Plan bezichtigingBel makelaar

Joh Poststraat 32 a

Beschikbaar
Excellent
Nieuwlande
€ 665.000 k.k.
1500
 m²
263
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Riant vrijstaand woonhuis met ruime werkkamer, 4 royale slaapkamers, 2 badkamers en vrij uitzicht over de landerijen.

Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 2004 en kenmerkt zich door zijn eigen en duurzame karakter. Eigen door een unieke uitstraling en duurzaam door zijn warmtepomp i.c.m. A+++ label.

Op een paar kilometer afstand van de plaats Hoogeveen staat in het dorpje Nieuwlande dit riante woonhuis. Met de aanwezigheid van 4 slaapkamers en 2 badkamers is het uitermate geschikt voor grotere gezinnen. Op de begane grond bevinden zich 1 slaapkamer en 1 badkamer, tevens een werkkamer voor thuiswerken. Door de aanwezigheid van onder andere een warmtepomp, warmte terugwininstallatie, infraroodpanelen, lage temperatuurvloerverwarming en 45 zonnepanelen heeft het woonhuis energielabel A+++ gekregen.

Het woonhuis is gesitueerd op een groot perceel van 1.500 m2. Vanuit de tuin kijk je uit over uitgestrekte landerijen. Een droomplek voor de echte natuurliefhebber. Terwijl je in alle rust woont zijn de basisbehoeften in het dorp aanwezig zoals een supermarkt, sportfaciliteiten, scholen, een kinderopvang en enige horeca. Uitgebreider winkelbestand, bioscopen, theaters en ziekenhuizen zijn op enkele kilometers afstand te vinden in Hoogeveen en Emmen.

Indeling:
Begane grond:
Vanuit een overdekte entree betreed je de hal met een mooie lichte vide. Deze ruime hal is voorzien van meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot diverse ruimtes zoals de werkkamer, woonkamer, slaapkamer, badkamer en bijkeuken. Vanuit de riante woonkamer kijk je uit over de voortuin. Aansluitend vind je de eetkamer met openslaande tuindeuren. Via de eetkamer kom je in de ruime, afsluitbare keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot een gezellig overdekt terras. Tevens kan je ook vanuit de keuken naar de bijkeuken en berging. Deze zijn ook via de hal te bereiken en geven je toegang tot de achtertuin. Vanuit de hal kom je ook uit in de slaapkamer voorzien van 2 vaste kastenwanden en openslaande tuindeuren. De aangrenzende badkamer is voorzien van wastafelmeubel, ligbad, toilet en inloopdouche.

Eerste verdieping:
Vanaf de riante overloop zijn 3 grote slaapkamers en de 2e badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel. Vanuit 1 van de 3 slaapkamers is via een vlizotrap de bergzolder te betreden.

Tuin:
Aan de voor- en zijkant van het woonhuis heb je ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Achter de woning staat een grote houten schuur met carport. Daarnaast ligt een gazon met een royaal terras en tuinhuis met eigen terrasjes. Verderop een lager liggend gazon, omringt door veel groen en op meerdere stekken een gezellig zitje met uitzicht over de landerijen.

Bijzonderheden:
- Royaal woonhuis (263 m2),
- Riant perceel van 1500 m2,
- Vrij uitzicht over landerijen
- Ruime werkkamer,
- 4 slaapkamers,
- 2 badkamers,
- Levensloopbestendig,
- Oprit met plek voor meerdere auto's,
- Energielabel A+++ met onder andere: warmtepomp, warmte terugwininstallatie, infraroodpanelen, lage temperatuurvloerverwarming en 45 zonnepanelen

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden.

Interesse?
Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Maak hiervoor een afspraak met de verkopend makelaar. Of schakel een NVM aankoopmakelaar in.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

Kenmerken

Woonoppervlakte
263
Perceeloppervlakte
1500
Inhoud
990
Bouwjaar
2005
Extra ruimte
4
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie, Houtkachel
Warm water
Aardwarmte
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0524-518888) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object