Plan bezichtigingBel makelaar

Willeskop 132 a

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Montfoort
€ 1.100.000 k.k.
1130
 m²
202
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Uniek Woonhuis aan vaarwater de IJssel in Willeskop, Montfoort

Wonen in een perfect huis, met vrijstaande grote schuur en fantastisch uitzicht over de IJssel naar de horizon. Welkom bij dit uitzonderlijke huis aan de Willeskop, Montfoort een pareltje niet alleen vanwege de schitterende ligging aan het water, maar ook vanwege de bouwkundige kwaliteit van het huis.



Hoogwaardige Verbouwing

Het is van een aannemer die het voor zichzelf met zorg en vakmanschap volledig heeft gerenoveerd. Dankzij deze grondige verbouwing geniet u van een energiezuinig huis met een energielabel A++. Het hele huis is keurig onderhouden en vraagt ook weinig onderhoud in de toekomst vanwege bijvoorbeeld de kunststof kozijnen.



Comfortabele Indeling

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte en ruime woonkamer met een moderne keuken met een fors kookeiland, prachtig uitzicht naar de tuin. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer (natuurlijk ook te gebruiken als een kantoor). De verdieping telt nog eens 4 slaapkamers. De bonusruimte van het huis is de veranda of beter gezegd tuinkamer, hier zijn de zonsondergangen ieder keer weer heel bijzonder. Met de warmtestralers kun je hier het jaarrond buiten zijn.



Duurzame Oplossingen

Het huis is top geïsoleerd, van de vloeren tot het dak met glas van HR +++ en ook is er een warmtepomp en 4 airco’s in combinatie met vloerverwarming en maar liefst 34 zonnepanelen kunt u profiteren van een duurzaam en energiezuinig verwarmingssysteem.



Vrijstaande Stenen Schuur

Op het terrein bevindt zich een ruime vrijstaande stenen schuur met een verdieping. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden, zoals het verbouwen tot een zelfstandig appartement. Ideaal voor gasten, een atelier, of een thuiskantoor. Natuurlijk ook erg geschikt voor mensen die een ruimte nodig hebben voor een hobby of een werkplaats. En natuurlijk ideaal voor Ouders die met kinderen samen willen wonen of andersom. Naast mantel of Kangoeroe is een Bed & Breakfast aan het vaarwater voor de mensen die met Sloepen trekken heel aantrekkelijk.



Geniet van de Buitenruimte

De veranda aan de achterzijde van het huis is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige zonsondergangen. Absoluut de plek waar u het woongenot maximaal zal ervaren. Hier kunt u heerlijk tot rust komen met uitzicht op de IJssel nog mooier op de weidse achtergrond met ondergaande zon.



Parkeren op Eigen Terrein

Het ruime perceel biedt voldoende parkeergelegenheid voor uw auto en camper en zelfs uw boot je woont immers aan vaarwater.



Leven in Montfoort

Montfoort, gelegen in het hart van Nederland, is een sfeervolle stad met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. U vindt er tal van voorzieningen, zoals winkels, restaurants en scholen, en geniet van een goede verbinding met steden als Utrecht en Rotterdam.



Bent u op zoek naar een comfortabel en modern huis met een prachtige ligging aan het water? Dan is dit unieke huis in Willeskop, Montfoort precies wat u zoekt. Neem snel contact op voor een bezichtiging en laat u verrassen door alles wat dit huis te bieden heeft.



Contactinformatie

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met Schep makelaars.

Kenmerken

Woonoppervlakte
202
Perceeloppervlakte
1130
Inhoud
890
Bouwjaar
1982
Extra ruimte
41
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp
Warm water
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object