Plan bezichtigingBel makelaar

Kanaalweg Westzijde 39

Beschikbaar
Excellent
Hellevoetsluis
€ 775.000 k.k.
920
 m²
124
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor...



Een vrijstaande woning met een verhaal en een geschiedenis die terug gaat tot 1880. Een ware oase van rust en schoonheid, gelegen op een idyllische plek die je direct zal betoveren. 



Deze prachtige woning biedt een perfecte combinatie van comfort, ruimte en natuurlijke schoonheid, ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een heerlijke leefomgeving zonder in te leveren op luxe en gemakken. 



De woning, oorspronkelijk gebouwd in ongeveer 1880, straalt een rijke geschiedenis uit. In de loop van de tijd is het huis uitgebouwd en gerenoveerd, waarbij zorgvuldig is gewaakt over de karakteristieke elementen die het zijn charme verleent. Het is een thuis dat de tand des tijds heeft doorstaan. Met een combinatie van historische allure en moderne voorzieningen die het tot een comfortabel, en levensloopbestendige, woning maken.



De woning is gelegen op een groot perceel van 920 m², verscholen achter het groen en omringd door water. De locatie is rustig en vredig, met al het groen van de natuur, wat zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning. Deze woning kent een verhaal, want ze diende vroeger als het huis voor degene die het naastgelegen gemaal bediende. Dit voegt karakter toe aan het huis en biedt een fascinerend inkijkje in het verleden van Hellevoetsluis.



Bij binnenkomst valt meteen de ruime woonkamer op, met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur en veel opbergruimte, perfect voor de kookliefhebber. Vanaf de eettafel waan je je in het groen en heb je veel privacy, ideaal voor gezellige tafelavonden met familie en vrienden. Op de begane grond bevindt zich een aangebouwde serre waar je heerlijk tot rust kunt komen en al snel geniet van het voorjaarszonnetje. Ook beschikt de woning over een, aan de achterzijde aangebouwde, slaapkamer op de begane grond. In combinatie met een luxe afgewerkte badkamer kent de woning een levensloopbestendig karakter. 



Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruimtes die dienst doen als slaapkamer, logeerkamer of thuiswerkplek. Elke kamer geeft weer een ander uitzicht op het bijzondere plekje met de vrije ligging en al het groen. 



De buitenruimte van deze woning is eveneens indrukwekkend. Een mooi pad brengt je van de oprit naar de achter op het perceel gelegen woning, waar je verwelkomd wordt door een fraai aangelegde tuin die bestaat uit verschillende niveaus. Hierdoor heb je diverse terrassen en kun je zon en schaduw afwisselen, wat ervoor zorgt dat je optimaal geniet van je privacy. De tuin is verrassend en betoverend, en biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de rust. Het grote terras nodigt uit om te genieten van zonnige dagen en zwoele zomeravonden. Gaat het regenen? Dan neem je plaats onder de overkapping die een beschutte ligging kent. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor het houden van gezellige barbecuefeesten.



Daarnaast beschikt de woning over een oprit voor twee auto's en een garage, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.



En waar deze woning vroeger in het buitengebied van Hellevoetsluis lag kent het inmiddels een centrale ligging. Zonder in te leveren op je rust en privacy. Je wandelt op zaterdagochtend naar de bakker, maakt gebruik van het comfort van alle winkels om de hoek en ook de Vesting is op een steenworp afstand. 



Een unieke woning op een idyllische plek, aangepast naar de ruimte en het comfort van nu en met historie. En wat voor één.



Uitblinkers:

-gelegen op een unieke (vrije) plek langs het water op een perceel van 920 m2,

-parkeren op eigen terrein (2 auto's),

-vrijstaande houten garage,

-woning is aangebouwd (serre en slaapkamer begane grond) en opgebouwd (slaapkamer eerste verdieping),

-met de verbouwing in 2006/2007 is het overgrote deel voorzien van vloerisolatie (RC 3.0),

-met de verbouwing in 2006/2007 is het dak geïsoleerd (RC 2.5),

-woning is voorzien van muurisolatie (RC 3.0), '

-woning is voorzien van dubbel glas,  

-bitumen dakbedekking serre vernieuwd in 2023,

-hardhouten kozijnen, schilderwerk buiten doorlopend uitgevoerd (2021, 2022 en 2024),

-badkamer vernieuwd in 2022,

-achtertuin voorzien van overkapping/schuur (2014),

-oplevering: in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
124
Perceeloppervlakte
920
Inhoud
460
Bouwjaar
1882
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Beschutte ligging, Open ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met De Zeeuw Makelaardij (0181 335710) voor meer informatie over dit object