Plan bezichtigingBel makelaar

Beerseveld 17

Beschikbaar
Excellent
Oirschot
€ 1.250.000 k.k.
9050
 m²
198
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Als je de voortuin van deze vrijstaande woning binnen loopt, word je al subtiel verrast door de sfeer. Dat belooft wat voor de ambiance in dit huis! Deze woning heeft op de begane grond twee separate woonkamers verbonden met elkaar middels de leefkeuken, allen met een prachtig uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping zijn in totaal vier slaapkamers en twee badkamers te vinden. Tel daar nog een riante garage met werkplek en een vrijstaande mantelzorgwoning bij op en de mogelijkheid zijn eindeloos. Het buitenleven lacht je hier tegemoet.



Dit alles is ook nog eens gelegen op een prachtig groen perceel van ruim 9.000 m² in het buitengebied van Spoordonk (gemeente Oirschot). Het centrum van Oirschot is binnen enkele minuten te bereiken. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals winkels, scholen, horeca en een goede verbinding tot uitvalswegen. Oirschot/Spoordonk is daarnaast omgeven door veel groen, in het buitengebied vindt men vele wandel- en fietspaden.



Bouwjaar: 1956

Inhoud: ca. 739 m³ (excl. mantelzorgwoning)

Woonoppervlakte: ca. 198 m²

Woonoppervlakte mantelzorgwoning: ca. 83 m²

Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 32 m²

Externe bergruimte: ca. 121 m²

Verwarming: C.V.-ketel (2009)

Isolatie: dak-, muur-, en vloerisolatie, dubbel glas



Indeling:

Begane grond

Aankomst via een prachtige laan in het buitengebied toont meteen de groene omgeving waarin deze woning ligt. De entree bevindt zich aan de straatzijde van het oorspronkelijk gebouwde woonhuis. Achter de voordeur zit een verrassing aan ruimte door een gerealiseerde aanbouw, met een grootte van nagenoeg een tweede woning.



De hal/entree biedt plaats aan de garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en een verdiepte trapkast met daarin de aansluiting voor de wasmachine en droger. Binnenkomst in de woonkamer, via een glazen deur, leidt naar de zithoek aan de voorzijde. De pelletkachel en de vele ramen rondom met glas in lood details geven het geheel een sfeervolle uitstraling. De zithoek is voorzien van een mooie houten vloer, de entree en de (doorloop naar) keuken van een moderne gietvloer.



De keuken ligt in het hart van deze woning en is voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, combi-oven, vaatwasser, kokend waterkraan en een ingebouwde Amerikaanse koelkast. In de kastenwand is veel werkruimte beschikbaar, het eiland biedt naast opbergruimte ook plaats aan een barretje. Met uitzicht op de tuin aan de zijkant, met een heerlijk terras en het zwembad, is het een feestje om hier te koken en tijd door te brengen met vrienden en familie.



Achter de keuken is de aanbouw gesitueerd met een tweede woonkamer en een eigen verdieping. Deze zitkamer kijkt uit op de achtertuin en heeft grote ramen rondom, een mooie houten vloer en een elektrische haard. Deze tweede kamer maakt het mogelijk om hier een eethoek te plaatsen, maar ook een aparte zithoek voor opgroeiende kinderen is mogelijk. Door de verdieping is zelfs dubbele bewoning denkbaar. De verdieping is bereikbaar middels een vaste trap, naast de trapopgang is het toilet gelegen. De gehele uitbouw heeft comfortabele vloerverwarming.



Eerste verdieping woonhuis

De rondleiding op de eerste verdieping laat zich splitsen in twee delen. We starten op de eerste verdieping van het oorspronkelijke woonhuis waarop aansluitend aan de met lambrisering afgewerkte overloop drie slaapkamers en een badkamer te vinden zijn.



De drie slaapkamers op deze verdieping zijn van een nagenoeg gelijk formaat en zijn allen voorzien van een lichte laminaatvloer en stucwerk wanden. De slaapkamers aan de rechterzijde van de woning zijn hebben daarnaast ook nog een vaste inbouwkast.



De badkamer is modern en uitgerust met een douchecabine, ligbad met whirlpool, toilet en een wastafel. Deze bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een dakkapel met te openen ramen en mechanische ventilatie.



Op de overloop is middels een vlizotrap de vliering bereikbaar. Deze wordt gebruikt als opbergruimte.



