Plan bezichtigingBel makelaar

Heidepark 1

Beschikbaar
Excellent
Wageningen
€ 1.500.000 k.k.
2731
 m²
257
 m²
Villa
Overig

Object omschrijving

 Deze royale vrijstaande villa met inpandige dubbele garage en twee carports is gelegen op één van de mooiste locaties in het bosrijke Wageningen-Hoog.

 De villa is in 2009 volledig gerenoveerd, uitgebouwd en vervolgens altijd uitstekend onderhouden.
 Met de aanwezigheid van 5 slaapkamers en 2 badkamers kan de woning als echt familiehuis bestempeld worden. Waarbij de master bedroom met eigen badkamer zijn eigen plek op de begane grond heeft gekregen. Vanuit elk vertrek op de begane grond heeft u direct vrij uitzicht op de prachtig aangelegde tuin. Vanuit de woonkamer en slaapkamer loopt u ook direct uw tuin in. En wat is het daar genieten van al het groen, de rust en privacy!

 De woning beschikt met de aanwezigheid van de dubbele garage met bergzolder en het in spouw gebouwde bijgebouw over veel bergruimte. De twee carports waarvan 1 met smeerput zijn een mooie aanvulling voor auto liefhebbers.

 De aanwezigheid van o.a. 14 zonnepanelen en de goede isolatie hebben geresulteerd in een energielabel A.

Gelegen op een meer dan prachtige locatie waar de Wageningse Eng overgaat in de bossen van Wageningen-Hoog, daarnaast zijn de voorzieningen als winkels, scholen en uitvalswegen van zowel Wageningen als Bennekom op korte afstand gelegen.

Met het Intercitystation Ede-Wageningen en de A12 en A50 op korte afstand gelegen is de rest van Nederland snel te bereiken.

INDELING:
Begane grond.

Na het oprijden van de door groene hagen omzoomde oprit krijgt u dan eindelijk goed zicht op de vrijstaande villa. Met de aanwezigheid van de inpandige dubbele garage en 2 carports aan u de keuze waar de auto te parkeren. Als u gebruik maakt van de garage, dan loopt u direct de bijkeuken en centrale hal van de woning binnen.

Bij het betreden van de royale hal valt direct de mooie trapopgang op naar de 1e verdieping met vide. De gehele begane grondvloer is overigens voorzien van aangename vloerverwarming en deze is per ruimte te bedienen.

In de hal bevindt zich het toilet met fontein, garderobe en praktische trapkast. Vanuit de hal is er toegang tot de keuken, woonkamer, werkkamer, slaapkamer en via de bijkeuken is de dubbele inpandige garage te bereiken. De bijkeuken beschikt over bergruimte, een spoelbak en de meterkast (3-fase aanwezig).

De keuken is aan de voorzijde gelegen en is met recht geschikt voor iemand met culinaire ambities!

Veel praktische werkruimte gecombineerd met hoogwaardige apparatuur. De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, vriezer, koelkast en een XL Boretti RVS fornuis met 5 kook pitten en grillplaat. Verder beschikt het fornuis over twee separaat te bedienen ovens en een RVS afzuigkap gecombineerd met lampen om de maaltijd warm te houden.

Vanuit de keuken is er direct toegang tot de uitgebouwde woonkamer met een mooie massief houtenvloer. Het vlammenspel in de centraal gepositioneerde houthaard is van twee kanten te aanschouwen. Een echte eyecatcher in de woonkamer is de grote glazen pui die bij de uitbouw is gerealiseerd. Deze is tot plafondhoogte en daarmee is er goed zicht op de groene omgeving voor de woning. Vanuit twee kanten bieden de openslaande deuren toegang naar de verschillende terrassen in de tuin.

De werkkamer is direct naast de woonkamer gelegen. Hier is mooi uitzicht op de tuin en heeft toegangsdeuren vanuit de hal en woonkamer.

Op de begane grond bevindt zich ook de masterbedroom met uitzicht op en toegang tot de tuin. De ensuite badkamer beschikt over een douche, vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en toilet. Verder is er prachtig glasmozaïek verwerkt van de Italiaanse designstudio Bisazza. In de walk-in-closet maakt u elke ochtend uw keuze welke kleding u gaat dragen.

Eerste verdieping.
Ruime overloop met toegang tot de 4 slaapkamers, badkamer en separaat toilet.
De badkamer is in een lichte kleurstelling betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, douche/stoomcabine en vrijstaand ligbad.

Tuin en bijgebouwen.
Vanuit de slaapkamer kunt u het terras oversteken en u betreed uw eigen saunaruimte. Hierin bevindt zich de royale sauna met relaxruimte. Waterleidingen voor het realiseren van een douche zijn al voorzien.

De dubbele inpandige garage is verwarmd en voorzien van elektrisch bedienbare deuren. Extra bergruimte is aanwezig op de bergzolder en er is ook een toegangsdeur vanuit de achtertuin. Direct naast de garages is een grote besloten carport gerealiseerd. Bent u graag aan het sleutelen onder uw oldtimer? Dan biedt de smeerput met verlichting u een uitkomst.

Aantal jaren geleden is er extra grond bij gekocht en hier is onder andere een bijgebouw gerealiseerd met carport. Het gebouw is in spouw gebouwd en biedt u dan ook verschillende gebruiksmogelijkheden. Rondom de woning bevindt zich de fraai aangelegde tuin met vijver en diverse terrassen. Hier geniet u van de rust en volledige privacy. U bevindt zich in het bos maar de tuin biedt veel ruimte voor de zon!

OMGEVING:
De woning is gelegen op een prachtige locatie waar de de Wageningse Eng overgaat in de bossen van Wageningen-Hoog met aan de overkant van de straat landgoed De Dorskamp. Op korte fietsafstand is de bebouwde kom van Wageningen met voorzieningen als winkels, scholen en uitvalswegen gelegen. Met de aanwezigheid van de Wageningen University & Research is het centrum met diverse restaurants en bars voorzien van veel gezelligheid. Het Intercitystation Ede-Wageningen en de A12 en A50 zijn op korte afstand gelegen en voorzien in een goede bereikbaarheid.

BIJZONDERHEDEN:
- In 2009 heeft er een totale renovatie plaats gevonden. O.a. volledig nieuw geïsoleerd dak en uitbouw.
- Energielabel A.
- 14 zonnepanelen geplaatst in 2023. 5600 Wp per paneel.
- Maar liefst 2 carports en een dubbele inpandige garage aanwezig.
- Prachtig aangelegde tuin met diverse terrassen voorziet in rust en privacy.
- Wageningen beschikt over alle faciliteiten die bij een universiteit stad horen. Inclusief een gezellig centrum.

Kenmerken

Woonoppervlakte
257
Perceeloppervlakte
2731
Inhoud
1154
Bouwjaar
1969
Extra ruimte
54
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Aangebouwd steen, Carport, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Wilhelm Makelaars (0318 612 300) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Wilhelm Makelaars (0318 612 300) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Wilhelm Makelaars (0318 612 300) voor meer informatie over dit object