelijk voor voertuigen middels de grote openslaande deuren. Via de deel hebt u ook toegang tot de inpandige kroeg. Deze ruimte is met uitstek bedoeld voor veel gezelligheid maar kan natuurlijk ook een andere bestemming krijgen.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers, een tweede badkamer en een berging.

Tweede verdieping:
Royale bergzolder met vlizotrap

Tuin:
De tuin bied veel ruimte. Ook met dubbele bewoning is de tuin makkelijk in te richting zodat u beide van uw privacy kunt genieten. De woning beschikt aan de achterzijde over grasland van 5380 m2.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Woonoppervlakte
312
Perceeloppervlakte
9858
Inhoud
2636
Bouwjaar
1967
Extra ruimte
399
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Carport
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object