Plan bezichtigingBel makelaar

Boxmeerseweg 29

Beschikbaar
Excellent
SINT ANTHONIS
€ 915.000 k.k.
7250
 m²
190
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande Woning met Bedrijfsruimte aan Boxmeerseweg 29, Sint Anthonis

 

 Bent u op zoek naar een unieke combinatie van wonen en werken? Dan is deze vrijstaande woning met bedrijfsruimte aan de Boxmeerseweg 29 te Sint Anthonis wellicht uw perfecte plek en mogelijk uw droom locatie!

 

 Deze prachtige woning is gelegen op een perceel van maar liefst 7.250 m², is gebouwd in 1986 en biedt maar liefst 190 m² woonoppervlakte, gecombineerd met een bedrijfsruimte van 685 m² vloeroppervlakte met een aanbouw van 92 m². Deze unieke combinatie biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel wonen als werken op één locatie.

 

 Via de ruime oprit bereikt u de entree van de woning. Bij binnenkomst verwelkomt de ruime entree u met een fraaie trapopgang, een modern toilet met fonteintje, en de meterkast. De entree geeft toegang tot de woonkamer.

 

 De lichte en ruime woonkamer is perfect voor grote gezelschappen. U geniet hier van veel daglicht en uitzicht over het perceel. De kamer biedt genoeg ruimte voor een gezellige zithoek en een royale eettafel. Vanuit de woonkamer bereikt u de leefkeuken.

 

 De ruime leefkeuken is in hoek opgesteld en voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en een afzuigkap. De aangrenzende bijkeuken biedt extra functionaliteit met een uitstortbak en aansluitingen voor witgoed. Via de bijkeuken bereikt u het terras, kantoor en de studieruimte.

 

 Het veelzijdige kantoor, met uitzicht op het terras, gazon en moestuin, kan multifunctioneel worden ingezet. Ideaal voor thuiswerken of creatieve projecten. Aan de andere zijde van de bijkeuken vindt u een studiekamer, ook deze ruimte is perfect te gebruiken als hobbyruimte of tweede kantoor. Via de studieruimte heeft u toegang tot de royale bedrijfsruimte, een uitgelezen kans voor ondernemers die werk en privé willen combineren.

 Vanuit de gehele woning heb je naar alle zijde een wijds uitzicht.

 

 Eerste verdieping:

 Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een luxe badkamer. Drie slaapkamers zijn zeer ruim, terwijl de vierde momenteel dienst doet als handige bergruimte.

 

 De moderne badkamer is uitgerust met een grote dubbele douche voorzien van regen- en handdouche, een design radiator, toilet, stijlvolle wastafel met meubel en een spiegelkast. Het gebruik van donkere vloertegels en lichte wandtegels, gecombineerd met sfeervolle inbouwspotjes, maakt deze badkamer een waar genot.

 

 Bergzolder:

 Via een luik bereikt u de praktische bergzolder, waar daglicht binnenvalt door een Velux dakraam. Hier vindt u ook de cv-installatie.

 

 Woningkenmerken:

 - Gevels: metselwerk in spouw met isolatie.

 - Vloeren: betonnen begane grondvloer en eerste verdiepingsvloer. Tweede verdiepingsvloer van houten balklaag.

 - kozijnen: geheel voorzien van kunststof kozijnen.

 - Isolatie: gehele woning is voorzien isolatie, zoals vloer, gevel, dak en glas.

 - Verwarming: traditionele cv-combiketel (Atag 136 CZ uit 2023) en vloerverwarming op de begane grond en badkamer op de eerste verdieping.

 - Dak: volledig vernieuwd in 2016 met isolatiedakplaten en dakpannen.

 - Keuken en Badkamer: badkamer uit 2008, keuken oorspronkelijk uit 1986 maar gedeeltelijk vernieuwd in 2015 (gasfornuis, afzuigkap) en 2010 (vaatwasser, koelkast).

 - Daarnaast beschikt de woning over een ruime aanbouw uit 1989, eveneens goed geïsoleerd.

 - De royale woning biedt volop comfort en moderne voorzieningen.

