Plan bezichtigingBel makelaar

Polmanstraat 4

Beschikbaar
Excellent
Beek
€ 695.000 k.k.
13355
 m²
145
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom op Polmanstraat 4 te Beek, waar rust en ruimte de boventoon voeren. Deze woonboerderij met weilanden, schuren en paardenstallen, omringd door weelderig groen en uitgestrekte weilanden, biedt u een unieke kans om te genieten van het landelijke leven.

Gelegen op een royaal perceel van maar liefst 13.355 m² vindt u hier de perfecte balans tussen privacy en natuur. Of u nu geniet van een rustige wandeling op uw eigen terrein, een moestuin wilt aanleggen of droomt van het houden van dieren, de mogelijkheden zijn eindeloos.



Het interieur van deze woonboerderij vraagt om een opfrisbeurt, om volledig aan de moderne eisen van comfort en stijl te voldoen. Dit biedt u de perfecte gelegenheid om de woning geheel naar uw eigen smaak en wensen te renoveren en zo uw droomhuis te creëren.

Naast de hoofdwoning beschikt het perceel over diverse bijgebouwen. Deze bieden extra opslagruimte of kunnen dienen als werkplaats. De mogelijkheden zijn net zo veelzijdig als uw wensen.

Polmanstraat 4 te Beek is de ideale woning voor liefhebbers van het buitenleven die houden van ruimte, rust en natuur. Hier kunt u in alle vrijheid genieten van het goede leven, omringd door de schoonheid van het platteland, met alle gemakken van moderne voorzieningen binnen handbereik.



Maak van deze unieke kans uw nieuwe thuis en ervaar zelf de rust en ruimte die Polmanstraat 4 te Beek te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!



Beek:

Beek is een gezellig dorp, gelegen aan de Montferlandse bossen, tegen de Duitse grens met Emmerich/Elten en met een aantal basisvoorzieningen zoals een basisschool en diverse winkels. Beek kent een rijk verenigingsleven. De A12 richting Arnhem en Duitsland bevindt zich op een paar kilometer afstand.



Indeling woonboerderij:

Kelder: Provisieruimte.

Begane grond: Overdekte entree, hal met meterkast en vaste kast, halfopen keuken met inbouwkeuken en toegang tot de kelder, woonkamer met een houtkachel, tussenhal met trapopgang en toegang tot slaapkamer, via de grote hal geraakt u in de bijkeuken met een keukenblok, provisiekast, trapopgang, toegang tot de badkamer alsmede zij-ingang, badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en witgoedaanslutingen, wasruimte, toiletruimte voorzien van een zwevend toilet en fonteintje, tussenhal met toegang tot 2 slaapkamers.

Verdieping: Via de trapopgang bij de keuken komt u op de verdieping met een overloop, veel bergruimte en 2 slaapkamers. Via de trapopgang in de bijkeuken komt u op de grote zolder, waar ook de c.v.-ketel hangt en met de mogelijkheid om extra kamers te realiseren.



Bijgebouwen:

Schuren, berging, kapschuur en een stal met meerdere boxen en separate bergingen.



Bijzonderheden:

Bouwjaar 1939

Woonoppervlakte ± 145 m², overige inpandige ruimte ± 122 m², gebouwgebonden buitenruimte ± 24 m², externe bergruimte ± 764 m²

Inhoud ± 1.002 m³

Isolatie: gedeeltelijke zoldervloerisolatie, dubbele beglazing, kunststof kozijnen

Grondwaterpomp, grondleidingen en tappunten

Er is geen geen glasvezel- of kabelaansluiting aanwezig, wel ADSL

Combiketel Nefit, 2000, houtkachel

Energielabel G

Meetrapport conform NEN voorwaarden aanwezig

Bouwtechnisch rapport aanwezig

Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Woonoppervlakte
145
Perceeloppervlakte
13355
Inhoud
1002
Bouwjaar
1939
Extra ruimte
122
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314-668844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object