Plan bezichtigingBel makelaar

Binnendamseweg 64 A

Beschikbaar
Excellent
Giessenburg
€ 915.000 k.k.
1610
 m²
159
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ruim en licht familiehuis nabij de Giessen



- 4 Slaapkamers met 159 m2 woonoppervlakte.

- Helder verlichte leefruimte met panoramisch uitzicht op de tuin en natuur.

- Flexibel woonconcept geschikt voor zowel een gezinsleven als thuiswerk.


Verstopt in het groen, met de achtertuin grenzend aan de polder, ligt deze vrijstaande woning hoog en trots in het landschap. Hier woon je vrij maar ben je ook in no time op de A15 of bij lokale voorzieningen. De centrale ligging zorgt voor een vrij uitzicht rondom, waarbij de verhoogde positie van het huis een uniek perspectief biedt op de omgeving. Vind je eigen favoriete plek in de tuin, waar altijd wel een straaltje zon of een stukje schaduw te vinden is. Een locatie die het hart van de buitenmens sneller doet kloppen. Deze ruim opgezette familiewoning biedt een combinatie van licht, ruimte en een natuurrijke omgeving. De leefruimtes zijn royaal en open, met mogelijkheden voor aanpassing naar persoonlijke behoeften. 



Globale indeling:



Begane grond: Een uitnodigende entree leidt naar de riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, houthaard en eikenhouten vloer, een half-open keuken voorzien van erker, 4-pits inductie kookplaat met grill functie, afzuigkap, dubbele spoelbak, vaatwasser, combi-oven en toegang tot de bijkeuken welke beschikt over witgoedaansluitingen, cv-ketel en toegang tot het terras, vanuit de hal treft u de gemoderniseerde toilet, extra slaapkamer met openslaande deuren welke eventueel als werkkamer gebruik kan worden en gemoderniseerde en-suite badkamer voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. 



Eerste Verdieping: Hier bevindt zich een overloop met toegang tot de drie slaapkamers waarvan twee met toegang tot het balkon, vanuit het balkon kijkt u uit op de groene tuin, derde slaapkamer voorzien van bergruimte achter de knieschotten en uitzicht op de weiden en achtertuin, vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer welke over een douche, wastafelmeubel en toilet beschikt eventueel uit te bereiden met een dakkapel. 



Buiten: Verlichte oprijlaan met plaats voor genoeg auto's, ruime garage met roldeur en loopdeur voorzien van elektra, inbouwkasten, vliering en spoelbak. Deze ruimte kan eventueel gebruikt worden als werkruimte, achter de garage treft u een houten overkapping waar de verkoeling opgezocht kan worden in de warme zomermaanden, de woning beschikt over een groene tuin rondom en een prachtige vijver in de voortuin. Verder beschikt de woning over een grote bergruimte onder het achterste gedeelte. 



Goed om te weten:

- De woning is voorbereid op verschillende levensfases met een slaap- en badkamer op de begane grond.

- De grote schuur is om te toveren in een werkruimte, al voorzien van water, elektra en verwarming.

- Efficiënte oprijlaan en een tuin die 's avonds sfeervol verlicht wordt, waarbij de vijver het middelpunt vormt.

- Energielabel C.

- De oorspronkelijke woning betreft houtskeletbouw. 



Ligging: Aan de zuidkant van de Alblasserwaard kronkelt het oude riviertje “De Giessen” door het landschap. Het landweggetje naar Hardinxveld Giessendam, ten noorden van de Giessen heet Binnendamseweg en daar treft u deze woning aan. Hoewel het perceel officieel is gelegen in het buitengebied van de gemeente Molenlanden, treft u veel voorzieningen dichtbij aan in Giessenburg of Hardinxveld-Giessendam (beide ca. 3 a 4 km). Gorinchem is ook slechts 10 km.

U vindt in deze plaatsen kerken, winkels, basis- en middelbaar onderwijs, verenigingsleven en uitgebreide openbaar vervoer voorzieningen incl. een NS-station. Wandelen, fietsen en varen: het is allemaal dichtbij mogelijk. En, via Rijkswegen A15 en A27, bent u met de auto snel in diverse grote steden zoals Dordrecht, Rotterdam, Breda, Utrecht etc.

Kenmerken

Woonoppervlakte
159
Perceeloppervlakte
1610
Inhoud
627
Bouwjaar
1972
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object