Plan bezichtigingBel makelaar

Kanaalweg Oostzijde 74

Beschikbaar
Excellent
Hellevoetsluis
€ 985.000 k.k.
1068
 m²
250
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Je wilt graag buiten wonen maar wel op loopafstand van alle voorzieningen, winkels en scholen. En graag een apart plekje voor de kinderen die langer thuis wonen en geen eigen huis kunnen kopen. Of opa en oma die een deel van het jaar in het buitenland wonen? Lastig te vinden? Helemaal niet want deze prachtige woonboerderij staat op loopafstand van zowel de Vesting als winkelcentrum Struytse Hoeck en heeft een vrijstaand bijgebouw met garage en een volwaardig ingericht appartement. De kinderen groeien op met boomhutten in de tuin, buitenspelen en een eigen bootje in de haven voor de deur. Met recht een unieke en heel centrale locatie. Voor de huidige bewoners wordt hun droom iets te groot en dat biedt kansen voor een nieuw gezin om hier net z'n fijne tijd te krijgen.

 

 Geniet urenlang in de woonkeuken aan de lange tafel aan de voorzijde van het huis. De inbouwkeuken is rustig en neutraal van kleur en heeft natuurlijk een luxe kookmeubel met brede oven Een knusse TV hoek aan de keuken vormt een fijn plekje om je even terug te trekken. De handige bijkeuken voorziet in de wasmachineaansluiting en kastruimte.

 

 Aan de achterzijde van de woonboerderij vind je een warme plek voor de open haard en wordt je verrast door de hoogte. Waar ooit het hooi lag is nu een mooie vide gerealiseerd met zicht tot aan het dak en vooral veel ruimte. Aan het huis is een serre geplaatst welke enkele jaren geleden is voorzien van een nieuw en ecologisch dak en HR++ glas. De vloer op de begane grond is daar waar mogelijk geïsoleerd. Zo is de boerderij in de loop der jaren met haar tijd meegegaan.

 

 Op de verdieping zijn nu 4 slaapkamers te vinden en 2 badkamers. Is er behoefte aan meer of grotere slaapkamers dan is dit eenvoudig te realiseren. De badkamers hebben er al ruim wat dienstjaren op zitten en misschien wilt u wand,- of vloerbekleding vernieuwen, bouwkundig verkeert het huis in goede staat. Er is een recent bouwkundig rapport aanwezig om dit te onderschrijven. En zeg nou zelf, het inrichten en stylen is één van leukere onderdelen van het kopen van een huis.

 

 Op het erf staat niet alleen een schitterende oude boom die al heel wat hutten en schommels heeft meegemaakt maar ook een wel heel praktisch bijgebouw. De zo gewilde grote garage voor een auto en de nodige bergruimte plus een wasmachineaansluiting. Daarbij een eigen entree met bijkeuken op de begane grond en op de verdieping een compleet appartement met woonkamer, keuken en badkamer. Achter het bijgebouw ligt een privé tuin met een sfeervolle terrasoverkapping waardoor je samen en toch op jezelf kunt wonen. De mogelijkheid bestaat om een uitgang direct het park in te maken.

 

 Door de ligging op loopafstand van de Vesting, de haven voor de deur, het winkelcentrum om de hoek en uitkijkend over het groen en het park aan de achterzijde heeft dit huis wel een hele unieke plek in Hellevoetsluis. Bent u toe aan een groter huis, meer ruimte voor de kinderen, de boot voor de deur en zo kunnen we nog wel even doorgaan, maak dan snel een afspraak.

 

 Uitblinkers:

 

 - 28 zonnepanelen geplaatst in 2019, 

 - Bouwkundig rapport aanwezig, 

 - Dak van de loggia vernieuwd, 

 - Dak,- muurisolatie en dubbel (HR+) glas, 

 - Voorhuis voorzien van chips onder de vloer, 

 - Serre voorzien van HR++ glas en een nieuw geïsoleerd dak met serum, 

 - Mogelijkheid tot dubbele bewoning, 

 - Oplevering: in overleg, bij voorkeur Q2|3 2025.

Kenmerken

Woonoppervlakte
250
Perceeloppervlakte
1068
Inhoud
1047
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
65
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In woonwijk, Aan vaarwater
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object