Plan bezichtigingBel makelaar

Rijksweg 49

Beschikbaar
Excellent
BERG EN TERBLIJT
€ 1.100.000 k.k.
816
 m²
403
 m²
Herenhuis
Geschakelde woning

Object omschrijving

Landelijk, doch op een zichtlocatie in Berg en Terblijt - aan de doorgaande weg van Maastricht naar Valkenburg - gelegen, bieden wij dit unieke ruimtewonder aan met o.a. een royale living, leefkeuken, maar liefst 10 slaapkamers, 2 badkamers, werkplaats en garage. Tevens beschikt dit object over twee studio's, elk met een eigen keuken en badkamer.

Naast een strakke afwerking en een overvloed aan ruimte vindt men hier ook charme en sfeer door de authentieke details die behouden zijn gebleven. Daarnaast is de woning reeds verduurzaamd, met als resultaat een energielabel A+.

Gezien de locatie en de zee aan ruimte die dit object biedt, is deze bij uitstek geschikt voor kantoor aan huis, atelierhouders, mantelzorg, dubbele bewoning (geen extra huisnummers) of ruimte zoekers!

Algemeen:
Bouwjaar: 1927
Inhoud: 2863 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 403 m²
Overige inpandige ruimte: 232 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 11 m²
Perceeloppervlakte: 816 m²
Aanvaarding: in overleg
Energielabel: A+

Voorzieningen:
Elektriciteit: uitgebreide groepenkast aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: via kabel
Kozijnen: hardhouten kozijnen
Isolatie: Uitgebreid isolatiepakket (A+ label)

Installaties:
Centrale verwarmingssysteem met radiatoren en vloerverwarming
Airconditioning: aanwezig
Vloerverwarming: aanwezig
Pv panelen: 21 stuks

Indeling:

• Kelder
Middels hal bereikbaar souterrain, opgedeeld in twee ruimten.

• Begane grond
Entree. Hal met originele terrazzovloer en toegang tot de living, kantoor-/hobbykamer en tussenhal. De ruime living is middels ensuite deuren opgedeeld in een woonkamer en een zit-/tuinkamer. Hier smelten authentieke details en hedendaagse materialen samen tot een charmant geheel. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen schouw met voorzetkachel. De zit-/tuinkamer biedt middels een grote dubbele schuifpui toegang tot de binnenplaats en baadt in natuurlijk daglicht door de grote raampartijen en de lichtstraat. De hele living is strak afgewerkt en voorzien van een tegelvloer in houtlook. De kantoor-/hobbykamer is eveneens strak afgewerkt, voorzien van een laminaatvloer en een natuurstenen schouw met voorzetkachel.

De tussenhal biedt toegang tot de bijkeuken, de leefkeuken en de toiletruimte met zwevend closet, fonteintje en urinoir. De bijkeuken is voorzien van een praktisch keukenblok en hier zijn tevens de wasaansluitingen te vinden.

De leefkeuken is een waar genot, waar elke hobbykok en thuiskok zijn hart kan ophalen. De keukenopstelling is aan alle wanden geplaatst, beschikt daarnaast over een royaal kookeiland met barretje en voorziet in veel werk- en opbergruimte. De inbouwkeuken is voorzien van de volgende apparatuur: een grote vrieskast en koelkast, combimagnetron, oven, vaatwasser, gootsteen en inductiekookplaat met afzuiging.

Aansluitend aan de leefkeuken is een hal gelegen die toegang biedt tot de binnenplaats, technische ruimte en de slaapkamer. De strak afgewerkte slaapkamer voorziet in leuke doorkijkjes naar de binnenplaats, heeft een kleedkamer met maatwerkkasten en een royale badkamer. De badkamer is luxe uitgevoerd en voorziet in alle gemakken: dubbele wastafel met meubel, inloopdouche met regenshower, zwevend closet, ligbad met whirlpoolfunctie en ingebouwde speakers en televisie.

• 1e verdieping
Middels een bordestrap bereikbare overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn strak afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Bij de slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn de natuurstenen schouwen bewaard gebleven.

Badkamer 1 is voorzien van een waskoker, een wastafel met meubel, een separaat toilet en twee separaat afsluitbare royale inloopdouches.

• 2e verdieping
Op de tweede verdieping biedt de overloop toegang tot zes slaapkamers (eventueel samen te voegen). Ook deze slaapkamers zijn strak afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Het zichtbare spantwerk van de dakconstructie zorgt ervoor dat ook op deze verdieping sfeer en charme te proeven zijn. Zowel op deze verdieping als op de eerste verdieping is er een airco op de overloop geplaatst.

Bijgebouwen:
De binnenplaats biedt toegang tot de royale berging/werkplaats, garage en wasruimte. De wasruimte is tevens toegankelijk via een deur die grenst aan de oprit.

Via de wasruimte is de overloop op de eerste verdieping bereikbaar, die toegang biedt tot een royale bergzolder en twee studio's. De bergzolder is momenteel niet afgewerkt, maar is een ruimte die multifunctioneel en naar wens in te richten is. Deze ruimte is open tot aan de nok, waardoor het spantwerk zichtbaar is.
De studio's beschikken elk over een eigen keukenblok met gootsteen en badkamer met wastafel, zwevend toilet en inloopdouche. Deze ruimtes zijn strak afgewerkt en voorzien van deels een laminaatvloer en deels een tegelvloer. Ook hier draagt het zichtbare spantwerk bij aan een sfeervol geheel.

Tuin:
Dit unieke object beschikt zowel over een binnenplaats als een achtertuin, waardoor er voldoende plekken zijn om te genieten van het buitenleven. De binnenplaats is voorzien van een vlonder en een vijver, en de achtertuin heeft een gazon en een overkapping. De diepe oprit biedt parkeermogelijkheden voor meerdere auto's.

Ligging:
Berg en Terblijt behoort tot de gemeente Valkenburg aan de Geul. Winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten zijn in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Valkenburg ligt op circa 4 kilometer afstand en het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen op circa 6 kilometer afstand. Uitvalswegen naar snelwegen zijn in de nabijheid gelegen en ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en wordt omringd door prachtige natuur waar u kunt fietsen en wandelen.

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Margraten, bereikbaar op telefoonnummer: 043 30 30 117.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
403
Perceeloppervlakte
816
Inhoud
2863
Bouwjaar
1927
Extra ruimte
232
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
10
Isolatie
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (043 - 303 01 17) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object