Plan bezichtigingBel makelaar

Bazeldijk 63

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Hoogblokland
€ 565.000 k.k.
1295
 m²
185
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Authentieke woonboerderij met mogelijkheden!



- Woonoppervlak van 135 m2 op een perceel van 935 m2 en extra perceel aan de overkant van de weg van 360 m2!

- Prachtige ligging nabij water en natuur

- Riant achterhuis met volop ruimte op de voormalige hooizolder

Ben je op zoek naar een woning met karakter die je helemaal naar eigen smaak kunt opknappen? Deze authentieke woonboerderij biedt een unieke kans om je droomhuis te creëren te midden van rust, ruimte en sfeer. 



Bij binnenkomst aan de zijkant van de woning betreed je de ruime hal welke als centrum van het huis fungeert. Aan de voorzijde is de hal verbonden met het voorhuis met daarin de woonkamer, keuken, extra (werk)kamer en een toegang tot de kelder en de 'oude' voordeur met de fraaie jugendstil elementen. Daarnaast kan men vanuit de hal via de trapopgang naar de eerste verdieping, badkamer, toilet en de bijkeuken met grote zolder in het voormalige achterhuis.



Deze charmante woonboerderij ligt in een groene omgeving waar je volop kunt genieten van de natuur en het water. Tegelijkertijd ben je met de auto binnen 5 minuten op de A27, waardoor je een uitstekende verbinding hebt naar de omliggende steden. De perfecte balans tussen landelijke ruimte en stedelijke voorzieningen!



Indeling van de woning:



Begane grond:


Entree met toegang tot de hal, woonkamer, werkkamer/eetkamer, badkamer en separaat toilet, Woonkamer met sfeervol balkenplafond en authentieke details, Keuken met authentieke houtkachel, Afstap naar riant achterhuis waarin de badkamer zich bevindt voorzien van inloopdouche, witgoedaansluitingen en wastafel, apart toilet met fontein en toegang tot de voormalige stallen welke nu als schuur gebruikt kan worden compleet met grote spoelbak en vliering, ideaal om bij de woning te betrekken of juist voor opslag en/of hobbyruimte.

Eerste verdieping:


Ruime overloop voorzien van bergruimte, wastafel en de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren,  Twee ruime slaapkamers, beide voorzien van vaste kasten.

Kelder:


Handige kelder voor extra opslagruimte.



Buiten: 



Goed verzorgde voortuin met sierhekwerk, oprit richting het achterhuis en tuin, houten schuur voorzien van elektra, achtertuin van ca. 24 m breed, aan de overzijde van de weg ligt er een extra perceel van 360 m2.

Goed om te weten:


- Nabij gelegen aan de A27, waardoor steden als Utrecht en Breda goed bereikbaar zijn.

- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein dankzij de ruime oprit.

- De woning vereist renovatie, maar biedt daarmee een unieke kans om de authentieke details te behouden en te combineren met modern comfort.

Ligging: Het dorp Hoogblokland is gelegen in de Alblasserwaard, een veenweidegebied dat van oudsher wordt opgesierd door slootjes met knotwilgen, weilanden met zwartbonte koeien en langs de riviertjes en stroompjes gelegen boerderijen. De woning is omringd door de dorpen Arkel en Meerkerk welke beschikken over diverse voorzieningen. De diverse snelwegen zijn zeer goed te bereiken. Meest dichtstbijzijnde stad voor grotere boodschappen, een terrasje of wat winkels is de vestingstad Gorinchem. Deze stad bereikt u met 10 autominuten.

Kenmerken

Woonoppervlakte
185
Perceeloppervlakte
1295
Inhoud
1007
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
89
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij (0183 67 29 92) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Ekeren Kuiper Makelaardij ( 0345 63 21 00) voor meer informatie over dit object