Plan bezichtigingBel makelaar

Tussenlanen 20

Beschikbaar
Excellent
Bergambacht
€ 2.150.000 k.k.
45245
 m²
322
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een Betoverend Landhuis met Landgoed Allure in een Prachtige Omgeving!



Gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Bergambacht, direct grenzend aan de serene polder, vindt u dit prachtige landhuis. Gebouwd met traditionele architectuur en hoogwaardige, duurzame materialen, biedt deze woning een ongekend wooncomfort en een praktische indeling. Iedere ruimte is royaal en biedt een prachtige verbinding met de natuur en de vrijheid van de omringende polder.



Een Overweldigende Eerste Indruk

Vanuit de lucht krijgt u een indrukwekkend beeld van het landhuis, dat op een royale rechthoekige kavel staat. De waterpartijen en de achterliggende polder bieden een fantastische vrijheid en een landschapsontwerp dat het karakter van de polder benadrukt.



Perfecte Locatie

Hoewel het landhuis zich in een rustige, natuurlijke omgeving bevindt, is het strategisch gelegen nabij Rotterdam, Gouda en Utrecht. Via de N210 en de N207 zijn de snelwegen A2, A16 en A12/20 gemakkelijk bereikbaar, binnen slechts 20 minuten rijden. Bergambacht zelf is een levendig en vriendelijk dorp met diverse winkels, sportverenigingen, scholen, een bibliotheek en een medisch centrum.



Indeling en Opzet

Toegang tot het perceel wordt verkregen via een stenen brug met een afsluitbaar hek. De oprit leidt naar een keurig bestraat terrein met gebakken klinkers en een fraai aangelegde tuin. De voorzijde van het landhuis oogt indrukwekkend met de garage aan de rechterzijde, een buitenserre in het midden en het hoofdgebouw met de entree aan de linkerkant.



Begane Grond

Binnenkomst via een ruime hal met een stijlvolle garderobewand. De afwerking is van topkwaliteit, met natuurstenen vloeren en mooi stucwerk. De royale trap leidt naar de eerste verdieping, en een handgeschilderd decor markeert de ingang naar de sfeervolle wijnkelder. De hal biedt tevens toegang tot een toiletruimte en een meer dan royale woonkamer. Deze kamer geniet van veel daglicht, prachtige uitzichten en heeft een fraaie opzet met erkers en een halfronde serre.

De aangrenzende woonkeuken is ruim en luxueus, met een halfronde serre voor de eettafel en een keukenmeubel dat uit het zicht blijft vanuit de woonkamer. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met een extra keukenmeubel en aansluitingen voor wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot het terras en de enorme garage van bijna 100 m², uitgerust met een derde deur voor praktisch tuinonderhoud en een liftinstallatie naar de bovenverdieping.



Verdieping

De bovenverdieping biedt ruimte en comfort met een overloop die leidt naar diverse vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich een werkkamer en een master bedroom met aangrenzende dressing en toegang tot een dakterras. Verder zijn er twee moderne badkamers, een stookruimte en twee zeer ruime slaapkamers, waarvan een met toegang tot de lift.



Buitenterrein

Aan de achterzijde van het landhuis bevindt zich een royaal terras, subtiel gescheiden van het verwarmde zwembad door een gemetselde plantenbak. Het zwembad beschikt over een elektrische cover en een buitendouche. De tuin biedt diverse wandelpaden langs borders, steigers, een plantenkas met stenen schuur, en een dierenverblijf met een loopbrug naar een eilandje, omringd door water.



Extra Percelen

Aan de linkerzijde op de luchtfoto ziet u twee bomen met een dam ertussen voor toegang tot de achtergelegen weilanden, welke ook via de Kadijk bereikbaar zijn. Deze extra percelen van circa 3,5 ha zijn optioneel te koop, naast de villa met de direct omliggende tuin en waterpartij van totaal 7.200 m².



Let wel de vraagprijs is basis van een aanbieding van de villa met de direct omliggende tuin en waterpartij van totaal 7.200 m2, de overige percelen weiland zijn optioneel te koop.



Algemeen

• Centrale stofzuiginstallatie

• Diverse airconditioning units

• Bergzolder bereikbaar via een vlizotrap



De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Woonoppervlakte
322
Perceeloppervlakte
45245
Inhoud
1611
Bouwjaar
2000
Extra ruimte
124
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schep Makelaars (0182-383038) voor meer informatie over dit object