Plan bezichtigingBel makelaar

Ten Haveweg 31

Onder bod
Excellent
Marienheem
€ 895.000 k.k.
29005
 m²
208
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rustig en ruimtelijk wonen in het groen!



Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met volop ruimte, omgeven door prachtige landerijen en voorzien van een grote hobby schuur/garage? Dit unieke object biedt alles wat een dierenliefhebber of buitenmens zich kan wensen! Met bijna 3 hectare grond is dit de ideale plek voor het houden van kleinvee of voor een eigen moestuin. De royale tuin biedt volop mogelijkheden voor iemand met groene vingers, de tuin is rondom gelegen en voorzien van borders en diverse terrassen met sierbestrating. Het erf is grotendeels bestraat en beschikt naast de riante schuur/garage van ca 65 m2 over een houten schuilgelegenheid voor pony's of kleinvee. Deze kans komt niet vaak voorbij: een vrijstaande woning buiten de bebouwde kom, met weidse uitzichten over de omliggende landerijen. 



De rietgedekte woning straalt niet alleen charme uit, maar biedt ook een zee aan praktische leefruimte. Met een lichte woonkamer, gezellige zitkamer, een sfeervolle woonkeuken en met een werkkamer aan huis, vindt u hier alles wat u nodig heeft. En dat allemaal op een rustige nabij Raalte, Luttenberg en Mariënheem, met de N348 binnen handbereik voor snelle verbindingen naar omliggende dorpen zoals Lemelerveld en Ommen.



De prachtige Sallandse Heuvelrug ligt op fietsafstand, waar u eindeloze buitenritten met uw paard kunt maken, heerlijk kunt wandelen of mountainbiken. Voor elk wat wils! Bovendien biedt Raalte diverse basisscholen en voortgezet onderwijs en bent u zo in de gezellige Hanzesteden Deventer of Zwolle voor een dagje winkelen of een avondje uit in een van de vele horecagelegenheden.



Indeling woning:



Begane grond: ruime entree met garderobe, toilet met fontein, toegang tot een royale provisiekelder, trapopgang naar de eerste verdieping, lichte woonkamer met tuindeuren naar het terras, zitkamer met schouw en kachel, bijkeuken met kast en cv-opstelling, tuingerichte werkkamer/kantoor en een sfeervolle woonkeuken.



Eerste verdieping: overloop met toegang tot drie slaapkamers (waarvan twee met vaste kasten), een ruime badkamer met dakkapel, dubbele wastafel, toilet  en inloopdouche. De riante zolderberging met dakkapel is perfect voor diverse doeleinden zoals een speelkamer of hobbyruimte.



Wacht niet langer en ervaar het ultieme buitenleven op deze unieke locatie welke agrarisch is bestemd.

Kenmerken

Woonoppervlakte
208
Perceeloppervlakte
29005
Inhoud
757
Bouwjaar
1950
Overige inpandige ruimte
18
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Oppervlakte tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object