Eerste verdieping aangebouwd woondeel

Aan de achterzijde van deze woning bevindt zich de eerste verdieping van het aangebouwde woondeel. De overloop is hier praktisch ingericht als inloopkast en biedt tevens plaats aan de opstelling C.V.-ketel (2009).



Aansluitend aan de overloop is de vierde slaapkamer van deze woning gelegen. Deze ruime kamer heeft een mooie hoogte en kijkt uit over de achtertuin met de achtergelegen landerijen. Ensuite ligt de tweede badkamer. Deze badkamer, met twee waskommen, een hoekbad, inloopdouche met regendouche en toilet is compleet ingericht en heeft een moderne uitstraling.



Buitengebeuren

De echte verrassing van deze woning zit toch wel in de buitenruimte. De tuin ligt geheel rondom de woning waardoor er altijd een fijne plek op te zoeken is, of dat nou is om heerlijk te genieten van het zwembad, een balletje te trappen met de kinderen of een boek te lezen onder een van de overkappingen, alles kan hier!



Aan de zuidzijde van het perceel bevindt zich een heerlijk (deels) overdekt terras met aansluitend het zwembad. Door de groene haag als erfafscheiding richting de straat geniet dit gedeelte veel privacy. Een houten berging biedt hier extra opbergruimte. Aan de westzijde van het perceel is tevens een overkapping direct achter de woning geplaatst, en nog een tweede overkapping aangesloten aan de garage. Het gazon biedt hier vele mogelijkheden en leidt middels een pad naar de mantelzorgwoning.



Mantelzorgwoning

Op het achterste gedeelte van het perceel is een bijgebouw uitgebreid voor de inrichting als mantelzorgwoning. De ligging op het perceel, met de ramen richting de achtergelegen landerijen, biedt veel privacy voor beide bewoners. Een eigen oprit, de separate tuin en alle voorzieningen in de mantelzorgwoning maken apart maar toch samen wonen mogelijk.



De mantelzorgwoning is ingericht met een ruime keuken, woonkamer met zicht op de tuin, twee slaapkamers en twee badkamers. Er is een eigen c.v.-ketel aanwezig, net als een eigen internetvoorziening. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven en vaatwasser. Zowel de woonkamer als de keuken hebben een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer is een mooi zicht op het eigen terras. De tuin, met daarin gazon en een vijver, is gelegen op het westen.



Slaapkamer 1 ligt bij binnenkomst aan de rechterzijde. De badkamer ensuite is uitgerust met een douche en wastafel en biedt tevens plaats aan de wasmachine en de c.v.-ketel.

Slaapkamer 2 is ligt in het aangebouwde gedeelte en is ruim, voorzien van een laminaatvloer en heeft ook een badkamer ensuite. Deze badkamer is modern en voorziet in een royale inloopdouche, ligbad, wastafel met meubel, toilet en designradiator.



Oprit, garage en weiland

Aan de linkerzijde van het perceel is middels een elektrische poort de eigen oprit te bereiken met ruimte voor vele auto’s. De oprit leidt tevens naar een eigen parkeerplaats bij de mantelzorgwoning. Aansluitend aan de oprit is de ruime garage gelegen met een handmatige kanteldeur, voorzieningen voor elektra, water en internet, en een grondwaterpompinstallatie voor de tuin. De garage is onderverdeeld in twee ruimtes, de eerste ruimte is geschikt voor het stallen van een of meerdere auto’s maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld te klussen of als opslag. Achter deze ruimte is nog een multifunctionele ruimte welke momenteel in gebruik is als kantoor en sportruimte. Een eigen ingang via dubbele deuren biedt een directe verbinding met buiten. Een poort naast de garage leidt rechtstreeks naar de achtertuin van de woning.



Achter de oprit is een weiland gelegen dat ook onderdeel uitmaakt van dit perceel. De bestemming van dit weiland is grotendeels agrarisch. Mede hierdoor zijn er veel mogelijke invullingen denkbaar op dit perceel.



Hoewel de foto’s en het geschreven overzicht een goed beeld geven van dit mooie woonobject laat een bezichtiging ter plekke pas écht een goede indruk achter.

Kenmerken

Woonoppervlakte
198
Perceeloppervlakte
9050
Inhoud
739
Bouwjaar
1956
Extra ruimte
1
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij () voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object