Plan bezichtigingBel makelaar

Kastanjelaan 18

Beschikbaar
Excellent
Stokkum
€ 1.500.000 k.k.
20050
 m²
234
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Bent u op zoek naar een luxe vrijstaand landhuis op een perceel van maar liefst ruim 2 hectare en een werkelijk schitterende locatie? Zoek niet verder! Aan de Kastanjelaan 18 te Stokkum staat dit prachtige landhuis te midden van een fraai glooiend landschap en nabij de Montferlandse bossen. Gebouwd in een authentieke jaren 30 stijl, straalt dit landhuis tijdloze elegantie en klasse uit.

De ruime garage, eveneens in jaren 30 stijl, biedt plaats aan drie auto's en verschaft extra bergruimte. De aanwezige stallen en volledig ingerichte weiden maken dit de ideale woning voor paardenbezitters. Direct vanuit de stallen de bossen in. Dat biedt de unieke ligging van Kastanjelaan 18 te Stokkum. De ligging maakt dit huis een paradijs voor natuurliefhebbers.



Ondanks de landelijke ligging bent u slechts een korte afstand verwijderd van het centrum van 's-Heerenberg, met diverse winkels, restaurants en scholen en heeft u uitstekende verbindingen naar omliggende steden en snelwegen. Hier ervaart u de rust en schoonheid van de natuur en toch de nabijheid van alle voorzieningen.



De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en fraaie details, met o.a. gestucte plafonds, vloerverwarming op de begane grond, fraaie keuken voorzien van gezellige houtkachel en luxe inbouwapparatuur, sfeervolle gashaard in de woonkamer, luxe badkamer, airconditioning, een infrarood verwarmde veranda, zonnepanelen en vanuit elk vertrek een fenomenaal uitzicht dat nooit verveelt!



De fraai aangelegde tuin biedt een weelde aan ruimte en groen waar u elke dag opnieuw van kunt genieten. De automatische beregeningsinstallatie zorgt ervoor dat alles optimaal groen blijft.

Of u nu houdt van tuinieren, lekker luieren of een plek zoekt voor spelende kinderen, deze tuin biedt het allemaal.



Kortom: Dit huis biedt alles wat je maar kunt wensen. Woorden schieten tekort om deze woning volledig te beschrijven. Plan daarom een bezichtiging en ervaar zelf de pracht en veelzijdigheid van deze unieke woning.



Indeling:

Begane grond: Sfeervolle entree/hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte, dichte woonkeuken (± 31 m²) met inbouwkeuken en tuindeuren naar de veranda, bijkeuken, hal met achteringang, living (± 43 m²) met openslaande tuindeuren, kantoor/studieruimte.

Verdieping: Overloop met vide, 3 royale slaapkamers (de masterbedroom heeft toegang tot het dakterras), bergkamer/inloopkast, luxe badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, zwevend toilet, 2 wastafels en designradiator.

Zolder: Via vaste trap in de bergkamer/inloopkast is de ruime zolder met 2 VELUX ramen bereikbaar, Opstelling C.V. en witgoedaansluitingen.



Bijgebouw: Vrijstaande garage met via vaste trap bereikbare grote zolder met 4 VELUX ramen/bijgebouw en paardenstallen.



Bijzonderheden:

Bouwjaar 2010.

Woonoppervlakte ± 234 m², gebouwgebonden buitenruimte ± 17 m², externe bergruimte ± 136 m².

Inhoud ± 855 m³.

Perceel oppervlakte 20.050 m².

Volledig geïsoleerd.

Zonnepanelen (18 stuks, op het schuine dak van de garage).

Energielabel A.

Royale eigen oprit en ruim parkeergelegenheid op eigen terrein.

Meetrapport conform NEN voorwaarden aanwezig.

Bouwtechnische keuring aanwezig.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Woonoppervlakte
234
Perceeloppervlakte
20050
Inhoud
855
Bouwjaar
2010
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Gashaard
Warm water
Cv ketel, Gasboiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Mantelzorgwoning in je achtertuin?
Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314-668844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Rosendaal Makelaars (0314 668 844) voor meer informatie over dit object