Plan bezichtigingBel makelaar

Polderweg 2 a

Beschikbaar
Excellent
Oostvoorne
€ 995.000 k.k.
1860
 m²
155
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

 Verscholen in het groen op een groot eigen perceel van 1860m2 geniet je van de rust en ruimte wanneer je het terrein aan de Polderweg betreedt. Een verbouwde bungalow met een unieke eigen stijl, een grote veranda en een buitenplaats achter op het perceel. Het huis is levensloopbestendig en perfect geschikt om gelijkvloers te bewonen met een ruime slaapkamer, inloopgarderobe en badkamer en-suite. Op de entresol is een 2e slaapkamer mogelijk en verder biedt het huis een vrijstaand bijgebouw (2012) waar nu een fitnessruimte in is gevestigd. Deze ruimte kan echter voor diverse doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld een bedrijf aan huis. Het perceel wordt omzoomd door bomen waardoor het een beschutte ligging heeft. Waant u zich in Spanje of Zuid-Frankrijk in de geweldige groene tuin. Op de fiets bent u binnen 5 minuten in Oostvoorne en op het strand.

 

 Begane grond (ca. 135m2): overdekte entree en veranda aan de voorzijde waarbij direct opvalt dat de gehele woning is bekleed met eikenhouten delen. Hierdoor straalt het huis de sfeer uit aan de buitenzijde die u binnen ook terug zult vinden. De hal biedt een toiletruimte en toegang tot de hoofdslaapkamer en de woonvertrekken.

 

 Laat u verrassen door de grote living, het hoge plafond en de vide. Overal is gekozen voor dezelfde stijl waardoor een mooie eenheid is gevormd. Knusse zithoeken en een mooi vrij zicht over de tuin. Door de veranda aan de achterzijde zijn buiten en binnen met elkaar verbonden. De veranda nodigt uit als een verlengstuk van het huis.

 

 De houten keuken met kookeiland met natuurstenen blad (kwartsiet) is op maat gemaakt voor dit huis. Daarnaast is alle gebruikelijke inbouwapparatuur aanwezig, zoals een Bora Puxu inductieplaat met afzuiging.

 

 In het oog springt direct de vide met de entresol waar de logeerkamer met werkplek (ca. 20m2) zich bevindt. Bereikbaar via de vaste trap vanuit de woonkamer en voorzien van een Velux dakvenster met zonwerend HR++ glas. Desgewenst is hier een extra slaapkamer te realiseren.

 

 De hoofdslaapkamer met inloopgarderobe en badkamer is toegankelijk vanuit de hal (ca. 40m2). Aan kastruimte geen gebrek want u betreedt de slaapkamer via de inloopkast. De badkamer biedt een ligbad, een inloopdouche, closet en twee wastafels. Hardsteen en bijpassend landelijk sanitair van Heritage passen perfect in de stijl van de rest van het huis. Wakker worden met uitzicht op de tuin!

 

 Desgewenst kan de hoofdslaapkamer worden verdeeld in twee slaapkamers. Een extra deur is al aanwezig. In de technische ruimte bevindt zich een warmtepomp, vloerverwarming installatie en warmwatervoorziening.

 

 Het bijgebouw naast de woning (ca.17m2), waar nu een fitnessruimte is gerealiseerd, is gebouwd in 2012 en goed geïsoleerd. Dit biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een kantoor/praktijkruimte. De ideale plek om vanuit huis te werken. De vloer is afgewerkt met hout in een visgraatmotief.

 

 Rondom het huis ligt de prachtig aangelegde tuin met veel privacy en als kers op de taart het buitenverblijf achterin. Behalve een mooi uitzicht op het huis biedt het buitenverblijf een ruim terras van oude klinkers gelegd in visgraatmotief. De gebruikte bouwmaterialen zijn met zorg gekozen en passen perfect in het geheel. Het dak is voorzien van 14 zonnepanelen, er is elektra aanwezig, warm/koud water in de buitenkeuken en een koelkast. Heerlijk om te kunnen genieten van lange zomeravonden. Pak een stoel en geniet van de rust in eigen tuin of verkwik uzelf in de jacuzzi.

 

 Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen met bezoekers als de fazant, de groene en bonte specht, mussen, vinken, koolmezen en pimpelmeesjes.

 

 Kortom, een bijzondere bungalow op een gunstige locatie in alle rust die het mooie Oostvoorne te bieden heeft. Landelijk wonen in Voorne aan Zee.

 

 Bijzonderheden:

 

 -Energielabel A

 -Gelijkvloers wonen (levensloopbestendig), 

 -Oprit voor meerdere auto’s

 -Mogelijkheid tot kantoor/praktijkruimte in bijgebouw

 -2(3) slaapkamers te realiseren, 

 -Woning geheel verduurzaamd in 2023 (zonnepanelen, warmtepomp, dak, vloer- en muurisolatie en rondom HR++ glas)

 -Oplevering, tweede kwartaal 2025 of in overleg

Kenmerken

Woonoppervlakte
155
Perceeloppervlakte
1860
Inhoud
617
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object