Plan bezichtigingBel makelaar

Lagebrugweg 20

Beschikbaar
Excellent
Helenaveen
€ 649.000 k.k.
9470
 m²
153
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

BEZICHTIGEN? Wilt u een afspraak maken om de woning te bezichtigen? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via 'plan een bezichtiging' op Funda.

 

 VIEWING? Would you like to make an appointment to view the property? Then we would like to receive your request via 'plan a viewing' on Funda.

 

 Deze leuke vrijstaande woning met dubbele garage ligt in het buitengebied van het gezellige Helenaveen. De woning biedt de toekomstige eigenaar veel mogelijkheden. U beschikt namelijk over een zeer ruim perceel. Daarnaast is een goede dubbele garage aanwezig. De woning zelf is door de jaren heen uitgebouwd. Zo is er nu een mooie slaapkamer met badkamer op de begane grond gerealiseerd.

 

 BIJZONDERHEDEN:

 - Vrijstaande woning met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 

 - Rustig gelegen in het buitengebied van Helenaveen, 

 - Dubbele garage met bergzolder van ca 39 m², 

 - Prachtig perceel van maar liefst 9.470 m², 

 - De bestemming “wonen” en “agrarisch met waarden” zijn van toepassing op het perceel, 

 - Ideaal object voor een koper die op zoek is naar rust en ruimte en wellicht ook graag wil werken aan huis of hobbymatig iets wil uitvoeren, 

 - Uitvalswegen naar Eindhoven en Venlo zijn snel bereikbaar via de A67, 

 

 ALGEMEEN

 Welkom op de Lagebrugweg 20 in Helenaveen. In het pittoreske buitengebied van het gezellige Helenaveen staat een charmante vrijstaande woning te koop. Dit huis is niet zomaar een woning, maar een plek vol mogelijkheden en verrassingen. Bij binnenkomst voel je meteen de warmte en het comfort van dit huis. Door de jaren heen is de

 woning liefdevol uitgebreid en dat zie je vooral op de begane grond. Hier vind je een prachtige, ruime slaapkamer met een eigen badkamer. De woning ligt op korte afstand van de A67. Tevens zijn de dorpskernen van Helenaveen en Neerkant

 snel bereikbaar.

 

 ENTREE EN HAL

 Wanneer je de woning betreedt, kom je binnen in een ruime en centrale hal. De trapopgang in de hal, leidt je naar de eerste verdieping. Aan de linkerkant vind je de meterkast, netjes weggewerkt en gemakkelijk toegankelijk voor alle elektrische benodigdheden.

 

 WOONKAMER

 Bij binnenkomst in de woning komt u terecht in een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende leefruimtes. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een laminaatvloer Bovendien beschikt de woonkamer over een praktische trapkast, ideaal voor extra opbergruimte. Daarnaast is er op de begane grond ook een ruime slaapkamer te vinden, wat extra gemak en flexibiliteit biedt voor bewoners die gelijkvloers willen wonen.

 

 KEUKEN

 De keuken is voorzien van een combi magnetron, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat met afzuigkap en bergruimte in de kasten. Vanuit de keuken is een extra bergruimte bereikbaar met daarin ook de toiletruimte. Tevens is vanuit de keuken de ruime bijkeuken te bereiken. Hier treffen de wasmachine en droger aansluiting en inbouwkasten waarin de Atag cv ketel is verwerkt.

 

 SLAAPKAMER BEGANE GROND

 De aangebouwde slaapkamer en badkamer zijn in goede staat. Deze verbouwing heeft in 2009 plaatsgevonden. De slaapkamer biedt een comfortabele en rustige ruimte om te ontspannen, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Vanuit de slaapkamer is er een halletje bereikbaar, waar een handige inbouwkast is geplaatst. Deze

 inbouwkast biedt volop opbergruimte voor kleding, linnengoed en andere persoonlijke spullen, waardoor de slaapkamer altijd opgeruimd en netjes blijft. Het halletje vormt een praktische doorgang die de slaapkamer verbindt met de rest van de woning.

 

 BADKAMER BEGANE GROND

 De hal biedt toegang tot de badkamer. Bij binnenkomst valt meteen de brede inloopdouche op, die veel ruimte en gemak biedt. Naast de inloopdouche vindt u een ruim ligbad. Daarnaast is er een toilet aanwezig. Een bijzonder aangename feature van deze badkamer is de vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijk warme vloer, maar draagt ook bij aan een aangename temperatuur in de gehele ruimte, vooral tijdens de koudere maanden.

 

 EERSTE VERDIEPING

 Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers, een badkamer en meerdere inbouwkasten. Deze overloop zorgt voor een centrale verbindingsruimte die alle kamers op deze verdieping met elkaar verbindt. De grootste slaapkamer is een opvallende ruimte, niet alleen vanwege zijn omvang maar ook door de aanwezigheid van drie inbouwkasten. Deze kasten bieden volop opbergruimte voor kleding, schoenen en andere persoonlijke bezittingen, waardoor de kamer altijd netjes en georganiseerd blijft. De overige twee slaapkamers zijn eveneens ruim en voorzien van voldoende daglicht. Deze kamers zijn perfect als extra slaapkamers, kinderkamers, of eventueel als kantoor- of hobbyruimtes.

 

 BADKAMER

 De badkamer op deze verdieping is functioneel maar gedateerd, en biedt de basisvoorzieningen die je nodig hebt. Hier vind je een douche, een wastafel en een toilet. Hoewel de badkamer nog niet is gemoderniseerd, biedt dit de toekomstige eigenaar de kans om deze ruimte naar eigen smaak en wensen aan te passen.

 

 TUIN

 Zoals eerder vermeld, beschikt deze woning over een dubbele garage en een prachtig stuk grond dat tal van mogelijkheden biedt. Daarnaast vindt u op het perceel drie glazen kassen en een eenvoudige oude schuur met een oppervlakte van 88 m². De garage is stevig gebouwd met spouwmuren en is uitgerust met krachtstroom, wat ideaal is voor zware elektrische apparatuur. Beide garagepoorten zijn elektrisch bedienbare sectionaaldeuren, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid. Via een vlizotrap heeft u toegang tot een ruime bergzolder, waar u volop ruimte heeft om uw hobby uit te oefenen of extra spullen op te slaan. Direct achter de woning is er een gezellig terras gemaakt. Hier heeft u zeer veel privacy en is het goed toeven. Ook is de tuin voorzien van beregening

 

 Vervolgens ligt er achter de garage nog een prachtig stuk grond. Hier treffen we een mooie tuin met volwassen bomen en beplanting aan. De diepte gemeten vanaf de garage tot achterzijde van het perceel is ca. 150 meter. De breedte is ca. 50 meter.

Kenmerken

Woonoppervlakte
153
Perceeloppervlakte
9470
Inhoud
664
Bouwjaar
1956
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom
Inhoud tuin
7500
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object