Plan bezichtigingBel makelaar

Koetreeweg 2

Beschikbaar
Excellent
Hellendoorn
€ 1.645.000 k.k.
19625
 m²
334
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de rand van het pittoreske dorp Hellendoorn, net buiten de bebouwde kom, ligt verscholen achter een prachtige haag van bamboe en rododendrons deze indrukwekkende villa, ontworpen door Silverwonen. Via een op afstand bedienbare poort bereikt u de oprit met voldoende parkeergelegenheid op grastegels voor én achter het huis. De rondom gelegen tuin, met poel en weiland, grenst aan de bosrand van de Hellendoornse berg en biedt u maximale privacy en rust en uitstekende mogelijkheden om kleinvee te houden. Het volledig omheinde terrein (1.25 meter hoog hekwerk) omvat tevens een Wellis jacuzzi (2023) omgeven door houten vlonders, waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de mooie luchten of de heldere sterrenhemel. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine boomgaard met vuurplaats.



Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst via de elektrisch bedienbare voordeur betreedt u een imposante hal met een chique marmeren vloer en vide, waar u de meterkast, garderobe en een gastentoilet vindt. Glazen deuren leiden naar de royale en sfeervolle living met design gashaard, met rondom uitzicht over de verzorgd aangelegde tuin. Het hart van de woning wordt gevormd door een ruime woonkeuken met kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur. Vanuit de eetkamer geeft een schuifpui toegang tot twee terrassen, waarvan één overdekt met terrasverwarming en geluidsinstallatie. De tussenhal biedt toegang tot een tv-kamer/kantoor, een studeer/werkkamer en een slaapkamer. De praktische bijkeuken aan de achterzijde is uitgerust met een keukenopstelling en biedt toegang tot het souterrain en de bovenverdieping.



Eerste verdieping: De eerste verdieping is bereikbaar via een imposante trapopgang met dakkapel. Hier vindt u de master bedroom met dakkapel, een doorloop-kastenkamer en een luxe badkamer met ligbad, wastafel, toilet en inloopdouche. Daarnaast is er een tweede ruime slaapkamer met dakkapel en eigen badkamer. Boven de bijbouw, toegankelijk via de bijkeuken, bevindt zich een derde slaapkamer met eigen badkamer en technische ruimte voor de verwarming.



Souterrain: Het souterrain is voorzien van een balustrade rondom en omvat een ondergrondse garage, bereikbaar van binnenuit en via een verwarmde hellingbaan. De ruimte biedt plaats aan meerdere auto’s en beschikt over een hobby-/speelkamer en is ook uitermate geschikt voor een zogenaamde mencave.



Unieke woonbeleving in een oase van rust en natuur, waarbij de de hanzesteden Zwolle, Deventer en het gezellige Ommen binnen 30 rij minuten bereikbaar zijn.



Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf deze prachtige plek!

Kenmerken

Woonoppervlakte
334
Perceeloppervlakte
19625
Inhoud
1756
Bouwjaar
2009
Extra ruimte
128
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Hete lucht verwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel, Zonnecollectoren, Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig, Parkeerkelder, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object