Plan bezichtigingBel makelaar

Vlagberg 32

Beschikbaar
Excellent
SINT ANTHONIS
€ 830.000 k.k.
16510
 m²
211
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen in het buitengebied met een uitzicht over de landerijen? Dat kan op deze fraaie locatie! In het landelijke buitengebied van Sint Anthonis ligt deze ruime, vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen. Het perceel is maar liefst 16.510 m² groot en biedt volop privacy en vrijheid, ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen. De woonboerderij is gebouwd in 1939, heeft een inhoud van bijna 1.200 m³ en een woonoppervlakte van ruim 200 m². Daarnaast is er overig inpandig nog een oppervlakte van 111 m².

De woning is traditioneel gebouwd, heeft deels in spouw gemetselde gevels, een betonnen begane grond vloer en een houten verdiepingsvloer. Het zadeldak is gedekt met gebakken pannen.

Locatie
De boerderij is goed ontsloten en ligt op korte afstand van de doorgaande weg Sint Anthonis – Boxmeer, en daarmee redelijk dichtbij de snelweg A73. In Sint Anthonis zijn de basisvoorzieningen aanwezig, zoals een basisschool, supermarkt, een bakker en enkele horecagelegenheden. Voor een breder winkelaanbod, schouwburg en horecagelegenheden kunt u uitstekend terecht in Boxmeer op een afstand van ongeveer 5 autominuten. Steden als Nijmegen en Venlo zijn met 20 autominuten te bereiken. In de directe omgeving liggen vele mooie natuurgebieden, zoals de Staatsbossen in Sint Anthonis, de mooie heuvels met beuken bossen rond Nijmegen en Groesbeek, de Maasduinen en natuurlijk de Maas zelf. Een prachtige regio, met alle soort voorzieningen op korte afstand, en logistiek op een strategisch sterke plek.

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst via de voordeur betreedt u direct de lichte en ruime woonkamer, die dankzij grote raampartijen veel daglicht ontvangt. De woonkamer heeft een authentieke uitstraling, met een houten vloer bedekt door een nette laminaatvloer en fraaie houten plafondpanelen.

Vanuit de woonkamer loopt u door naar de keuken, het hart van de woning. Deze keuken heeft een rechte opstelling en voorzien van een tegelwerk aanrechtblad, dubbele spoelbak, kookplaat, heteluchtoven, afzuigkap en een praktische vaste kast. Door de grote raampartij, met kunststof kozijn, heeft u een prachtig uitzicht op de tuin en wordt de ruimte rijkelijk voorzien van licht. Een zonnescherm zorgt voor extra comfort bij fel zonlicht.

De keuken biedt toegang tot de woonkamer, een slaapkamer, de bijkeuken en de kelder. In de bijkeuken vindt u een keukenblok met wastafel. Vanuit hier bereikt u het toilet en de aangrenzende badkamer, die volledig betegeld is en uitgerust met een ligbad, douche, wastafel en verwarming.

Verder zijn er op de begane grond nog twee slaapkamers, waarvan één in de opkamer.
Via een vaste trap bereikt u de bovenverdieping. De opkamer zelf is afgewerkt met behang, vloerbedekking, een groot kunststof raam en een vaste kast.

Het achterhuis heeft een oppervlakte van circa 111 m2 en biedt ruimte aan een royale berging en een open stalruimte.

Aan de achterzijde van de woning ligt een ruim terras met een schitterend uitzicht over de omliggende landerijen, ideaal voor buiten genieten.

Indeling eerste verdieping:

Wanneer u de trap naar de verdieping neemt, komt u uit op een ruime overloop. Deze biedt toegang tot twee slaapkamers, een berging en een royale bergzolder.

De berging is ruim en via een luik krijgt u toegang tot de bergzolder. De bergzolder is laag en heeft geen daglicht, wat hem ideaal maakt als opslagruimte.

Beide slaapkamers zijn voorzien van geschilderde wanden en vloerbedekking. Een slaapkamer heeft een dakraam en de ander is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, waardoor er voldoende lichtinval is en de ruimtes prettig aanvoelen.

Tuin

De voortuin is fraai aangelegd met volwassen beplanting, een groot gazon en een imposante beukenboom. De royale oprit biedt parkeergelegenheid voor drie auto’s en wordt omringd door een volgroeide haag, wat zorgt voor privacy en een groene uitstraling.

Achter de woning bevindt zich de beschutte achtertuin. Deze is keurig onderhouden en beschikt over een ruim terras, een volwassen haag, en een betonnen tegelpad dat naar de voorkant van het huis leidt. In de tuin vindt u een oude waterput en een idyllisch terras, waar u in alle rust kunt zitten en uitkijkt over de omliggende landerijen.

De woning is volledig omgeven door de eigen weilanden, en op het terrein bevinden zich nog drie oudere bijgebouwen. Deze zijn echter niet meer in gebruik en verkeren in een matige onderhoudsstaat. Ze mogen worden gerenoveerd en bij sloop mag 100 m2 aan bijgebouwen worden teruggebouwd.

Kortom, een prachtig gelegen vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen! Heeft deze woning uw interesse gewekt en komt u graag eens kijken, wij nodigen u uit voor een bezichtig.

Kenmerken

Woonoppervlakte
211
Perceeloppervlakte
16510
Inhoud
1194
Bouwjaar
1939
Extra ruimte
111
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Gasboiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object