Plan bezichtigingBel makelaar

1e Meijerinkshoekweg 19

Beschikbaar
Excellent
Wierden
€ 1.765.000 k.k.
14134
 m²
194
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Via de indrukkende oprijlaan komt u bij de 1e Meijerinkshoekweg nr 19 te Wierden, een prachtig vrijstaand landhuis traditioneel gebouwd in Saksische stijl met een bijzonder mooi gastenverblijf, landelijk gelegen buiten de bebouwde kom van Wierden.

De schitterende aangelegde tuin met vijverpartij, een paardenbak met daarbij maar liefst 4 paardenstallen, een theehuisje, een schuur en een omringend weiland geheel v.v. houten omheining maakt dit tot een zeer gewilde stek voor paarden- of dierenliefhebbers. De boomgaard en de wei voor kleinvee met geiten, varken, kippen mooi verscholen achter de beukenhaag maken de beestenboel compleet. Ervaar zelf het heerlijke vrije gevoel tussen al dit moois. Zowel de woning als het gastenverblijf, tevens geschikt voor mantelzorg maar ook perfect voor kantoor aan huis, hebben een separaat terras waardoor men los van elkaar in alle privacy kan genieten van de rust en de landelijke omgeving. Deze stek biedt een overvloed aan ruimte en comfort en heeft veel mogelijkheden voor een groot gezin of voor het inrichten van een thuiskantoor.

De locatie is uitstekend, alle denkbare voorzieningen bevinden zich op fietsafstand, het dorpscentrum van Wierden, diverse scholen, openbaar vervoer en niet te vergeten de aansluiting op de snelweg met 10 rijminuten waardoor de steden Hengelo, Enschede zeer goed te bereiken zijn.



De indeling van het woonhuis:

Begane grond: entree, hal, meterkast, toilet met fontein, 2de zij-ingang, trapopgang, meterkast, kantoor, woonkamer met erker, tuindeuren, vaste kasten en openhaard, riante woonkeuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur waarbij extra sfeer gecreëerd wordt door de gashaard, via de achteringang komt u in de bijkeuken met praktisch aanrechtblok, wasmachine- en droger aansluiting

Eerste verdieping heeft een indrukwekkende vide, 3 zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met met inbouwkast, badkamer met dakkapel, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet.



De zolderberging is vanuit 2 slaapkamers toegankelijk middels vlizotrap.



De indeling van het gastenverblijf:

Begane grond: entree, hal, meterkast, trapopgang, toilet met fontein, berging/kantoor, doorloop naar dichte luxe keuken met spoeleiland en kastenwand v.v. inbouwapparatuur, sfeervolle woonkamer met veel lichtinval

De aangrenzende schuur is via de zijkant van het gastenverblijf te bereiken.



Verdieping: bereikbaar via vaste trap, lange overloop met vaste kastenwand, CV opstelling, wasmachine- en drogeraansluiting, badkamer met elektrische vloerverwarming, dubbele wastafel, inloopdouche en toilet, 3 slaapkamers waarvan 1 met kastenwand en alle 3 voorzien van dakramen.



Kortom, rustig wonen op een fantastische plek! De foto's geven zeker een goede indruk, maar het beste is om deze woning ook zelf te komen bekijken en de fijne sfeer te proeven. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
194
Perceeloppervlakte
14134
Inhoud
761
Bouwjaar
1997
Extra ruimte
7
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object