Plan bezichtigingBel makelaar

Stoofweg 2 a

Beschikbaar
Excellent
Hellevoetsluis
€ 850.000 k.k.
1250
 m²
160
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...  



Een bijzonder rustige ligging, enigszins verscholen in het groen en met een vrij uitzicht staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.250m2. Het gevoel van buiten wonen maar toch in de buurt van alle voorzieningen. 



Middels het elektrische hek heb je toegang tot het terrein waar je jouw auto's parkeert op de oprit, direct voor de deur of zet deze veilig weg in de ruime garage. Er is voldoende plek voor iedereen.



Dat het geheel een ruime opzet kent zie je terug bij binnenkomst in de hal, die op haar beurt de verbinding maakt naar het grote woongedeelte. Wat direct opvalt zijn de vele raampartijen waardoor het veel licht en zicht biedt. Waar je ook plaats neemt, je hebt altijd zicht op de prachtig aangelegde tuin. Aan de voorkant vind je het woongedeelte waar je heerlijk beschut zit, mede door de diepte van de voortuin. Door de grootte van het tussengedeelte, en de speelse opzet, kun je jouw meubels met gemak kwijt en nadenken over de door jouw gewenste indeling.



Aan de achterkant, grenzend aan de achtertuin, heb je alle ruimte voor een woonkeuken. Met een formaat van 26m2 kun je spelen met de gewenste indeling en is een kookeiland geen probleem. Ook hier meer dan voldoende raampartijen of wellicht is een brede schuifpui een mooie aanvulling op het geheel. Aan jou de keuze.



Praktisch is de aangrenzende, van binnenuit te bereiken, garage. Maar het is meer dan dat. Je kunt hier namelijk je auto kwijt én zelfs dan heb je nog alle ruimte tot je beschikking. Want met 36m2 is het een garage, een bijkeuken waar je je wasmachine en droger plaatst, voorraadruimte, bergruimte (vliering) en schuur in één. 



Zoals gezegd staat de woning op een perceel van 1.250m2, met aan de achterkant van de woning een groot terras. De plek waar je met een kop koffie geniet van de ochtend- en middagzon en biedt een schitterend uitzicht over de tuin en weilanden. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat elk plekje in de tuin je dit prachtige uitzicht biedt. De tuin is een oase van groen, met in het midden een grote vijverpartij en met speelse paden die je op de verschillende plekjes brengen. Laat de diversiteit aan planten en struiken met al haar kleuren je verrassen in de verschillende seizoenen. De bomen zorgen ervoor dat je zon en schaduw kunt afwisselen.



De hal brengt je niet alleen naar boven, in dit geval ook naar beneden. De woning biedt namelijk een verrassing met een (verwarmde) kelder van 34m2 groot. Jouw eigen thuisbioscoop, opslag voor jouw webshop of een echte 'man cave'. 



De verdieping biedt drie ruime slaapkamers en je hebt de mogelijkheid om er vier te realiseren. Een groot gezin met tieners en spits in de ochtend? De twee badkamers bieden uitkomst. Beide zijn met zorg en aandacht onderhouden, afgewerkt in een neutrale zwart-witte kleurstelling en bieden in totaal twee toiletten. Toe aan ontspanning? Neem dan lekker plaats in het ligbad/jacuzzi.



Je hebt nooit teveel bergruimte dus het is een prettig gegeven dat de bergvliering dit biedt, verrassend veel zelfs.



Een groot perceel van 1.250m2, een schitterende ligging met vrij uitzicht en veel ruimte.



Dat is de Stoofweg 2a.



Uitblinkers:

-oprit voor meerdere auto's en garage (met voldoende ruimte voor een auto),

-groot perceel van 1.250m2, fraai aangelegde tuin en vrij uitzicht over de weilanden,

-drie (vier mogelijk) slaapkamers en twee badkamers,

-bouwjaar 1999, energielabel B,

-woning voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie,

-hardhouten kozijnen met dubbele beglazing,

-betonnen (verdiepings)vloeren,

-(verwarmde) kelder van 34m2 groot,

-CV-ketel (bouwjaar 2023),

-oplevering: in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
160
Perceeloppervlakte
1250
Inhoud
903
Bouwjaar
1999
Extra ruimte
79
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object