Plan bezichtigingBel makelaar

Baggelsgats 1

Beschikbaar
Excellent
Wijlre
€ 700.000 k.k.
875
 m²
226
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de uiterste rand van Wijlre gelegen met prachtige vergezichten over het Heuvelland, de Soesberg en Valkenburg a/d Geul, bieden wij dit keurig onderhouden, degelijk gebouwd en royaal vrijstaand woonhuis aan, gelegen op een comfortabel perceel van 875 m².

De woning is in 1978 gebouwd, in 1993 verder uitgebouwd met een mooie serre voor optimaal tuingenot en in 2023 verder verduurzaamd en gemoderniseerd met o.a. een nieuwe luxe keuken. Compleet uitgevoerd met een souterrain, serre, tuinoverkapping en een verlengde garage met zolder is deze woning van alle gemakken voorzien. Tevens is er een praktische werkkamer op de begane grond gelegen. Op het gebied van verduurzaming is er ook volop aandacht besteed: o.a. nieuwe cv-ketel, 22 pv panelen, airco’s, vloerverwarming en een goed isolatiepakket (huidig energielabel – C -, niet actueel).

Algemeen:
Bouwjaar: 1978
Inhoud: 1.064 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 226 m²
Overige inpandige ruimte: 61 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 25 m²
Perceeloppervlakte: 875 m²
Aanvaarding: in overleg / eind 2024

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide groepenkast aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: hardhouten kozijnen
Isolatie: dak-, vloer- en wandisolatie / dubbele beglazing, grotendeels HR++

Installaties:
Centrale verwarming: cv. combi installatie, Remeha HR (eigendom / bouwjaar 2023)
Warm water voorziening: middels cv. installatie
PV panelen: 12 stuks (eigendom / bouwjaar 2014) en 10 stuks (eigendom / bouwjaar 2023)
Airco's: 2 stuks t.b.v. woonkamer en ouderslaapkamer (in eigendom)

Indeling:

• Kelder
Het souterrain is bereikbaar via de imposante hal: deze verdieping is verdeeld in een inloopruimte afgewerkt met een tegelvloer, praktische doucheruimte, voorraadkelder en de wasruimte met aansluitingen voor witgoedapparatuur en de cv-opstelling.

• Begane grond
Bij het betreden van de woning maakt de imposante hal direct indruk door de aanwezigheid van het opengewerkt plafond en de vide waarbij een gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Middels de hal, welke is voorzien van een hardhouten trappartij, toilet met fonteintje en meterkast, zijn de leefruimten alsmede de praktische kantoorruimte te bereiken. Deze kantoorruimte leent zich ook bij uitstek voor gebruik als eenpersoonsslaapkamer. De woonkamer is riant te noemen, keurig afgewerkt met een leistenen vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en plafonds, veel lichtinval en mooie uitzichten naar het omliggende landschap en de eigen siertuin. Een stijlvolle schouwpartij met openhaard zorgt voor extra sfeer en warmte. Aan de achterzijde is tevens in 1993 de woonkamer verder uitgebreid met een serre / tuinkamer voor een optimaal tuincontact. Deze ruimte is eveneens voorzien van een heerlijke houtkachel.
De gesloten keukenruimte is uitgerust met een luxe en moderne inbouwkeuken (2023) in u-opstelling afgewerkt met een natuurstenen werkblad en voorzien van een vaatwasser, inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, grote koelkast, grote diepvries, oven en een aparte steamer. Tevens is er volop bergruimte, werkruimte en handige kastindelingen.
Zowel vanuit de keukenruimte als de serre is er toegang tot de overkapping en de tuin. Via de overkapping is vervolgens de garage te bereiken.

• 1e verdieping
Middels de hardhouten trap is de ruime verdieping en vide te bereiken die toegang geeft aan 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn allen ruim te noemen, keurig afgewerkt en voorzien van volop bergruimten onder de dak schuinten. De badkamer is keurig uitgevoerd en voorzien van een elektrische bijverwarming en vloerverwarming, een hoekligbad, toilet, bidet, douchecabine met regendouche en een wastafel met meubel. De ouderslaapkamer is riant te noemen beschikt over een airco-unit en van hieruit geniet men eveneens van een fraai uitzicht over de omgeving.

Garage:
Via de overkapping is de garage te bereiken welke ruimte biedt aan 2 voertuigen, fietsen en meer. Zo is er een fraaie wastoren geplaatst waarin de witgoedapparatuur zijn geplaatst en de garage ook als bijkeuken functioneert. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een hardhouten poort. Ook beschikt deze ruimte over een zolderverdieping die ideaal te noemen is als hobbyruimte.

Tuin:
De woning is rondom voorzien van een met zorg aangelegde tuin die geïnspireerd is door de Japanse tuinen. Naast een leuke waterpartij is er gekozen voor een mooie aanplant met veel privacy. De zuid west ligging van de sfeervolle achtertuin zorgt tevens voor een optimale bezonning.

Ligging:
De woning is gelegen in het kerkdorpje Wijlre behorende tot de gemeente Gulpen-Wittem. Wijlre kent een goed voorzieningenniveau met o.a. een supermarkt, bakker, groenteboer en horecagelegenheden. De woning is gelegen nabij de bekende Keutenberg, Soesberg en het natuurgebied Gerendal, in de directe omgeving van vele wandel- en fietspaden door het Heuvelland. Wijlre is centraal gelegen en heeft goede autoverbindingen naar o.a. Maastricht, Heerlen, Aken, Gulpen, Valkenburg a/d Geul en Vaals.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
226
Perceeloppervlakte
875
Inhoud
1064
Bouwjaar
1978
Extra ruimte
61
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object