 

 

 Bedrijfsruimte:

 Oppervlak Bedrijfsruimte: 685 m² (ca. 23*30) + Aanbouw van 92 m² (4*23)

 De bedrijfsruimte, oorspronkelijk gebouwd in 1986 en deels uitgebreid in 1990, biedt vele mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten:

 - Gevels en vloeren: metselwerk in spouw met isolatie en een volledig betonnen vloer. Gedeelte uit 1990 is extra geïsoleerd.

 - Dak: enkelwandige damwand met stalen spanten.

 - Indeling: de bedrijfsruimte bestaat in hoofdzaak uit 4 ruimte waarbij de scheidingswanden/plafond een vrije hoogte heeft van circa 4 meter hoogte met daarboven een plafond met 10 centimeter tempex isolatie. Deze ruimte zijn voorzien van waterdichte lampen. Het voorste deel van de bedrijfsruimte heeft een betonnen verdiepingsvloer.

 - Speciaal systeem: grondbeluchting voor constante luchtkwaliteit, ideaal voor specifieke bedrijfsdoeleinden zoals champignonkwekerij. Concreet betreft het hier een systeem bestaande uit 45 drainagebuizen met een doorsnede van 20 cm welke liggen in de grond op een diepte van circa 2,5 tot 3 meter. Totaal ligt er circa 1.700 meter lengte aan grondbuizen.

 - Extra faciliteiten: bronwaterinstallatie met ontijzering (1998) en een afhang voor opslag aan de achterzijde (1994).

 - Zonnepanelen: 28 panelen geïnstalleerd in 2022 met een nominaal vermogen van circa 10.640 Wp, wat zorgt voor een duurzame energievoorziening.

 - De gehele elektra van het deze bedrijfsruimte is in 2023 gekeurd conform de scope 10 keuringseisen, zodat deze voldoet een de eisen van de verzekeringsmaatschappij.

 

 Terrein en voorzieningen:

 De woning en bedrijfsruimte zijn ontsloten met verhard terrein van circa 825 m². Het gehele terrein is goed afsluitbaar door een elektrische poort, te bedienen via telefoon bedienbaar en handzenders.

 

 Planologische (bestemming) mogelijkheden:

 De locatie is (nog) voorzien van een agrarische bestemming voor de voorheen in gebruik zijnde champignonkwekerij. Ten behoeve van de caravanstalling heeft de eigenaar in 2022 een tijdelijke vergunning gekregen voor de periode van 10 jaar. Daarnaast heeft de eigenaar een aantal jaren geleden een rapport laten maken waarin de planologische mogelijkheden zijn verkend. Hieruit blijkt dat de gemeente ook een positieve grondhouding heeft waarmee de huidige agrarische bestemming wordt omgevormd naar een bedrijvenbestemming in de categorie 1 en 2.

 

 Kenmerken:

 - Perceelgrootte: 7.250 m²

 - Vrijstaande woning met modern comfort

 - Ruime en goed uitgeruste bedrijfsruimte

 - Duurzame energievoorziening met 28 zonnepanelen

 - Uitstekend geïsoleerd en goed onderhouden

 - Zicht locatie door de ligging aan de N272 en op circa 1 km afstand van de oprit en afrit A-73. Via A-73 en A-77 is het gehele wegennet uitstekend bereikbaar.

 - Boxmeer is gelegen op 4 km en heeft de beschikking diverse voorzieningen en daarnaast een centrum beschikt Boxmeer ook over een treinstation en een ziekenhuis.

 - Nijmegen en Roermond zijn ook per spoor gemakkelijk en snel bereikbaar.

 

 

 Kortom, deze prachtige woning met bijbehorende bedrijfsruimte aan de Boxmeerseweg 29 in Sint Anthonis biedt de perfecte balans tussen luxe wonen en zakelijke mogelijkheden. Dit unieke object biedt een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een woon-werklocatie met ruimte en mogelijkheden. Wilt u deze woning met bedrijfsruimte bezichtigen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!

Kenmerken

Woonoppervlakte
190
Perceeloppervlakte
7250
Inhoud
5319
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
777
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Ligging
Aan drukke weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object