Plan bezichtigingBel makelaar

Wolvegasterweg 64

Beschikbaar
Excellent
Oldeberkoop
€ 699.000 k.k.
3140
 m²
181
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Unieke vrijstaande boerderij in prachtige omgeving!



Historische en architectonische parel:

Deze karakteristieke vrijstaande boerderij, behorend tot de noordelijke boerderijgroep en sterk lijkend op het Oldambster boerderij type, biedt een ongeëvenaarde vrijheid en een schitterend uitzicht.

Als gemeentelijk monument met invloeden van de Amsterdamse School architectuur, straalt de boerderij een historische charme en tijdloze schoonheid uit.



Duurzaam gerenoveerd:

Volledige casco renovatie: In de afgelopen jaren is de boerderij met zorg en oog voor detail volledig gerenoveerd, met een sterke focus op duurzaamheid en modern wooncomfort.



Geavanceerde en hoogwaardige isolatie:

Het innovatieve damp open en luchtdichte isolatiesysteem zorgt ervoor dat de woning kan ademen, terwijl het gebruik van bio based materialen een gezond binnenklimaat bevordert.



Dakisolatie:

Uitmuntende materialen: Het dak is geïsoleerd met 20 cm houtwol, onder een luchtdicht getapete 18 mm OSB plaat, afgewerkt met een stijlvolle gipsplaat.

Voordelen: Genieten van optimale thermische en akoestische isolatie, samen met een uitstekende vochtregulatie dankzij de ademende eigenschappen van houtwol.



Gevelisolatie:

Driedubbele laag bescherming: De spouwmuren zijn geïsoleerd met glaswol. Aan de binnenkant zorgt een voorzetwand met houtvezelplaat, waarop wandverwarming is aangebracht en afgewerkt met leemstuc, voor extra comfort. Tussen de houtvezelplaat en de voorzetwand bevindt zich nog eens 15 cm houtwol isolatie.

Voordelen: Deze opbouw biedt superieure thermische isolatie, uitstekende vochtregulatie en een gelijkmatige, comfortabele warmteafgifte door de wandverwarming.



Vloerisolatie:

Gezond en comfortabel: De vloeren zijn geïsoleerd met 16 cm houtwol isolatie.

Voordelen: Dit zorgt niet alleen voor thermische isolatie en akoestische demping, maar draagt ook bij aan een gezond binnenklimaat door de ademende eigenschappen van houtwol.



Ideale woning voor duurzaam en comfortabel wonen: ademend en Luchtdicht met een optimaal binnenklimaat door het damp open systeem, dit laat vocht ontsnappen en voorkomt condensatie, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de constructie en een aangenaam woonklimaat.



Milieuvriendelijk en gezond: Door de keuze voor bio based isolatiematerialen zoals houtwol en houtvezelplaten, deze zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook gezonder voor de bewoners.



Prachtige ligging met historische charme:

De unieke, fraaie en vrije ligging van deze boerderij biedt een ongekende vrijheid en een prachtig uitzicht, terwijl het historische karakter en de duurzame renovatie zorgen voor een unieke woonervaring.



Beleef de perfecte combinatie van historisch erfgoed met moderne, duurzame luxe in deze bijzondere boerderij. Maak van dit monumentale pand je droomhuis en geniet van ultiem wooncomfort in een adembenemende omgeving!

Kenmerken

Woonoppervlakte
181
Perceeloppervlakte
3140
Inhoud
3769
Bouwjaar
1937
Extra ruimte
735
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Muurverwarming
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455 ) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Woudenhof Makelaars en Rentmeesters (085-800 0455) voor meer informatie over dit object