Plan bezichtigingBel makelaar

Molendijk 19

Beschikbaar
Excellent
Oudenhoorn
€ 575.000 k.k.
807
 m²
92
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een mooie kavel grond van 807 m2 en vrijstaand wonen in een goed onderhouden huis met een verhaal. Gebouwd in het begin van de 20ste eeuw en met liefde bewoond straalt dit huis sfeer en karakter uit. Dat zie je terug in de details zoals de voegen, de dakpannen en de gebruikte materialen. In april 1921 werd conform documenten uit het streekarchief de bouwvergunning voor dit huis aangevraagd en sindsdien is het getuige geweest van alles wat er op en rond de dijk is gebeurd. Heb je een voorliefde voor oude huizen dan is een bezoek hier zeker op zijn plaats.



Wanneer je de hal in komt word je direct enthousiast bij het zien van de mooie granito vloer en de houten deurkozijnen met bijpassende deuren. In de gezellige huiskamer vind je houten balken, een grote schouw met houtkachel en is plaats voor een zithoek met zicht op de tuin.



De keuken heeft een in 2015 vernieuwde inbouwkeuken passend bij de landelijke ligging en voorzien van een kookmeubel met een brede oven en een afzuigkap, een vaatwasser en veel kastruimte. Zoals te verwachten is e een handige kelder aanwezig bereikbaar vanuit de keuken en geniet je met een kop koffie voor het raam uitkijken over de dijk. Achter de keuken bevindt zicht een handige tweede hal, het toilet en de badkamer. Deze biedt een ligbad met handdouche, wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine en de droger. De badkamer heeft er al aardig wat dienstjaren op zitten dus alle ruime om een hele nieuwe inrichting te kiezen geheel naar eigen wens.



Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en door de manier waarop de kap op het huis is geplaatst vind je hier veelal rechte gevels en deel schuine kappen. Handig voor het realiseren van bergruimte. Extra bergruimte is er op het perceel ruim voldoende. De grote garage van 27m2 en de naastgelegen berging van 7 m2 bieden ruimte aan of de auto, de fietsen, motor of je maakt de perfecte werkplaats. Ruimte voor het kleinschalig houden van geitjes/schapen dan wel enkele kippen is aanwezig. Verderop in de punt van het perceel staat een hobbykas en diverse fruitbomen.



Achter het huis is een sier,- en leeftuin aangelegd met een terras dat uitkijkt over de wetering. In dit deel van de tuin is ook een schuur aanwezig die met zorg en mooie materialen als dakpannen en houten binten is gemaakt in 2020. Aan de schuur is een buitenverblijf voor de hond geplaatst. Verderop naast het recent opgeleverde nieuwbouwproject Akkerranden liggen de akkers en de weidse polder rondom het dorp.



Kortom, een huis met een verhaal, drie slaapkamers en een mooie en goed te onderhouden hoeveelheid grond aan de rand van het dorp. Kom sfeer proeven maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.



Uitblinkers:



- Betonnen vloeren op de begane grond met deels vloerverwarming,

- 3 slaapkamers,

- Schilderwerk 2023,

- Grote garage,

- Oplevering, december 2024

Kenmerken

Woonoppervlakte
92
Perceeloppervlakte
807
Inhoud
345
Bouwjaar
Extra ruimte
1
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Voorzetramen
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object